Også i 2018 fortsætter succesen med gæstetrænere fra højeste hylde til klubbens JS-mandsskab.

Den første bliver et herligt gensyn med den gamle kending, tidligere Superliga.dk-træner og taktisk maestro i 80% procent af de nordjyske hold i divisionerne(Aalborg Chang, AaB, Hobro IK, Jammerbugt FC og Vendsyssel FF - har vi glemt nogen?), Søren Kusk.

Foto: dbujylland.dk

Det er på torsdag, d. 8 februar kl. 19, at den nyvalgte kommunalpolitiker for Socialdemokratiet skal svinge pisken over Marc Dahl, Rasmus Hornbæk, Joe Klagenberg og The Brothers Steffensen. Og hvem ved - måske lærer JS' nye træner, Kasper Stiller et fif fra da 'SK' var chef for Stillers venstrefod ...

Om Søren tager sin søn, den tidligere Gug Boldklub-spiller, hjemvendte Kasper Kusk, med til at vise nogle af øvelserne, er ikke redaktionen bekendt.

OG HUSK: SELVOM DET ER KOLDT, KOSTER DET GRATIS AT KIGGE NED.
- det er en 'inspirationstræning' for alle i klubben.