> NYHEDER 2016

 

 

NYHEDSARKIV

 

5 hurtige til Gug BK's nye JS-trænerduo

27/12/17:
- Gug er en stor mundfuld efter to oprykninger i træk, og det bliver store sko, der skal fyldes ud (citat: cheftræner Kasper Stiller). Læs her 5 hurtige spørgsmål til såvel Kasper Stiller som Jesper Nielsen og bliv lidt klogere på Gug BK's nye trænerduo.

Læs mere
...


Tidlig julegave: Ny trænerduo til jyllandsserien

22/12/17:
Klubbens seniorudvalg har længe arbejdet intensivt og seriøst på at finde de nye trænere til klubbens førstehold, og det er nu lykkes udvalget at lukke aftalerne for 2018 med det kommende trænerteam. Navnene er Kasper Stiller og Jesper Nielsen.

Læs mere
...


Julehilsen

21/12/17: Alle spillere, trænere, ledere og forældre i Gug Boldklub ønskes en rigtig glædelig jul samt et godt nytår. Tusind tak for det store arbejde der ydes i Gug Boldklub. Det er med til at gøre klubben til et godt sted at være for både børn og voksne. 2017 har været et begivenhedsrigt år med mange flotte resultater og gode oplevelser ved diverse Cups og arrangementer i klubben. Vi ser frem til et nyt og spændende år med jer alle i og omkring Gug Boldklub.
Mange julehilsner fra bestyrelsen.


Kampfordeler stopper
21/12/17:
Efter en god periode har Kasper Krogh valgt at stoppe som kampfordeler i Gug Boldklub. Kasper har været en vellidt kampfordeler for klubben, hvor han kender rigtig mange mennesker. Kasper vil gerne fokusere sine kræfter omkring de øvrige aktiviteter, som han er involveret i.

Læs mere
...


Julebold slår alle rekorder

13/12/17:
Mere end 200 børn og voksne er tilmeldt klubbens julebold på søndag den 17/12. Herudover forventes der, at et rekord stort antal forældre møder op og får en hyggelig dag. Der er mulighed for at købe gaver fra Sportmaster og juletræ af Gug Boldklubs Venner.

Læs mere
...


Bløde pakker er sagen

10/12/17:
Hvad med en fed pink Gug BK-udebanetrøje fra Hummel i julegave? Sportmaster har både den og den flotte traditionsrige 'barca-trøje' på lager hele december. Fås med og uden tryk, i voksen- og børnestørrelser.

Læs mere
...


Prøv en nytårsmenu fra Simon's

09/12/17:
Igen i år har en af klubbens faste sponsorer, Simon's, sat det bedste sammen fra deres køkken for at gøre årets sidste aften til en fest! Du skal bare læne dig tilbage og lade Simon's tage over. 4 retter som alle er klargjort og kun skal varmes og anrettes.

Se nytårsmenu
...


Julenumre trukket

06/12/17:
Så er vindertallene på årets julekalender fra Gug Boldklubs Venner trukket. Som altid er der gode gevinster i vente - for de heldige - der kan afhentes i lokale butikker.

Se vindertal
...


Spændende møder i vente

03/12/17:
Så har DBU offentliggjort flere af forårets puljer. Bl.a. for vores JS og vores U19 Drenge Liga-hold.
JS får en række nye bekendtskaber i f.ex. Mejrup GU, Spjald IF og Morsø FC, mens vores U19-hold i deres 8-holdspulje skal møde hold som Hjørring IF, Brønderslev IF og IF Skjold Sæby. Puljerne for vore mange ungdomshold offentliggøres senere.

Se puljer
...


Det er AaB som 'stjæler' Nickolaj Jonstrup

02/12/17:
Det er AaB's danmarksseriehold, der får glæde af Nickolaj Jonstrups fremragende trænerevner i 2018. Nickolaj afløser den nuværende træner Kenneth Cortsen på Hornevej. AaB ligger pt. sekser i DS - Pulje 4.


Chok: Nickolaj Jonstrup stopper i Gug BK

28/11/17:
Det er med stor ærgrelse, at klubbens nye seniorudvalg må meddele, at Nickolaj Jonstrup stopper som træner for vores JS-hold med øjeblikkelig virkning. Nickolaj har fået et tilbud om at træne et højere rangerede hold fra det nye år, hvilket han har sagt ja til.

Læs mere.
..


U19 på forsiden

24/11/17:
Forsiden på sæsonens sidste klubblad viser vores suveræne U19-puljevindere. Men ellers er bladet fyldt med interessante indlæg. Fra JS over U8 Drenge, U13 Piger, U16 Piger, vores nye dameseniorhold til Grand Old Boys'erne. Glæd dig! Det lander snart i din postkasse! Bor du ikke i kvarteret, kan du hente et i klubhuset en af de kommende uger - eller læse det her på siden inden længe.


Nyt seniorudvalg med stærk besætning

18/11/17:
Den nye seniorformand Jonas Jensbye bakkes op af et stærkt seniorudvalg af tidligere spillere og trænere med masser af erfaring. Navne som Erik Steffensen, Henrik Fischer, Søren Mortensen og Søren Frederiksen er velkendte navne i klubben. Og udvalget har allerede de første trænernavne på plads.

Læs mere.
..


Trænerjob: Jyllandsserie
17/11/17:
Gug BK søger en rigtig dygtig træner, som har lyst til rollen som assistent for vores JS-træner, Nickolaj Jonstrup. En træner som finder det interessant at integrere sig i holdets videre udvikling og i klubbens gode fællesskab.

Læs mere
...


Trænerjob: U14 træner søges
12/11/17:
Har du lyst til at træne et talentfuldt U14 Liga 3-hold i den kommende sæson, så er dette måske noget for dig. Vi søger en dygtig træner, der formår at videreføre holdets gode udvikling gennem mange succesfulde ungdomsår, og klar på en målsætning om en oprykning allerede til sommer.

Læs mere
...


Ny seniorformand: Jonas Jensbye

11/11/17:
Preben Skov stopper efter to år som seniorformand. I stedet træder Jonas Thimm Jensbye til. Jonas er et kendt ansigt i klubben. Han har bl.a. 92 førsteholdskampe på CV'et og har derudover været træner for vores andethold i en femårig periode. Jonas bakkes op af et større seniorudvalg med en række gode personer.

Mere om Jonas og seniorudvalget følger inden længe her på siden...


Så er statistikken klar

08/11/17:
Gug Boldklubs nye 'Stats Man', Henrik Schnoor, har allerede fået talt og regnet, så såvel sæson- som evighedsstatistik er klar til gennemsyn. Der er mange sjove detaljer imellem; bl.a. var Andreas Kaalby og Nicolai Holm de eneste, der spillede samtlige kampe i efteråret. Men ellers falder Simon F i øjnene. Imponerende 253 kampe er han nu oppe på.

Læs mere
...


Julekalenderen sat til salg

07/11/17:
Årets julekalender fra Gug Boldklubs Venner er netop kommet på gaden og sælges i denne tid af Gug Boldklubs mange helt små spillere - U6, U7, U8 og U9 Drenge. Og de besøger alle de mange husstande i både Gug og Visse – her i november. Er du ikke hjemme, er der råd for det.

Læs mere
...


Trænerjob: U19-træner søges

06/11/17:
U19's dynamiske trænerduo, Lars Müller og Michael Jensen, stopper med årets udgang som trænere for vores U19 Drenge. Derfor er klubben allerede nu i fuld gang med at finde en ny træner til de meget talentfulde drenge, der til næste år skal spille U19 Liga 2.

