SERIE 5: FLOT SPIL - ÆRGERLIGT NEDERLAG


Fotos og text: Bo L. Andersen
Det er ikke kun Jyllandsserieholdet, der viser flot fodbold og sørger for spænding på de nye baner i Gug. Tirsdag aften i strålende sol viste Serie 5, at de kan spille pasningsspil i højt tempo på de grønne tæpper.
 
Fra kampstart lagde favoritterne fra Gug et højt pres på modstanderne fra Sønderup/Suldrup IK Frem, der mest levede af høje bolde frem ad banen, når det lykkedes dem at bryde Gugs angrebsmaskine. Pasningsspillet langs jorden fungerede godt, og der blev lagt energi i kampene om andenbolden ved høje afleveringer.
 

Desværre udeblev skarpheden i den sidste fase. Suldrups keeper måtte dog flere gange i aktion, bl.a. på et frisparksskud over muren, som han lige fik fingerspidserne på.
 
I slutningen af kampen begyndte trætheden at melde sig, og Suldrup fik en friløber, som Jakob Bæk frygtløst kastede sig ned i reddede. Minuttet efter var han dog chanceløs, da endnu en høj bold og en hurtig angriber trak til baglinjen i højre side og lagde bolden fladt ind til den medstormende spiller, der udækket kunne sparke den ind til kampens første og eneste mål. Dermed kunne Suldrup gå hjem med tre lidt heldige point, mens Gug på trods af sæsonens mest disciplinerede og teknisk veludførte kamp måtte gå tomhændede i omklædningsrummet.
 
En af vores angribere har fået Jannik Pohls aflagte fodboldstøvler. Måske der er en grund til, at han efter blot få kampe har sendt dem videre til Serie 5?

[ Se de mange fotos fra kampen her ]