GLÆD DIG: MARKEDSDAG PÅ
GUG STADION DEN 18. AUGUST

Af Benny Nygaard, Gug Boldklubs Venner

Et mareridt for alle arrangører af udendørsbegivenheder - fra Hjallerup til Gug. Regn, lyn og torden, frabedes. Som mange sikkert husker endnu, var sidste års sommer lige modsat det herlige vejr i år - regn, regn og atter regn dengang.
Dette ustadige vejr drillede ret så meget, og holdt desværre mange hjemme, da alt - efter ihærdig forudgående energisk indsats af mange frivillige sjæle - var klappet og klar til den årlige markedsdag på Gug Stadion. Og resultatet heraf blev således også derefter - ret beskedent.

Gug Boldklubs Venner giver dog ikke op og gennemfører atter en lokal markedsdag lørdag den 18. august. Siden 1972 - og med et enkelt års undtagelse - har Vennerne stået bag arrangementet, som har til formål at lave en begivenhed for lokalbefolkningen med forskellige aktiviteter, der traditionelt er interesse for. Samtidig hermed håber Vennerne altid på et overskud af indsatsen, som så senere kan anvendes til gode formål i Gug Boldklub.

Der håbes derfor på, at vejrguderne fortsætter med at være i godt humør, selv om vi alle ved, at vi indimellem har brug for en ordentlig tår vand fra oven - til haver og marker.

Aftaler om programmet for markedsdagen arbejdes der stadig med i disse dage, men der satses igen på nogle af de sikre aktiviteter, som Vennerne ved, lokalbefolkningen synes om. Det gælder først og fremmest loppemarkedet, som normalt altid er et tilløbsstykke. Markedsdagen indledes med gratis morgenkaffebord og følges senere op af gratis frokostsildebord for de sultne. Kræmmer- og børnelegetøjsmarked, tombola samt musikalsk underholdning i markedsteltet er bl.a. faste punkter på programmet.
De helt små kan muntre sig på en hoppeborg, mens resten af familien kan hygge sig på anden vis - måske med lidt handel på loppemarkedet, en forfriskning i markedsteltet eller ved at overvære fodboldkampe.

Indsamling til loppemarkedet

Årets markedsdag er samtidig altid et tilbud fra Vennerne til lokalbefolkningen om hjælp til oprydning på loft og i kælder. Mange ligger inde med gode ting og sager, som ikke bruges mere. Og disse henter Vennerne gerne - dagen før markedsdagen - fredag den 17. august. Alle gader i Gug og Visse bliver besøgt fra kl. 17, så det gælder blot om at stille tingene ud til vejen.
Tiden har vist, at der på loppemarkedet desværre ikke mere kan sælges bl.a. forholdsvis ny elektronik, så Gug Boldklubs Venner frabeder sig derfor også i år gamle tv-apparater, computere, hårde hvidvarer samt i øvrigt også møbler.

Yderligere oplysninger om bl.a. program for markedsdagen kan i løbet af sommeren her på siden.