Læs stillingsopslag
...


U19 vandt deres række

05/11/17:
U19 spillede i en højintens affære fredag aften 0-0 i Gug mod Storvorde SB. U19 vandt derfor deres række som ubesejrede og skal efter nytår spille U19 Liga 2. Godt gået af drengene og trænerne Lars Müller og Michael Jensen.

Se slutstilling
...


Seniorstatus: S3 fik livsvigtig sejr

05/11/17:
På sidste spilledag vandt både JS og S3 deres kampe. S3's sejr var livsvigtig og sikrede holdet pladsen i S3 til foråret. Holdet vandt sikkert 3-0 over Øster Sundby i en dramatisk kamp på bane 1. På nabobanen fik JS en ligegyldig sejr på 4-2 over Brønderslev IF.

Se slutstillinger...


Så fik vi endelig den sponsortavle

03/11/17:
Et stort ønske i Gug Boldklub har i mange år været at få en sponsortavle, så vi kan vise hvilke virksomheder, der støtter vores fantastiske boldklub. Da en sponsortavle koster en del penge, har vi desværre fravalgt den igennem flere år. Men så kom WIKA Skilte pludselig på banen.

Læs mere...


JS byder på lidt til ganen

01/11/17:
I forbindelse med JS' hjemmekamp mod Brønderslev IF vil holdet og Gug Boldklubs Venner i skøn samdrægtighed sige tak for den store opbakning, der har været igennem sæsonen. Derfor er dagens første fadøl helt gratis til holdets fans. Og måske - hvem ved - er der andet gejl på trapperne ifm. kampen. Så mød op til JS' sidste kamp i efteråret og bliv overrasket. Kampstart lørdag kl. 13.

Følg JS på facebook...


U19: Lets get ready to rumble!!

31/10/17:
U19 skal endnu engang spille finalekamp om at vinde deres række. For præcis et år siden stod holdet i samme situation, hvor de med mindst et uafgjort resultat ville vinde rækken. Det samme gør sig gældende i år og der håbes på stor opbakning til kampen på Gug Stadion fredag kl. 19 mod Storvorde SB. Drengene vil helt sikkert vil gøre deres til, at det bliver en seværdig kamp.

Se stilling i rækken...


JS: Toptunet Gug-hold fik 1-1

29/10/17:
På et vindblæst stadion i Løgstør fortjente et toptunet Gug-mandskab alle 3 point, men måtte nøjes med et uafgjort resultat efter 1-1. Gug BK fik ikke den bedste start, men fik stille og roligt fik ædt sig ind i kampen. Resultatet betyder, at Gug ender på femtepladsen i rækken og dermed står den på Jyllandsserie 2 til foråret. En kamp resterer: På lørdag mod Brønderslev IF kl. 13.

Følg JS på facebook...


Husk det nu: På tirsdag er der fint trænerbesøg

22/10/17:
Divisionsfodbold største overraskelse, Thisted FCs succestræner, kigger forbi til inspirationstræning for vores JS-herrer, der snart går på vinterhi. Joakim Mattsson har med Lerpytter Stadions udvalgte – og som oprykkere – taget 1. division med storm og ligger helt, helt i toppen. Trods altså status som klassens nye dreng. Ekstremt imponerende og spørgsmålet er om det er den største præstation i dansk divisionsfodbold pt.?

Læs mere...


JS: Hattrick af Holm

22/10/17:
Gug BK vandt den vigtige kamp mod IF Skjold Sæby med 3-1 og ligger nu 5’er i rækken. Trippelmålscorer var Mikkel Holm, der virkelig var i hopla på dagen. Gug BK var bagud før Holm tog fat. Inden kampen var der blomster mm. til Simon Frederiksen for de 250 førsteholdskampe. Næste kamp i Løgstør den 28/10.

Læs mere...


Oldies But Goodies: Er du en af de helt gamle?

17/10/17: Siden 70'erne - altså i det tyvende århundrede - har de iklædt de rød-/blåstribede bluser spillet i Old Boys-turneringer. Få af dem fra dengang er stadig aktive og Gug BK rummer således et hold, som deltager i en fodboldturnering, der er oprettet af Aalborg Freja under overskriften 'Oldies But Goodies'.

Læs mere...


JS: Simon F rundede 250

16/10/17: Gug BK spillede lørdag 2-2 (0-1) på en svær udebane i Freja. Gug BK løb ind i tre gule kort undervejs, hvilket kostede kræfter. Midtbanedynamo Simon Frederiksen (foto) rundede en milepæl med hele 250 førsteholdskampe og er en solid nummer 2 på alle tiders rangliste. Han nærmer sig legendestatus.

Følg JS på facebook...


Klubbladet efterlyser DIT bidrag

15/10/17: Årets andet klubblad er undervejs. Har du indslag i form af fotos, kort text, artikler eller andet relevant, hører redaktionen gerne fra dig. Deadline er den 5/11.

Læs mere...


El Mariachi er ny tøjsponsor

15/10/17: JS har fået ny sponsor på spilletrøjerne. Det er den Mexicanske Gastro Pub El Mariachi i Aalborg centrum, hvor der serveres fantastisk lækker mexicansk mad og øl fra hele verden. Læs meget mere om El Mariachi på www.elmariachi.dk eller kig ind og hør live musik om fredagen.

Besøg El Mariachi...


Få kr. 50 for at følge Gug i Freja

13/10/17: Der kommer ekstra fokus på lørdagens JS-derby mod lokalrivalerne fra Aalborg Freja. Kampen er nemlig valgt til Match of the Week på fodboldsitet, LigaBold.dk, og den danske bookmaker, Bet25.dk. Og du kan få 50 kr. for at følge opgøret.


Læs mere...


Succestræner til Gug BK

12/10/17: Tirsdag den 24/10 kl. 19.30 kommer Thisted FC's svenske succestræner Joakim Matsson forbi og gæstetræner vores JS-hold. Alle er meget velkomne til at kigge forbi og få ny inspiration. Joakim er kendt som en analytisk, ihærdig, engageret og hårdtarbejdende træner, der er god til at udvikle spillere og skabe resultater. Thisted er pt. etter i Nordic Bet Ligaen.
(Foto: Thistedfc.dk).


JS: Freja - Gug er MOTW

10/10/17: Efter en tæt afgørelse hos sitet ligabold.com er vores jyllandsserieholds kamp ude mod Aalborg Freja på lørdag valgt til Match of the Week i Jylland. Og det er i sandhed en vigtig kamp. Gug BK er 5'er og Freja 4'er i rækken. Så rigtig meget står på spil, hvis man vil med 'hvor det sner'.

Følg med på ligabold.com's site...


JS: En stor mavepuster

08/10/17: Puhaaaa - en mavepuster af de store. Gug BK spillede måske sæsonens bedste kamp, men tabte alligevel 4-3 til et kynisk Støvring-hold med ex-Gugtræner Kim Ray Nielsen i spidsen. Specielt i 1. halvleg var Gug BK rigtig godt spillende og kunne med lidt mere kynisme have været komfortabelt foran. Annullerede mål og stolpeskud var en del af menuen. Næste kamp i Freja lørdag kl. 16.

Følg JS på facebook...


JS: Nullert i Hjørring

01/10/17: Gug BK fik et på forhånd meget godkendt point mod Hjørring IF. Gug BK var meget på bolden og fik mere tid end de havde forventet. Vejret spillede på dagen en stor rolle og gjorde poleret fodbold nærmest umulig. Næste store opgave er mod de direkte konkurrenter fra  Støvring IF om en plads i toppen af rækken. Det er lørdag kl. 14 på Gug Stadion. BE THERE!

