PRÆSTEN FLYTTER - OG DU ER
STADIG VELKOMMEN

Gennem årene har medlemmer af Gug Boldklub og Gug Boldklubs Venner besøgt Charlotte og mig i præsteboligen på Regnar Juels Vej i forbindelse med jubilæer og fødselsdage. Det er besøg, som vi sætter meget stor pris på.

Derfor synes vi også det er rigtigt at meddele klubbens medlemmer, at sognepræsten har skiftet adresse! Vi bor nu Beatesmindevej 26, 1.tv. – i en dejlig 4 værelses lejlighed i et smukt og velholdt boligområde, omgivet af venlige naboer og genboer.

Vi er rigtig glade for flytningen og her skal vi også bo, når jeg i sommeren 2019 går på pension.

Så dette er skrevet for at sige, at medlemmer af Gug Boldklub og klubbens venner – ligesom alle andre – altid er velkomne til at kigge ind og bese præstens nye bolig!

sognepræst Jens Brun, Gug