NYT INITIATIV: MATCHDAY I SENIORAFDELINGEN

Kære gode gæve Gug-folk - seniorafdelingen har brug for din hjælp!

Foråret er over os, hvormed sæsonstarten og årets første MatchDay nærmer sig med hastige skridt. Matchday er et nyt tiltag i seniorafdelingen, hvor vi afvikler 2 kampe på samme dag, og hvor der laves et større setup omkring dagens Jyllandsseriekamp og en efterfølgende U19-/seniorkamp.  Da der er mange nye tiltag i tankerne for disse dage, vil Seniorudvalget meget gerne have hjælp til afviklingen fra klubbens ildsjæle. Vi vil derfor gerne invitere alle, der kunne være interesseret i at hjælpe med afviklingen af forårets 7 Matchdays til et møde klubben torsdag den 22/3 kl. 19.00.

Vi glæder os til her at fortælle om de nye tiltag, og vi håber at mange vil bakke op og hjælpe os med at udvikle en god hjemmebane for vores hold samt skabe rammerne for nogle rigtig gode fællesoplevelser på anlægget for alle klubbens medlemmer.

Vi glæder os til at dig. Forza GB.

Med venlig hilsen Seniorudvalget;