Følg JS på facebook...


Windbreakers til U11 Drenge

01/10/17: Den store og talentfulde U11 drenge årgang har været på sponsorjagt. Heldigvis endte jagten med en sejr, så drengene har kunnet få flotte windbreakers til træning og kamp. Stort tak skal der lyde fra drengene og klubben til LOOP Fitness og Complea for det flotte sponsorat.

Læs mere...


Fodboldfredag for U7

30/09/17: Fredag den 29/9 - mens andre hyggede sig hjemme med Disney og Vild med dans - valgte 28 U7-drenge at bruge deres aften i klubben. Der blev spillet en masse bold, leget, konkurreret og hygget med spaghetti bolognese, fredagsslik og popcorn.

Læs mere...


Gug BK i nyt samarbejde

25/09/17: Gug Boldklub har netop lavet en samarbejdsaftale med Gug Fysioterapi. Gug Fysioterapi bliver som et led i aftalen ny bandesponsor på Gug Stadion og vil i nær fremtid vil komme ned i klubben og fortælle om skadeforebyggelse og hvad man gør, hvis man får skaden.

Læs mere...


JS tabte stort til Nørresundby

24/09/17: JS fik ørerne i maskinen og tabte på Gug Stadion med tenniscifre (1-6) til et veloplagt tophold fra Nørresundby FB. Gug tog ganske vist føringen, men så var det ellers slut. Før kampen fik goalgetter Daniel Olsen blomster og pæne ord med på vejen efter 100 kampe i Gug-trøjen.

Følg JS på facebook...


Pejter Byg er ny bandesponsor

18/09/17: Pejter Byg ApS er ny bandesponsor i Gug Boldklub. Firmaet ejes af tidligere Gug-træner Jan Pejtersen og hans søn Kasper (tidligere spiller i Gug BK). Gug BK har et samarbejde med Pejter Byg ApS i den daglige drift, som vi er meget tilfredse med. Velkommen til Pejter Byg ApS i Gug Boldklubs sponsorfamilie.


JS: Vigtig sejr i Brønderslev

17/09/17: JS tog lørdag en supervigtig 3-0 sejr over et godt kæmpende Brønderslevhold. Gug BK sad på det meste både chancemæssigt og i boldbesiddelsen. Nu står den på anden halvdel af sæsonen og status er en fjerdeplads. De næste svære kampe starter på lørdag hjemme mod Nørresundby på kunststofbanen. Lyset gør, at det ikke er muligt at træne på græs. Tak for den store opbakning. Det er fedt at se så mange Gugfolk på lægterne.

Følg JS på facebook...


Næsten jul i Gug

17/09/17: Onsdag eftermiddag blev årets julekalenderfoto knipset trods dårligt vejr og regn fra oven. Som altid havde fotografen sit hyr med at få ro på alle nisserne. Kalenderen sælges fra midt i november og som altid går overskuddet til venneforeningen.


Nye opvarmningsdragter til JS

16/09/17: Vores brandvarme Jyllandsseriehold har fået nye opvarmningsdragter. Tak til Aalborg Kongres & Kultur Center, Bone's Restauranter og Giraffen - Jomfru Ane Gade for at støtte projektet.

Læs mere...


U16 Piger helt i pink

11/09/17: Vores skrappe U16 Piger har fået nye udebanetrøjer - helt i pink. Klip & Sol i Gug har været så venlige at sponsorere de flotte udebanetrøjer til pigerne. Tak for det !

Se pigerne i stort format...


JS: Holm rundede de 100

10/09/17: Gug BK havde ikke de store problemer med bundholdet fra Løgstør. Sejren blev på sikre 4-0 (1-0). En af scoringerne i øvrigt sat ind på straffespark af 100 kamps jubilaren Mikkel Holm (foto). Seniorformand Preben Skov (tv.) og venneformand Jørn Axelsen var forbi med gaver.

Følg JS på facebook...


JS: Weekendens kamp rykket

07/09/17: Weekendens spændende JS-kamp på Gug Stadion mod Løgstør IF er flyttet til søndag kl. 13. Løgstør IF er lige nu bundhold med kun 1 point på kontoen, mens Gug BK skal vinde for at holde trit med topholdene.

Se stilling...


7 mål i samme kamp er det bedste i 70 år
04/09/17: De 7 mål i samme kamp som vores JS-træner Nickolai Jonstrup scorede i en kamp i 2011 for Jammerbugt FC mod Rishøj er en vild-vild rekord. Men faktisk er der også spillere, der har scoret 10, 11 og 13 mål i samme kamp. Dog ikke som eneste målscorer. Dagbladet Politiken har været i statistikkerne og fundet facts for de seneste mere end 100 år.(Foto: Wikipedia).

Læs artiklen...


7 scoringer i én kamp!
03/09/17: I en ny artikelserie tager sitet ligabold.dk en snak med en række udvalgte spillere og trænere om deres karrieres op- og nedture. I denne artikel har sitet fået en snak med vores JS-træner Nickolaj Jonstrup. Han fortæller bl.a. om sine 7 scoringer i én kamp mod Rishøj i 2011. (Foto: jammebugtfc.dk).

Læs artiklen...


JS: Jætteindsats af Søller
03/09/17: Med en 1-1'er på udebane lørdag mod danmarksserie-nedrykkeren IF Skjold Sæby var der tilfredshed efterfølgende i Gug-lejren. Gug BK var under stort pres undervejs og kun en jætteindsats i målet af Simon Søller (foto) gjorde, at Gug kunne rejse hjem med et point. Og ja... 'Man of the match' blev selvfølgelig Søller.
Næste kamp er lørdag kl. 13 i Gug mod Løgstør IF.

Følg med på Gug BK's facebooksider...


Ny dato for julefoto

30/08/17: Traditionen tro skal der først i september tages foto til årets julekalender fra Gug Boldklubs Venner. Og som altid er alle ungdomsspillere inviteret med på fotoet. Så find nissehuen frem og mød op på Gug Stadion den 13/9 kl. 16.45. PS. Har du ikke en nissehue, låner du selvfølgelig en hue på stedet.


DBU Nyt: Hvem er Jyllands bedste frivillige?
/
30/08/17: DBU Jylland uddeler hvert år en række priser og legater til nogle af de mange ihærdige frivillige, der gør en uvurderlig forskel i de jyske fodboldklubber. Nu er det igen ved at være tid til at indstille kandidater til priserne. Og måske har du et bud blandt Gug BK's mange frivillige?

Læs mere...


JS: Aalborg Freja var en stor mundfuld

27/08/17: - Aalborg Freja er en stor mundfuld, citat coach Nickolaj Jonstrup før kampen lørdag mod Aalborg Freja. Og ja, Frejas erfarne mandskab var på dagen en for stor mundfuld for Gug BK, der tabte med klare 4-1. Gug BK kan nu se frem til en udekamp mod IF Skjold Sæby næste lørdag.

Følg med på Gug BK's facebooksider...


Sol og regn over markedsdagen

26/08/17:
Naturen går jo som bekendt sin vante gang  uden de helt store udsving her i Dannevang. Og denne sommers ustabile vejr ramte også årets markedsdag lørdag den 19/8. Dagen der gennemføres for at tjene en skilling eller to til gode formål i Gug Boldklub samt for at underholde og lave en lille begivenhed af social karakter for lokalbefolkningen.

Læs mere...


