NIELS BRISSON FÅR SPAR NORD BANK LEDER/TRÆNER PRISEN

Spar Nord Bank Leder/træner prisen i Gug Boldklub 2018 går til en person som yder en kæmpe indsats på træningsbanen og har gjort det igennem en lang årrække. Personen er samlingspunktet omkring årgangen, og er rigtig god til at tage imod nye spillere på årgangen. Personen sætter en ære i, at det skal være sjovt for børnene at komme til træning, men stiller samtidig en række krav til sine spillere om at der skal ydes en indsats både til træning og kamp.

Ud over at være træner i klubben, er personen altid villig til at yde en ekstra indsats i klubben, uanset om det gælder børne-, unge- eller seniorafdelingen. Personen giver sin mening til kende, og kommer med gode ideer til hvad der kan ske i og omkring klubben.

Denne person har stor opbakning fra sin familie og de er ofte alle at se i klubben.

Når vi skal kåre årets træner/leder kan vi ikke andet end sige, at det er en kåring af en familie som yder en kæmpe arbejdsindsats i klubben.

Derfor går prisen til Årets træner/leder i Gug Boldklub 2018

Til Niels Brisson U11 drenge, og resten af fam. Brisson.

Tak til en af vore storsponsorer, Spar Nord, der skænkede gaver (diplom, sportstaske, biografbilletter m.m.) ifm. kåringen.