SE OG AKTIVÉR DIT
FODBOLDPAS NU

Af Maria V. Knøss, kasserer
DBU har fra i dag lanceret deres nye fodboldpas som alle medlemmer skal ind og aktivere inden 1. august, ellers bliver man spærret på holdkortet. I løbet af de næste par uger vil alle medlemmer få en mail om aktivering af fodboldpas, vel at mærke hvis det er den rigtige mail, man er registreret med i kluboffice. Baggrunden for fodboldpasset er den nye persondataforordning, som sikrer medlemmers persondata og hjælper klubben og DBU til overholdelse af reglerne.
Se i øvrigt hjemmesiden samt opslag i klubben om Gug Boldklubs Privatslivspolitik.

Er der problemer i forhold til aktiveringen kan DBU kontaktes på mail: fodboldpas@dbu.dk eller supporttelefonen på 47 37 40 00

Vil man læse mere om baggrunden for fodboldpasset kan man gå på DBU´s hjemmeside.