U10 Drenge siger tak

24/08/17:
Vores talentfulde U10 Drenge har været så heldige, at to virksomheder har haft lyst til at sponsere nye flotte Hummel-hættetrøjer, så de kan se endnu skarpere ud. Tusind tak til KLIP & SOL og Skjøtt Tømrer & Snedker ApS for støtten og hjælpen til drengene og Gug Boldklub.

Se drengene i stort format...


Lars Søndergaard til Gug BK

23/08/17: Tidligere AaB-træner Lars Søndergaard kommer forbi og gæstetræner vores JS-hold den 5/9 med start ca. kl. 18.30. Alle er velkomne til at kigge forbi og blive inspireret på dagen. Særligt selvfølgelig klubbens mange trænere og ledere. Lars har været træner i mange klubber; bl.a. AaB, Viborg, Sønderjyske og flere klubber i Østrig. (Foto: aabsport.dk).


JS: Gug BK er stadig ubesejret

20/08/17: Kampene falder som perler på en snor i øjeblikket for vores JS-hold. Lørdagens besøg i Støvring gav endnu et point på kontoen. Efter en skidt første halvleg og nede 0-2 rejste Gug BK sig i anden halvleg og fik ganske fortjent et point med hjem til Vissevej
. 2-2 endte kampen. Næste kamp er lørdag i Gug mod Aalborg Freja, der også er med i toppen. En svær kamp som kræver fuld koncentration.

Følg med på Gug BK's facebooksider...


Skal du med på årets kalender?

20/08/17: Traditionen tro skal der først i september tages foto til årets julekalender fra Gug Boldklubs Venner. Og som altid er alle ungdomsspillere inviteret med på fotoet. Så find nissehuen frem og mød op på Gug Stadion den 6/9 kl. 16.45. PS. Har du ikke en nissehue, låner du selvfølgelig en hue på stedet.


Nye trøjer til U8 Drenge

18/08/17:
Vores fantastisk dygtige U8 drenge har fået flotte hættetrøjer, så de kan repræsentere Gug Boldklub med stolthed i 9210 og rundt i landsdelen. Til at hjælpe med indkøb af Hummel hættetrøjerne var DK Food Brokers og Murermester Dennis Daugaard så venlige at hjælpe til.

Læs mere...


JS: Hjørring IF blev udraderet

17/08/17:
Det uafgjorte resultat på solsiden blev fulgt op af endnu et imponerende resultat på Gug Stadion onsdag aften, hvor divisionsreserverne fra Hjørring IF nærmest blev udraderet med 5-2 efter en Gug-føring på hele 5-0 (!). Hvad sker der lige her, kan man spørge sig selv om? Tjoeee, det er såmænd Gug BK, der gør sit indtog i JS. Næste kamp er mod ex-Gug-coach Kim Ray Nielsens hold fra Støvring. Det kan kun blive sjovt!

Følg med på Gug BK's facebooksider...


JS: Fremragende start

12/08/17:
Gug BK fik en ganske fremragende start i JS med et uafgjort resultat på solsiden mod Nørresundby FS. Gug BK kom tidligt i front ved en scoring af coach Nickolaj Jonstrup. Nørresundby formåede dog at bringe sig foran i kampen inden veteranen Simon Frederiksen udlignede til slutresultatet 2-2. Man of the match: Daniel Olsen (foto). Næste opgave er i Gug mod Hjørring IF onsdag kl. 19. BE THERE !

Følg med på Gug BK's facebooksider...


Programmet er fastlagt

12/08/17:
Programmet for markedsdagen den 19/8 er fastlagt, og der satses igen på de sikre aktiviteter, som Vennerne ved, lokalbefolkningen synes om. Årets hovedbegivenhed bliver derfor atter loppemarkedet - kombineret med tombola, gratis morgenkaffebord og gratis frokostsildebord.

Læs mere...


Spil på Gug BK i Jyllandsserien

10/08/17:
NU sker det - Gug BK's førstehold tager hul på sine første sekunder i Jyllandsserien. Det sker fredag på udebane mod oprykningsfavoritterne fra Nørresundby FB på Nordjyske Bank Arena - Lindholm Høje Stadion kl. 18.30. Og de penge du har sparet op kan du passende bruge på oddset og Bet25.dk, hvor kampen er valgt som Match of the Week.

Læs mere...


Sponsortilbud

08/08/17: Hos SPORTMASTER vil de gerne gøre noget særligt for venner af huset. Derfor inviterer de dig til Svedig Weekend, hvor der er ekstra meget at hente. Den 11-13/8 sparer du 25% i hele butikken og på SPORTMASTER.dk
.

Læs mere...


Nadia Nadim er fra Gug

06/08/17: Vidste du at damelandsholdets charmerende og knivskarpe 29-årige angriber Nadia Nadim trådte sine barnesko i Gug Boldklub inden hun skiftede til vores naboer B52. Nadia kom til Danmark og Gug fra Kabul i Afghanistan og endte i første omgang på det daværende flygtningecenter i Aalborg SØ tæt ved Gug Boldklub. Vi krydser alle fingre for Nadim og co. i aftenens finale mod Holland.


Gug BK sælger til AaB

02/08/17: Gugs talentfulde 2004-årgang er blevet et par profiler fattigere. Kasper og Theo, alias Calle og Theodor, er blevet plukket for deres gode præstationer på Kim Vestergaards hold og gør nu en anden tidligere Gug-spiller, Jacob Gaardsøe, selskab ude hos AaB, og skifter Vissevej ud med Hornevej.


Læs mere...


Ungdomscup er aflyst
01/08/17: Louis Nielsen - Inopower Cup, der skulle været afviklet den 12-13/8, er aflyst. Kim Vestergaard fra Cup-udvalget udtaler: - Det er med stor ærgelse, at jeg må meddele at årets Louisnielseninopowercup er aflyst. Der er alt for få hold tilmeldt og dermed ingen reel sportslig værdi i at gennemføre. De hold som allerede er tilmeldt og har betalt vil selvfølgelig få penge retur. Hvorvidt cup'en gennemføres i 2018 overvejer vi nu.


DBU Nyt: Nye rækkebetegnelser

30/07/17: I dette efterår har alle ungdomsrækker fået nye betegnelser.
Det er et farvel til begreber som 2. division, Vest 1, Mesterrække og Række 1. I stedet er det et goddag til navne som Liga 1, Liga 2, Liga 3 osv. Både for piger og drenge. Rækkenavnene vil i modsætning til før gå igen fra årgang til årgang – fra U13 til U19.

Læs mere og få overblikket her...


Ny S3-træner på plads
26/07/17:
Serie 3 har fundet aftageren for succesfulde Anders Klagenberg, der drosler ned. Seniorformand Preben Skov udvidede senest  søgeområdet til udlandet og har fundet den nye træner på Sjælland! André Dalberg er navnet og han er FCK-fan!

Læs mere... 


Varme nyheder fra seniorafdelingen

23/07/17:
Gug Boldklub optimerer setuppet omkring Jyllandsserien. Det nyoprykkede flagskib har scoret den mangeårige divisionsmålmand, Brian Ulstrup som ny målmandstræner for den stærke trio Simon Søller, Jakob Bæk og Simon Steffensen.

Læs mere...


Glæd dig: Markedsdag i august
02/07/17:
Gug Boldklubs Venner indbyder igen lokalbefolkningen i Gug- og Visse-området til at møde op til en hyggelig markedsdag på Gug Stadion - og denne gang lørdag den 19. august. I knap 45 år har Vennerne stået bag arrangementet, som har tradition for ganske pæn opbakning – også selv om det nu om dage kun foregår hen over en enkelt dag.

