SENIORNYT: STÆRK TRÆNERDUO TIL SERIE 5 ER NU KLAR

Stærk trænerduo for serie 5 er nu klar! – lad os derfor stå sammen om at mønstre en rigtig god trup!

Det er med stor stolthed og en masse positive forventninger, at vi i dag kan offentliggøre, at vi har fået tilsagn fra Jonas Hyllested (foto øverst) og Rasmus Dahl Larsen (foto nederst) om at fungere som trænere for klubbens serie 5-hold. Aftalen er forudsat af, at der er tilstrækkelig spilleropbakning til, at der om en måned kan mønstres en trup, der kan spille med i toppen af rækken.

Jonas og Rasmus er begge rigtige Gug-drenge, som har spillet både ungdoms- og seniorfodbold i klubben. De har også tidligere været en del af et trænerteam på klubbens hhv. serie 4 og 5-hold.

Udover at være et par dedikerede og fodboldbegavede gutter, så har de flere ting til fælles:

- De er begge meget dygtige spillere, som fortrinsvist begår sig i centerforsvaret
- De har begge haft problemer med skader og kæmper for at komme tilbage på banen
- De har begge qua deres stærke sociale kompetencer nogle store netværk af Gug-drenge.

Netop disse netværk vil de søge at trække på, så vi får endnu flere spillere i folden, men det er også vigtigt at understrege, at det er NU alle med lyst til fodbold og Gug i hjertet skal melde sig på banen!

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at de to herrer har stået øverst på vores ønskeliste, og vi er glade for, at vi efter længere tids dialog er nået frem til denne løsning, som vi er sikre på vil bidrage til et fantastisk miljø omkring såvel serie 5-holdet som hele seniorafdelingen.

Serie 5-holdet kommer til at træne som hold en gang ugentligt hver torsdag fra kl. 20.30, og de af spillerne, som er klar til det, vil om tirsdagen samtræne med andetholdsspillerne.

Den første træning under de nye træneres ledelse er torsdag den 1. marts kl. 20.30-22.00, hvor vores oldboys-spillere selvfølgelig også er velkomne. Træningstidspunktet skulle gerne sikre, at familien kan nå at falde til ro inden træningen. Så har du lyst til seriebold med kvalitet og til at være en del af en seniorafdeling i stor udvikling, så er det med at finde støvlerne frem og komme forbi det smukke anlæg på Vissevej!

Velkommen Jonas og Rasmus!

Forza GB
Seniorudvalget