NYT TØJ I DRENGEAFDELINGEN -
OGSÅ TIL U14 OG U19

Ny holdstart til bilkørekort den 23. maj. Tilmelding på c-kronborg.dk eller tel. 40779579.

LOUIS NIELSEN SPONSOR FOR U14 DRENGE

Gug Boldklubs U14 drenge har øje for sejre. De ubesejrede drenge har fået flotte nye spillesæt indkøbt i Sportsmaster i Aalborg Storcenter.

For at det har kunnet lykkes, er en af vores trofaste sponsorer, optikerfirmaet Louis Nielsen, trådt til med et sponsorat.

Tusind tak til Louis Nielsen for støtten og opbakningen.

KT ELEKTRIC AALBORG A/S, AALBORG HANDELSSKOLE OG KRONBORGS KØRESKOLE SPONSOR FOR U19 DRENGE

De talentfulde U19 drenge er blevet godt kørende i nyt kamptøj. De 3 virksomheder KT Elektric Aalborg A/S, Aalborg Handelsskole og Kronborg Køreskole, har været så venlige at hjælpe med et sponsorat, så drengene kan præsentere Gug Boldklub flot i U19 Liga 2.

På billedet ses drengene sammen med kørelærerparret Dorte og Claus Kronborg fra Kronborg Køreskole.

Tusind tak til KT Elektric Aalborg A/S – Aalborg Handelsskole og Kronborg Køreskole, for at støtte drengene og Gug Boldklub.