Læs mere...


DBU Nyt: Nye regler til efteråret
01/07/17: FIFA har været over fodboldloven, og derfor har den fået en ændring mht den kommende sæson. Nu skal de danske breddespillere indstille sig på, at to gule kort ikke længere er garanti for, at holdet spiller med 10 mand på banen resten af kampen. 


Læs mere...


Efterårets puljer er klar

27/06/17: DBU har netop offentliggjort efterårets puljer; fra jyllandsserien til U6. Særligt fokus er der selvklart på vores nye JS-hold, der er kommet i pulje 1, en nordpulje, med bl.a. lokalopgør mod Aalborg Freja og Nørresundby FB.


Se puljer...


U17 vinder det jyske mesterskab

25/06/17: U17 Drenge vandt lørdag fortjent Det Jyske Mesterskab med en sikker 3-0'er over Løgum Kloster Efterskole. Flot gået af Søren Nielsen og Rasmus Brandbyges talentfulde drengehold.


Se holdet...


Årets træner/leder fundet

19/06/17: Ved ungdomsafslutningen kårede klubben igen i år årets træner/leder. Valget faldt på Kasper Krogh, som det sidste år har gjort et kæmpe arbejde frivilligt både på og udenfor banen. På billedet har Kasper (th) fået overrakt prisen sammen med en flot gave fra Spar Nord Bank Vejgaard af formand Henrik Sørensen. Herfra skal der lyde et stort og fortjent tillykke med prisen til Kasper.


Superfotos fra oprykningsdrama

19/06/17: Klubbens førende fotograf Bo L. Andersen var forbi Gug Stadion i lørdags ifm oprykningsdramaet mod Nørresundby FB. Der blev taget ikke så få pletskud, der vidner om en kamp med stor intensitet.
(OBS: Husk at kreditere fotografen, hvis du skulle finde på at bruge nogen af billederne).

Se fotos...


Lokalpressen var forbi

19/06/17: Lokalavisen Vejgaard Avis bringer onsdag en fin artikel om S1's oprykning til jyllandsserien. Avisen fokuserer bl.a. på, at holdet som bekendt består af næsten ene lokale Gug-drenge. Og faktisk er det jo også ganske flot.


Læs mere...


Vi er i jyllandsserien

18/06/17: En højdramatisk sidste kamp mod Nørresundby FB endte fortjent med en sejr til Gug BK på 1-0. Gug BK er dermed for første gang i historien i JS. Kampens højdepunkt kom ca. 15 minutter før tid, hvor Gug fik rødt og gult kort og i en kort periode var 8 mand på banen. Uanset dette scorede Gug BK kort efter det forløsende mål med kun 9 mand på banen og de knap 500 tilskuere (stadionrekord) kunne juble stort.

Se holdet | Se slutstilling


U19-spiller matchvinder

18/06/17: Dagens mand i skysovs - en blandt mange - var U19-spiller Kristoffer Frank, der scorede det historiske og forløsende mål til 1-0 og dermed sørgede for Gug BK's indtog i jyllandsserien efter sommerferien. En flad flugter på en returbold i venstre side af målet var mere end Nørresundbys ellers glimrende målmand kunne magte. Kristoffer var kort tid forinden sendt på banen i stedet for rutinerede Simon Frederiksen. En set i bakspejlet fin beslutning af coach Nickolaj Jonstrup.


Lasse Skov rundede de 150

18/06/17: S1's hårdføre back Lasse Skov rundede i forrige runde mod Aalborg Chang de 150 kampe på førsteholdet. Før lørdagens kamp mod Nørresundby fik han derfor blomster, pæne ord og gavekort af hhv. seniorformand (og far) Preben Skov og repræsentant for Gug Boldklubs Venner Benny Nygaard.


S5 rykkede op

18/06/17: Serie 5 vandt sin sidste kamp med sikre 8-3 over NUBI og slog fast, at oprykningen til serie 4 er på sin plads. Hele 6 forskellige Gug-spillere kom på scoringstavlen. S5 vandt rækken suverænt med hele 7 point ned til Nørresundby FB.


Nedtællingen er i gang...

14/06/17: Der tælles ned til det store oprykningsbrag på Gug Stadion på lørdag. To af klubbens sponsorer - Nadias Sandwich og Rema 1000 i Gug - har doneret en gratis vand og frugt til de første 300 tilskuere. Så husk at komme i god tid og få en lille forfriskning til den superspændende kamp. Tusind tak til Nadias Sandwich og Rema 1000 for opbakningen!


U13 Drenge imponerede

12/06/17: Klubbens talentfulde årgang 2004 vandt deres Vest 2 række med kun et nederlag i bagagen. Der er scoret 4 mål mod holdet i 10 kampe, hvilket vidner om en sammentømret enhed. Drengene skal nu spille om jysk mesterskab og oprykning til Vest 1, som er den højeste række i Danmark.

Se drengene i stort format...


Køb tøj og få gratis tryk

11/06/17: Husk at du ved ungdomsafdelingens sommerafslutning den 16/6 kan købe Gug BK-spilledragt. Både hjemmebanedragt og den nye flotte udebanedragt. Sportmaster er til stede og du får gratis tryk på trøjen i dagens anledning.

Læs mere...


U14 Piger flot nummer 1

11/06/17: U14 Piger vandt deres sidste kamp hjemme mod Storvorde/Sejlflod Boldklub med 1-0. Resultatet betyder, at pigerne går ubesejret igennem puljen. Kampen blev afviklet på et højt niveau med hjemmeholdet i flot fremadrettet fodboldspil.

Læs mere...


Det dufter af jyllandsserie

10/06/17:
S1 vandt overbevisende 3-0 i AaB og kan nu med en sejr i sidste runde mod Nørresundby på lørdag spille sig i jyllandsserien. Dagens mand i fokus var Mikkel Holm med en scoring på hovedstød, en scoring på straffe og et brændt straffe. Både Chang og Aabybro kan dog stadig nå at komme fra baghjul.

Læs mere på facebook...


Kasper Kusk på besøg

09/06/17:
Gug BK's flagskib havde torsdag den 8/6 en ny spiller, der var kravlet i det røde træningssæt. Kan I kende ham? Kasper Kusk gik direkte ind og satte sig ved siden af Andreas Chander med største selvfølgelighed. Det kan kun roses, hvordan en tredobbelt double-vinder både løfter mål og hygger sig i barndomsklubben.

Læs mere...


DBU Pokalen: Gug BK videre

05/06/17:
Med syv U19-spillere i startopstillingen tog Gug BK torsdag hul på årets pokalturnering mod Svenstrup. Kampens start blev en lidt rodet affære, hvor Gug BK aldrig rigtigt fandt deres fodfæste. Som kampen skred frem blev det dog bedre og Gug BK vandt kampen sikkert.

Læs mere...


S1: Vi ligger nummer 1

03/06/17:
På en jætteindsats lørdag eftermiddag spillede S1 sig på duksepladsen i rækken og er nu favorit til at rykke op i jyllandsserien. Intet - absolut intet - er afgjort, men Gug BK har nu afgørelsen i egne hænder. 2-0 sejren i Chang var yderst fortjent og selv et par af de helt gamle Changfolk, Ove Hust og Heine Østergaard, anerkendte sejren.

Se stilling i rækken...


220 til spisning onsdag aften

03/06/17:
Cirka 220 spillere, søskende, mødre, fædre, bedsteforældre m.fl. valgte onsdag aften efter endt træning og kamp at deltage i klubbens første fællesspisning i ungdomsafdelingen. Kantineudvalget havde sat et optimistisk mål, der hed 60-80 deltagere, så det blev meget hurtigt skudt i sænk og nye mål sat.

