SENIORNYT: MÅLMANDSTRÆNER PÅ PLADS OG TRÆNERROKADER

Steffen Vestergaard er ny målmandstræner for klubbens 4 bedste målmænd
Som den sidste træneransættelse for denne halvsæson har vi i Seniorudvalget tilknyttet Steffen Vestergård til at varetage træningen og udviklingen af klubbens 4 bedste målmænd. Steffen er en ung fyr på 24 år, der selv har spillet ungdomsfodbold som målmand i barndomsbyen Randers og senere hen i Hobro. Han har senest taget en konstabeluddannelsen i militæret, hvor han også har haft føreransvar. Karrieren i militæret førte Steffen til Aalborg, hvor han trives godt og i dag står overfor at påbegynde studie på Aalborg Universitet.
Til trods for sin unge alder har han solid erfaring med rollen som målmandstræner, idet han har trænet de bedste ungdomsmålmænd i både Hobro IK og Randers FC. Her har han bl.a. samarbejdet med den tidligere superligamålmand Erik Boye. Steffen er meget bevidst om, at han stadig har meget at lære, og han har løbende fokus på at dygtiggøre sig inden for området. Han har både DBU’s B1-trænerkursus og M1-kurset, som er en målrettet målmandstrænere. Steffens ambition er hurtigt at tage M2-kurset, som er den næsthøjeste niveau af træneruddannelser hos DBU.
Vi har lært Steffen at kende som en meget rar, velreflekteret og imødekommende fyr. Han udmærker sig desuden ved at være en meget engageret træner, der arbejder seriøst med tingene, og som har et skarpt fokus på, hvorledes vores målmænd hver især kan blive endnu bedre. Steffen er meget optaget af at være en del af samspillet med afdelingens øvrige trænere, og han vil både stå for træning af målmændene og løbende følge dem i kamp.

Vi er meget glade for, at Steffen har valgt Gug Boldklub, og vi ønsker ham velkommen i klubben.

Bestyrelsesmedlem Jonas Jensbye siger velkommen til målmandstræner
Steffen Vestergaard (t.v.)

En lille rokade blandt U19-trænerne
Den gæve assistenttræner på U19-A, Michael Jensen, har ønsket at stoppe som træner for holdet. Michael ønskede allerede at stoppe efter sidste sæson, men Michael ville dog ikke smide tøjlerne og svigte drengene, før han vidste, at der var nogen, som kunne tage godt over efter ham og Lars Müller, så afdelingen kunne fortsætte på bedste vis. Denne holdning kan vi kun have den største respekt for. Michael synes nu, at tiden er inde til at takke af, idet drengene nu er i gode hænder hos vores nye træner Lasse Kristensen. Michael har gjort en stort og godt stykke arbejde over flere år med holdet, hvilket han fortjener en meget stor tak for. Desuden har han taget en stor tørn i forhold til at få alle i afdelingen i gang igen her efter vinterpausen. Heldigvis vil Michael stadig have sin gang i klubben, og vi håber, at vi efter en lille velfortjent pause, igen kan få Michael at se på træningsbanen. TAK for indsatsen Michael!
Da Michael stopper, har Søren Nielsen lovet, at han gerne fremover vil fungere som holdleder for U19-holdene i både Liga 2 og 4, hvormed Lasse får den fornødne hjælp til kampe med U19 Liga 2-holdet. Dette synes som en rigtig løsning, idet vi så får et stærkt bindeled mellem holdene. Samtidig er det yderst glædeligt, at Rasmus Brandbyge er kommet sig så meget over sin operation, at han har sagt ja til at give en hjælpende hånd med, hvilket Søren ”Dog” Pedersen vil kunne trække på i forhold til U19 Liga 4-holdet.

Kendt ansigt ind i trænerstaben omkring serie 5-holdet
Jonas Hyllested har grundet sin jobmæssige situation valgt at overlade rollen som makker til Rasmus Dahl Larsen til Søren Mortensen. Vi håber meget at se Jonas i klubben igen, når tiden er til det. Søren kommer dermed til at ”trippel-jobbe” i klubben her i foråret, idet han i forvejen tilknyttet seniorudvalget og er træner for klubbens talentfulde U13-drenge.
Søren er udover en dygtig træner en rigtig samlingsfigur, så vi er overbeviste om, at han er den rette til at være med til at få dette nye hold på skinner. Vi kan allerede konstatere, at Rasmus og Søren har fundet ind i et godt samspil, hvilket også har resulteret i mange nye spillere omkring holdet og en overbevisende 5-1 i holdets seneste (og eneste) testkamp. Holdet spiller på søndag (8/4) kl. 12.00 hjemme mod Strandby IF Farsø, så kom ned og se ved selvsyn, om holdet har ramt topformen på det helt rette tidspunkt.

Forza Gug BK!

Seniorudvalget