TRÆNERNE TIL U19 (A) OG U19 (B)
ER NU PÅ PLADS

Klubbens seniorudvalg har i flere måneder arbejdet ihærdigt på at finde de nye trænere til klubbens dygtige U19-afdeling, og udvalget har nu alle trænere klar til begge klubbens to U19-hold.

Det er derfor med stor begejstring og høje forventninger, at vi her kan løfte sløret for, at det bliver Lasse Kristensen og Michael Jensen, der i det kommende halvår skal stå i spidsen for U19-A samt Søren ”Dog” Pedersen og Søren Nielsen, der skal stå i spidsen for U19-B.

De fire trænere ser meget frem til sæsonstarten og ikke mindst til at møde spillerne. Der bydes for første gang ind til træning i morgen tirsdag den 30/1, hvor der indledes med et lille præsentationsmøde i klubben kl. 18.30, inden den første træning starter kl. 19.00.

Se nærmere i præsentationen af de nye trænere nedenfor.

Præsentation

Lasse Kristensen, der er ansat som cheftræner for U19-A, kommer fra Arden, hvor han selv har spillet i mange år, herunder flere sæsoner i serie 2. Som træner har Lasse trænet både U17, U19 og senest været træner i seks år for Ardens serie 2. I sidste sæson valgte Lasse at være hjælpetræner i Arden for Calle Facius, idet han her fik sit første barn. Lasse har nu igen tid til at være cheftræner, og da Lasse er flyttet til Gug med hans familie, så opstod der et naturligt og rigtigt godt match for både Lasse og Gug Boldklub. Lasse har DBUs B-trænerlicens. Han er desuden en ambitiøs mand, der er kendt som en god taktikker og en rigtig god fyr. Lasse er 36 år og arbejder til daglig hos Jysk Pension som pensionsrådgiver for erhvervskunder i Aalborgområdet.

I seniorudvalget er vi glade for at kunne byde Lasse velkommen til klubben, og vi er stolte af, at han har valgt at fortsætte sin trænerkarriere i Gug Boldklub. Vi tror meget på, at Lasse er den rette til at løfte den enkelte spiller og holdet yderligere. Han har kompetencerne og erfaringen til både at favne de yngre spillere og til at hjælpe de ældste spillere godt på vej i mødet med seniorfodbolden.

Lasse skal samarbejde med Michael Jensen, som heldigvis har valgt at takke ja til at fortsætte som assistenttræner for holdet. Michael kender drengene rigtig godt og er super god til at understøtte drengene i deres udvikling, ligesom hans smittende humør og energi er et stort plus på træningsbanen og i omklædningsrummet.

Foto: Fra venstre Michael Jensen, seniorformand Jonas Jensbye og Lasse Kristensen.

På U19-B er det lykkes at tilknytte Søren ”Dog” Pedersen og Sørens Nielsen som trænerduo omkring holdet. Søren P. er tidligere spiller i klubben og har også før været træner for bl.a. klubbens U13, U14 og U15-hold. Søren har i en periode været lidt væk fra fodbolden, men er nu klar til atter at tage fat på træningsbanen. Søren er en rigtig rar og dygtig fyr, der har en stor kærlighed til klubben ligesom han besidder et rigtigt godt blik for at imødekomme og coache de unge spillere.

Søren Pedersen får Søren Nielsen som makker. Søren N. har også i efteråret været omkring U19-B-holdet, og han har over flere år ydet et stort og kompetent stykke arbejde med de drenge, der spiller på holdet. Søren er altid super engageret og kender både drengene og klubben rigtig godt, hvormed han er den rette til at samarbejde med ”Dog” omkring holdet.

Vi er meget tilfredse med denne løsning med 2xSøren – en løsning der i øvrigt er lavet således, at Rasmus Brandbyge også kan få en rolle omkring holdet, når han frisk og klar efter en forestående operation. Der arbejdes aktuelt ihærdigt på at få gang i tidligere spillere omkring klubbens U19-hold, så vi kan skabe to slagkraftige hold i foråret.

Foto: Fra venstre  Søren 'Dog' Pedersen, seniorformand Jonas Jensbye og Søren Nielsen

I Seniorudvalget har vi i de sidste uger arbejdet intensivt med at få tingene til at falde på plads i U19-afdelingen. Vi synes, at kabalen er gået op på bedste vis, og det er vores klare overbevisning, at klubben får tilknyttet fire kompetente personer, der på hver sin måde vil kvalificere holdenes videre udvikling. De vil sammen kunne skabe et fællesskab, der gør det sjovt, inkluderende og lærerigt at spille U19 i Gug Boldklub.

I Seniorudvalget fortsætter vi nu trænerjagten. Der er nu fokus at finde en kompetent målmandstræner til klubbens tre bedste målmænd samt et par engagerede trænere til klubbens serie 5-hold. Så kender du nogen, der kender nogen eller har du selv evner og lyst til opgaven, så hører vi meget gerne fra dig.

Den blå bølge ruller - Forza Gug Boldklub

Seniorudvalget