KLAR TIL ÅRETS VETERANAFTEN

Gug Boldklubs Venner har igen så nogenlunde samlet brikkerne i puslespillet til årets veteranaften. Og en af de meget vigtige, nemlig en aftale med den velkendte AaB'er Lynge Jakobsen faldt på plads forleden.

Lynge vil således besøge veteranerne i Gug Boldklubs klubhus og underholde om sit særdeles interessante liv med fodbolden i centrum gennem mange år.

Tiden er derfor nu inde til, at der kan inviteres til endnu en veteranaften - mandag den 26. februar kl. 18,30.

Formålet hermed er at samle nogle af Gug Boldklubs lidt ældre årgange - spillere, trænere og ledere samt andre lokale fodboldinteresserede - nogle timer i klubhuset til en aften med spisning, snak og underholdning.

Først skal der spises, og menukortet byder igen på gule ærter, skipperlabskovs og tilhørende forfriskninger samt kaffetår med kager, og herunder bl.a. med snak om "kan du huske", så humøret kan komme i top.

Efter spisningen kan deltagerne læne sig godt tilbage i stolene, for tiden er så inde til at møde en legende i nordjysk fodbold, AaB'eren Lynge Jakobsen. Han vil fortælle om sit interessante fodboldliv - både på banen og udenfor. Deltagerne kan derfor allerede nu glæde sig til at få en fornøjelig oplevelse, for Lynge er kendt for at ligge særdeles lunt i svinget.

En repræsentant fra Gug Boldklubs nye seniorudvalg vil afslutningsvis berette om status og planer for seniorafdelingen i år, der bl.a. omfatter et spændende forår for klubbens Jyllandsseriehold.

Gug Boldklubs Venner håber nu, at flest mulige vil forlade familie og tv nogle timer - og benytte en stille mandag sidst i februar til en hyggelig aften i godt selskab med Lynge og gode gamle venner fra grønsværen.

Tilmelding er nødvendig her: [
MERE INFORMATION + TILMELDING ]

(OBS: Begrænset antal pladser).