FØRSTE JS-KAMP 2. PÅSKEDAG:
GUG BK - THISTED FC

Af Kasper Stiller, cheftræner
Kære klubmedlemmer og trofaste følgere.

Det er med stor fornøjelse, jeg endelig kan byde op til sæsonens første MatchDay!

Vi har haft en dejlig lang opstart, som vi har brugt flittigt på at indarbejde de nye ideer, som Jesper og jeg er kommet med. Spillerne har været sultne for at lære nyt, og det er uden tvivl det, der gør, at vi nu står og er helt klar til første turneringskamp. Vi har været i en spillemæssig udvikling hele vejen igennem.

I den sidste test skabte vi rigtig mange chancer, men vi manglede den sidste skarphed. Den har vi arbejdet stenhårdt på hele ugen. Så det er et tændt og sulten Gug hold, der kommer på banen mandag.

Truppen til første Match Day:

Simon Steffensen
Lasse Skov
Nicolai Holm Andersen
Jesper Amstrup
Jonas Pedersen
Jacob Balleby
Daniel Moth
Kristoffer Kellberg
Frank Oliver Steffensen
Morten Andreasen
Jens Joe Klagenberg