MATCHDAY #1:
PERFEKT START FOR NYT KONCEPT

Af Kristian Møller Andersen

Det nye MatchDay-koncept skulle stå sin prøve ifm jyllandsserieholdets første kamp i sæsonen mod divisionsreserverne fra Thisted FC.

Seniorudvalget - med flittige Erik Steffensen spidsen - og de mange hjælpere var i gang flere timer i forvejen i strålende sol med fejning, opstilling af bannere, hejsning af særlige MatchDay-flag og synliggørelse af dagens bold- og gavesponsor.

Derudover var Gug Boldklubs Venners salgsvogn kørt i stilling, hvorfra man hos Benny Nygaard og Jørn Axelsen kunne købe et superflot kampprogram til den konkurrencedygtige pris af kr. 25 med indbygget konkurrence om stadionplatter, bolde og kolde fadøl.

Dagens heldigste vinder var tidligere U19-træner Lars Müller, der vandt en Select-bold og en træningstrøje i noget, der lignede en str. 7x-small. Müller forsøgte klogeligt nok ikke at krybe i den.

Select var på dagen både gave- og boldsponsor. Og det kan da i øvrigt oplyses, at interesserede sponsorer gerne må henvende sig til seniorudvalget. Der er både ledige annoncepladser i kampprogrammet og som boldsponsor til flere af forårets kampe, selvom der vist nok blev lavet et par extra aftaler på dagen.

Undertegnede tror ikke, der nogensinde har været lavet så meget festivitas op til en seniorkamp i Gug BK's historie. En ganske enkelt fantastisk indsats af seniorudvalget, som lover godt for sæsonen.

At JS-holdet fightede en fortjent 3-1 sejr hjem mod et stærkt Thisted-hold gjorde ikke totaloplevelsen ringere. Gug BK var ved pausen foran 1-0 på et mål af Mikkel 'Der-scorer-når-han-vil' Holm. At dagens kampspeaker Jacob Juul Pedersen kom til at kalde ham Nikolaj, lever vi med. Jacob får formentlig genvalg næste gang alligevel.
Thisted udlignede på et flot langskud til 1-1 efter Mikkel Holms brændte straffespark. Ok, han scorer så alligevel ikke altid, når han vil...
Efterfølgende scorede Jens Joe Klagenberg med dagens detalje til 2-1 på et frispark i Andrea Pirlo-klasse 4 minutter før tid, før Mikkel Holm cementerede sejren til 3-1 umiddelbart før slutfløjt. En fortjent sejr målt på chancefordelingen, selvom Thisted FC var godt med.

Alt i alt en perfekt start for vores nye dynamiske trænerduo i skikkelsen af Kasper Stiller og Jesper Nielsen. Begge så da også ganske fornøjede ud til slut.

Næste kamp er i weekenden højt mod nord i Hirtshals. En lang tur for supporterne. Hirtshals vandt til orientering deres kamp i Morsø med sikre 4-1. Så det er faktisk en vaskeægte topkamp Gug BK går ind til.

Blandt de mange tilskuere var i øvrigt klubbens nye æresmedlem Claus Willadsen (foto t.v.). Og da de to andre æresmedlemmer, Benny Nygaard og Johs. Knudsen, også var til stede (vi har nemlig kun tre af slagsen), var trekløveret fuldtalligt.

Det gode vejr havde lokket omkring 200 til stadion. Dagens overraskelse var nok førsteholdskamprekordholder René Köpfli (ham med de uopnåelige 318 kampe), der var kommet helt fra Hals for at nyde lidt bold i det gode vejr. Mon ikke han kommer igen ;-)