JOBOPSLAG: GUG BOLDKLUB SØGER
INSPEKTØR

 

Da vores inspektør gennem en årrække har valgt at søge nye udfordringer, søger vi i Gug Boldklub en ny inspektør. Gug Boldklub er en af de største klubber i Aalborg området med knap 600 medlemmer, og klubben er inde i en meget positiv udvikling såvel sportslig som socialt. Du vil som den nye inspektør få mulighed for at sætte dit præg på klubben og blive en meget vigtig del af den fortsatte udvikling.

Jobprofil
Der er tale om en stilling med stor grad af frihed til at tilrettelægge sin egen hverdag, hvor man samtidig vil have mulighed for at møde en masse glade og positive mennesker i alle aldre.

Jobbet er normeret til gennemsnitlig 37 timer pr. uge, men der må forventes varierende arbejdstid i løbet af året tilpasset aktiviteterne i klubben. Nærmere retningslinjer for arbejdstid forhandles med bestyrelsen.

Du vil referere til bestyrelsen i klubben.

Dine primære opgaver som inspektør bliver at:

  • varetage pasning af baner og anlæg, herunder planlægning for omklædningsrum og banefordeling

  • varetage indendørs vedligehold af klubhus, herunder rengøring

  • varetage kantinedriften – herunder indkøb og koordinering af den skiftende kantinehjælp

  • varetage rollen som kampfordeler

  • varetage kontakt til offentlige myndigheder angående klubhus og sportsanlægget

  • varetage vask af spillertøj (seniorafdelingen)

  • varetage vedligehold og indkøb af materialer og inventar

Personprofil
Vi lægger meget vægt på, at du som person er selvstændig og initiativrig, men samtidig en holdspiller der forstår at samarbejde. Det er vigtigt, at du som person er udadvendt og kan kommunikere positivt med alle i og omkring klubben (medlemmer, forældre, trænere/ledere, gæster mv.) og vi prioriterer at du har et godt humør, der kan bidrage til det gode miljø i klubben. Det er klart en fordel, hvis du har en lille ”handyman” gemt i maven, og måske har du en baggrund som håndværker eller lignende.

Tiltrædelse:

Snarest muligt eller senest 1. maj 2018.

Ansøgningsfristen er 19. marts 2018. Ansøgningerne sendes til formand@gugboldklub.dk

Samtaler forventes afholdt i slutningen af uge 12, 2018.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Gug Boldklubs formand Henrik Sørensen på 27 57 52 80 eller næstformand Poul Mose Johansen på 40 96 04 90.