Læs mere...


S1: Opbakning efterlyses!

31/05/17: Lørdag kl. 13 kan vores S1 spille sig tæt på det forjættede land i jyllandsserien. Så højt placeret har Gug BK nemlig aldrig været. S1 møder Chang, der fører rækken med kun 2 point foran Gug BK. Så har du tid, lyst og lejlighed, så ta' på Provstejorden på lørdag. Det bliver givet et brag af en kamp.


Se stilling...


S1: Sejr og topkamp i vente

31/05/17: Det holdt hårdt for Benny Nygaard, 'Pudseren' og Jørn fra Vennerne på langsiden – men de endte alligevel med at punge ud med en kasse grøn guld. For S1 scorede to mål i slutfasen og sikrede sig en fornem sejr mod Jetsmark. Nu venter Aalborg Chang i en regulær topkamp på Provstejorden på lørdag.


Læs mere på facebook...


Kom til sommerafslutning

29/05/17: Fredag den 16/6 er der sommerafslutning i ungdomsafdelingen. Programmet byder på bl.a. hoppepuder, hyggebold, fællesspisning og meget andet.


Læs mere...


Nyt samarbejde undervejs

29/05/17: Når turneringen for børne- og ungdomsfodbolden sættes i gang til august, bliver det med et nyt samarbejde mellem DGI Nordjylland og DBU Jylland Region 1. De to er blevet enige om at skabe rammer, som skal gøre det nemmere at drive fodboldklub som frivillig – og samtidig få endnu flere børn og unge ud på det grønne græs.


Læs mere...


S1: Uretfærdig bet højt nordpå

27/05/17: Man skal kende sin besøgstid – og det gjorde S1 ikke. Derfor måtte de blå-røde tage fra et overraskende vindstille Hirtshals med uforrettet sag og et nederlag på 3-4. Alligevel var det en ganske tilfreds cheftræner, der efter kampen kaldte præstationen for den bedste i sæsonen. Marc Dahl (foto) spillede en stor kamp.


Læs kampreferat på facebook...


Nye sponsorer til U12 Pigerne

25/05/17:
Vores talentfulde U12 piger har været så heldige at få nyt spillesæt. Tømmergaarden A/S – Løgstør og Ejendomsmægler Thorkild Kristensen har været så venlige, at sponsorerer det nye spillesæt til pigerne, så de kan præsentere Gug Boldklub på bedste måde rundt omkring i Nordjylland.

Læs mere...


Sandwich med rabat

24/05/17: En af vore trofaste sponsorer Nadias Sandwich er i gavehumør og har fået lavet rabatkort til alle klubbens medlemmer. Rabatkortene kan erhverves ved at din afdelingsleder kontakter Henrik Studsbjerg og får kortene udleveret. På billedet ses to af vores dygtige U16-piger med de nye rabatkort. Velbekomme.


Gaver fra Spar Nord Fonden

20/05/17: Fredag aften var der officiel indvielse af klubbens 2 nye flotte måltavler. Tavlerne er en gave fra en af klubbens helt store sponsorer Spar Nord, der via Spar Nord Fonden har givet de kr. 49.000, som tavlerne har kosten. På fotoet ses repræsentanter fra Spar Nord, Spar Nord Fonden og Gug Boldklub.


S1: Gug BK spillede skidt og tabte

20/05/17: S1 tabte i høj sol fredag aften for anden gang i sæsonen til Aabybro IF, der fortjent vandt 3-2 på Gug Stadion. Aabybro IF var på dagen klart det bedste hold. Gug BK manglede simpelthen det flow i spillet, som har været kendetegnende i første del af sæsonen. Næste kamp er laaangt nordpå i Hirtshals Kristi Himmelfarts Dag.

Se stilling i rækken...


Sponsor nummer 100

18/05/17: Så er vi igen på 100 sponsorer. Denne gang er det KT Elektric Aalborg A/S, som har vores tidligere formand Claus T. Larsen ved roret, der har været så venlige at blive sponsor på S1's shorts. På fotoet ses vores midtbaneslider Simon Frederiksen med de nye shorts. Tusind tak til KT Elektric Aalborg A/S for støtten til vores fantastiske klub.

Se sponsorside...


Fællesspisning i ungdomsafdelingen

14/05/17: Som et nyt tiltag inviterer Gug BK dig til fællesspisning den 31/5. Klubben prøver med dette arrangement at styrke de sociale bånd i ungdomsafdelingen på tværs af årgangene.

Læs mere...


Sejrsstime blev brudt

14/05/17: En stime på fem rappe sejre i træk sluttede lørdag for S1. Gug BK tabte med klare 4-1 i Dronninglund efter at have været foran med 1-0. Træerne vokser som bekendt ikke ind i himlen, men Gug ligger nr. 2 i rækken med en kamp i hånden. Næste kamp er et revancheopgør mod Aabybro IF i Gug fredag aften.

Se stilling i rækken...


Tag på dommercamp i uge 31
11/05/17: Hvis du er mellem 15 og 20 år og går med en dommerdrøm i maven, inviterer DBU Dommerakademi på Dommercamp i sommerferien. Vejen til dommerfaget er nemlig hurtigere end du tror. Hvorfor ikke tage på Dommercamp i uge 31 i Storvorde sydøst for Aalborg.

Læs mere...


Cruise control i Nørresundby

07/05/17: Gug BK's S1 var totalt dominerende i store dele af kampen mod Nørresundby FB og vandt sikkert 3-1 på Lindholm Stadion. 3-0 ved pausen... så var skabet sat på plads. Da Chang samtidig måtte nøjes med 1-1 hos AaB er forspringet i toppen nu på 4 point.

Læs som altid kampreferat på facebook...


Skal du til svedig søndag i SPORTMASTER?

03/05/17: Hos SPORTMASTER - en af Gug BK's store sponsorer - vil de gerne gøre noget særligt for venner af huset. Derfor inviterer de dig til Svedig Søndag, hvor der er ekstra meget at hente. Søndag den 7/5 sparer du nemlig 25% i hele butikken og på sportmaster.dk.

Læs mere...


Gug BK donerer bolde væk

30/04/17: I Gug BK vil vi gerne hjælpe, hvor vi kan. Så derfor var det helt naturligt for nogle af klubbens ildsjæle, at en udskiftning af klubbens bolde kom andre til gode. Derfor er der nu uddelt en stor stak brugte bolde til Sprogcenter Aalborg, IH Aalborg, Mælkebøtten i Brønderslev samt Gug Skole.


S1: AaB ydede pæn modstand

30/04/17:
AaB ydede pæn modstand, men var alligevel ingen sag for vores velspillende S1-hold. Gug BK vandt stensikkert 4-0 og konsoliderede førstepladsen i puljen. Dog tæt forfulgt af Aalborg Chang. Gug Stadion virker efterhånden som et uindtageligt fort. Blandt målscorerne var coach Nickolaj Jonstrup (foto) på en førsteklasses halvflugter fra lang afstand.

Kampreferat følger som altid på facebook...


S1: AaB på besøg idag
29/04/17:
Godt nok hedder de ikke Kasper Risgård og Jakob Ahlmann. Men uanset er det altså storebror fra AaB, der kommer på besøg i dag. Gug BK ligger i top, mens AaB har fået en skidt start på sæsonen og til dato kun har 1 point på kontoen. Men tag ikke fejl. Rygterne vil vide, at de røde faktisk har et ganske godt hold. Så en walkover bliver der på ingen måde tale om.

Kamp i dag kl. 13 på Gug Stadion...


Klubblad på vej...
29/04/17: Klubbladet er på vej til din postkasse. I hvert fald hvis du bor i Gug eller Visse. Og denne gang med vore knivskarpe U16-piger på forsiden. Bladet indeholder som altid nyt fra de fleste afdelinger i klubben.

Læs bladet her...


Superveteraner til kamp
24/04/17:
Årets første kamp i serie 1 mod Dronninglund blev noget af et tilløbsstykke. Forår i luften, høj sol og blå himmel havde trukket ikke mindre end ca. 100 tilskuere til Gug Stadion. Ret specielt var et par håndfulde af disse af den helt gamle garde - en slags superveteraner nærmest - og heraf nogle, som faktisk havde et ben i hver lejr.

Læs mere...


S1: Gug BK vandt topkamp
23/04/17: Om det var duften fra grillen, U11-drengene som bolddrenge eller høsten af de gode og hårde træningsaftener vides ikke, men det hele gik bare op i en højere enhed. Gug BK vandt topbraget mod Chang med 4-2 og ligger nu nr. 1.

Se stilling i s1...
Læs kampreferat...
Se Bo L. Andersens fotos...


 


Husk topkamp på lørdag

19/04/17: Rækkens to ubestridte tophold i S1 mødes lørdag kl. 13 på Gug Stadion. Inspektøren lover extraordinært pølser på grillen og som vanligt kolde ROYAL fra klubbens nye leverandør. Sæt kryds i kalenderen og bak op om vores flagskib!

Se stilling i serie 1...


Extraordinær generalforsamling
18/04/17: Bestyrelsen indkalder til extraordinær generalforsamling den 2/5 kl. 19 i cafeteriet. På dagsordenen er vedtægtsændringer.

 


Vanvittigt comeback sikrer Gug sejren

17/04/17: På et fænomenalt comeback, der vækkede selv de mest påsketømmermændsramte tilskuere, sikrede Gug BK's S1 sig en fornem skalp, da de slog Jammerbugt FC's divisionsreserver 1-2. Nu venter den ultimative topkamp mod Chang på lørdag. GLÆD DIG!

Læs som altid fyldigt kampreferat på facebook...


S1: Gug slår favoritter

14/04/17: Gug BK's S1 viste ikke prangende spil, men vilje og indstilling, der gav en trods alt fortjent 1-0 sejr over oprykningsfavoritterne fra Hirtshals. Dagens mand i skysovs var målscorer på hovedstød coach Nickolaj Jonstrup, men faktisk var der rigtig mange flotte præstationer denne skærtorsdag i kolde Gug.

Læs som altid fyldigt kampreferat på facebook...


U13 Drenge i spritnyt dress

13/04/17: U13 Drenge 2 er nu klar til forårets kampe i helt nyt dress. Virksomhederne AU2TAL i Visse, DETECTRONIC A/S og Gug VVS har været så venlige at være sponsorer på drengenes spilletøj. Det skal lyde en stor tak fra klubben og drengene til virksomhederne.


Super Grand Old Boys sæsonklar

11/04/17: Webredaktøren kunne ikke nære sig for at bringe dette fine holdfoto af Super Grand Old Boys før sæsonens første hjemmekamp. Holdet er spækket med profiler og spiller vanligvis en god gang fodbold. Desværre kunne politimanden Hans Jørgen Bach i midten ikke stå stille under fotoseancen.

Se foto...


DBU Nyt: Ungdomsrækker får nye navne

10/04/17: Den 1. juli er der dømt skiftedag, når DBU Jyllands centrale ungdomsrækker (fra U13 til og med U19) tildeles helt nye betegnelser. Ud ryger begreber som 2. division, Vest 1, Mesterrække og Række 1. I stedet betegnes alle rækker frem over Liga 1, Liga 2, Liga 3 o.s.v. Både for piger og drenge.

Læs mere...


S1 tabte i Aabybro

09/04/17: S1 tabte på en svær udebane 3-2 til Aabybro IF. Gug BK fik aldrig rigtig ro på spillet på trods af en føring på 2-1 i starten af 2. halvleg. Vi havde mulighederne til at komme på 3-1, men vi fik ikke gjort det helt færdigt og herefter scorede Aabybro to gange. Næste kamp er Skærtorsdag på Gug Stadion mod Hirtshals.


S1: Det bliver en stor sæson

02/04/17:
S1 kom godt i gang med sæsonen med en snæver 3-2 (2-1) sejr over Dronninglund IF på kunstgræsset i Gug. I en yderst velspillet og jævnbyrdig kamp trak Gug det længste strå. Gugs målscorere var Lasse Skov, Daniel Olsen og Mikkel Holm. Det bliver en stor sæson!


Kom til ABBA-show i AKKC med Royal Unibrew

30/03/17:
Gug Boldklub er stolte over at kunne præsentere Royal Unibrew som ny leverandør af øl og vand. Royal Unibrew har i den forbindelse doneret 2 billetter (værdi kr. 800) til 'THE SHOW - a Tribute to ABBA' i Aalborg Kongres og Kulturcenter den 28/4. Du kan deltage i en konkurrence om billetterne på Gug BK's facebookside. Udtrækningen vil ske den 13/4 og vinderen vil blive offentlig gjort her på siden.

Klik ind på facebook...


En rigtig klubmand takker af:
Farvel
til Casper Lufthavn

28/03/17: Søndag den 2/4 vil Casper Jensen alias Lufthavn stå i spidsen for årgang 2001 og 2000 mod Svenstrup i sin sidste officielle kamp inden han skifter til nye omgivelser. Siden 2009, hvor klubben skrev kontrakt med ham som seniortræner, har Lufthavn haft et overskud ud over det sædvanlige.

Læs mere...


Nu' det nu: Standerhejsning for
U6-U16 på lørdag


27/03/17: Lørdag kl. 10 er der standerhejsning i børneafdelingen for U6 til U16, piger og drenge. Kom og mød din træner, kom på (kunst-)græs og prøv dine evner af for første gang i år. Efter træningen byder klubben på sodavand og pølser.

Velkommen i afdelingen...


Serie 1 er klar til sæsonstart

24/03/17: Gug BK's S1 er klar til sæsonstarten efter en god opstartsfase. Som cheftræner Nickolaj Jonstrup siger til ligabold.dk: "...jeg forventer, at vi skal 2-3 kampe ind i turneringen, før vi topper rent fysisk. Men taktisk og teknisk er vi klar til turneringsstarten". Gug BK starter  den 1/4 på Gug Stadion mod Dronninglund IF.

Læs interview...


Klubbladet er klar til årgang 45. Skal du med?

22/03/17: Årets første klubblad er undervejs. Har du indslag i form af fotos, kort text, artikler eller andet relevant, hører redaktionen gerne fra dig. Deadline er den 17/4.

Læs mere...


Alt du bør vide før sæsonstarten

19/03/17: Enkelte hold har allerede taget hul på forårssæsonen, men langt de fleste har deres første kamp i den kommende sæson til gode. For at hjælpe dig med at blive klar inden det går løs, har DBU samlet en række af de vigtigste informationer.

Læs mere...


Veteranaften 2017: Den gamle træner var tilbage

18/03/17:
Folkene bag den årlige veteranaften havde valgt at fastholde idéen om besøg af en hemmelig gæst. I ugerne op til arrangementet var der derfor mange pågående spørgsmål til arbejdsgruppen om at løfte en lille flig af mysteriet om hvem, det dog kunne være. Ingen havde imidlertid gættet på Leif Skov.

Læs mere...


Bakspejl: Interview med Claus Willadsen

15/03/17:
Ingen kan sige Gug Boldklub uden at sige Claus Willadsen. I hvert fald ikke hvis man ser på klubben fra 1970erne og frem. Claus var spiller, ungdomstræner, seniorformand, næstformand og sidst formand i Gug BK fra 1960'erne helt ind til 2011. Læs interviewet fra 1995 og bliv lidt klogere på Gug BK.

Læs mere...


Ungdomscup i august

12/03/17: Den efterhånden så traditionsrige ungdomscup - Louis Nielsen / Inopower Cup - løber i år af staben den 12-13/8. Alle ungdomsspillere fra U6-U14 er inviteret.

Læs mere...


Det tog kun 31 minutter
08/03/17:
31 minutter, så var årets generalforsamling i Gug Boldklubs Venner en stille mandag aften, den første af slagsen i marts, gennemført. Effektivt styret af den tidligere formand, klubbens Grand Old Man, Johs. Knudsen.

Læs mere...


Ny gæstetræner på plads
02/03/17:
Søren Kusk – med eller uden maskeret overskæg – pisker førsteholdstruppen igennem tirsdag den 21/3. Søren har en lang karriere som træner bag sig, hvor han har haft ansvaret for Superliga-hold som Sønderjyske og Viborg, samt ikke mindst et succesfuldt vikariat i AaB.

Læs mere...


Se tidligere n

Højt humør til årets veteranaften

28/02/17: Årets veteranaften samlede denne gang knap 70 deltagere til mad, drikke og hyggeligt samvær. Aftenens højt profilerede hemmelige gæst var Leif Skov, der jo bl.a. tidligere har været træner i Gug BK. Han fortalte fra et spændende liv indenfor fodboldens verden og møder med koryfæer som Tommy Troelsen, Harald Nielsen, Henning Jensen og Allan Simonsen.

Se fotocollage fra aftenen (mere text følger om ikke så længe)...


DBU Fodboldskole igen i Gug

21/02/17: Igen i år er Gug BK vært for DBU's Fodboldskole. I år i uge 26 for årgang 2002-2009. Prisen for hele herligheden er kr. 849 og tilmelding starter allerede den 7/3. Sidste år var de 128 pladser hurtig væk.

Læs mere...


Sidste frist for tilmelding til veteranaften

20/02/17: Alt er nu klar til årets veteranaften. Er du ikke med på holdet, kan det nås endnu. Traditionen tro kommer der en kendt profil fra fodboldverdenen på besøg i løbet af aftenen. Og dagen... ja det er jo den 27/2.

Læs mere...


Nyt sponsorkoncept klar

16/02/17: Gug Boldklub har rigtig mange gode sponsorerer. Men... der er altid plads til flere. Kender du til firmaer, der kunne være interesserede i en samarbejdsaftale om et sponsorat, så tøv ikke med at kontakte Henrik Studsbjerg fra S-Sport.

Se sponsorkoncept...


Vennerne indkalder
09/02/17: Gug Boldklubs Venner indkalder til generalforsamling den 6/3 kl. 19 i cafeteriet. Husk at stemmeret kun kan udøves ved personligt fremmøde. Er du ikke medlem, så bliv det nu!

Læs mere...


 


Kom til veteranaften

07/02/17: Mandag den 27/2 er dagen, hvor årets veteranaften afholdes. Traditionerne holdes i hævd og der er både hemmelig gæst, gule ærter, skipper labskovs og ikke mindst godt selskab.

Læs mere...


Veloverstået generalforsamling
05/02/17: Formandens beretning på årets generalforsamling vidner om et Gug Boldklub anno 2017 i god form. Der er gang i udvalgsarbejdet, økonomien er solid og det nye anlæg snart klar. Men der er også udfordringer og bl.a. savnes der stadig folk til bestyrelsen og U14-U17 drenge er pt. tyndt besat.

Læs referat...


Standerhejsning nu på lørdag

30/01/17: Find støvlerne frem af gemmeren. Nu starter sæsonen for alvor. Nu på lørdag kl. 10.00 er der opstart for U12-U17 og kl. 13.30 står U19, senior og Old Boys for tur. Efter begge opstarter med let træning byder klubben på suppe/pølser og drikkevarer.
Nye spillere er meget velkomne.


8 råd: Få spillerne i form uden skader

29/01/17: Man skal passe på, at man ikke presser sine spillere for hårdt efter en længere træningsfri periode. Her kan du se 8 gode råd til, hvordan man kan få spillerne i form og samtidigt formindske risikoen for skader.

Læs mere...


Kom til charterfest

27/01/17:
En af Gug BKs stolte sponsorer, SUNCHARTER, holder charterfest med Birthe Kjær, Johnny Reimar og Tørfisk i Gigantium den 18/3. Hvis du medbringer dit pas og bagage, er du med i lodtrækningen om en uges ferie på Gran Canaria.

Læs mere...


Claus Bækgaard er ikke mere
25/01/17:
Claus Bækgaard - træner for U10 - døde i lørdags efter lang tids sygdom. Claus blev 48 år. Claus har været træner i klubben siden U10 startede som helt små og har på trods af sin årelange sygdom holdt ved trænerjobbet helt ind til det ikke længere var muligt.

Læs mere...


Konstruktivt træner-/ledermøde
24/01/17: Så er referatet fra træner-/ledermødet den 11/1 klar. Mødet havde deltagelse af bl.a. formanden, stadioninspektøren, kampfordeleren, det nye sponsorudvalg og en række andre af klubbens nøglepersoner.

Læs referat...


Inspirationstræning med Bo Zinck

16/01/17: Torsdag den 2/2 kommer Thisted FC's rutinerede træner Bo Zinck på besøg og gæstetræner vores S1-hold. Planen er at klubben den kommende tid vil lave flere af den slags inspirationstræninger, som alle trænere og ledere i klubben kan komme og være med omkring.


DBU Nyt: Fløjt året i gang med et dommerkort

15/01/17: Kunne du tænke dig at lede fodboldkampe? Og vil du gerne udvikle dig personligt og samtidig kombinere det med masser af motion og frisk luft? Til februar og marts kan du tage dommerkortet på bare to weekender, når der blændes op for en stribe DBU Dommergrundkurser rundt om i Jylland.

Læs mere...


Bolden ruller igen!

14/01/17: Tirsdag den 17/1 er der uofficiel opstart i senior- og U19-afdelingerne. Allerede kl. 17.30 byder cheftræner Müller velkommen hos U19 og kl. 19 er det den dynamiske duo Jonstrup & Klagenberg, der byder velkommen hos seniorerne. Såvel nye som gamle spillere er mere end velkomne. Så find støvlerne frem og kom ud af røret!

Se seniorafdeling...


Generalforsamling undervejs
03/01/17: Den 1/2 afholdes årets generalforsamling i Gug Boldklub af 1954. Har du forslag til punkter på dagsordenen eller (nye) kandidater til bestyrelsen, er det nu du skal byde ind. Kontakt rettes til formand Henrik Sørensen.


Mød bestyrelsen...


3 år mere med Spar Nord

02/01/17:
Gug Boldklub har netop forlænget aftalen med hovedsponsor Spar Nord Vejgaard med yderligere 3 år. Udover aftalen som hovedsponsor vil Gug Boldklub og Spar Nord også samarbejde om aktiviteter i klubben og være med til at fremme udviklingen i klubben.

Læs mere...


Nyheder 2016...