> NYHEDER 2017

 

 

NYHEDSARKIV

 

Vennepris til Preben Skov

05/03/18: Som noget nyt valgte Gug Boldklubs Venner at uddele Venneprisen ifm. veteranaftenen. I år gik prisen til Preben Skov (til venstre) for hans store arbejde i seniorafdelingen gennem årene. Et populært valg som høstede store klapsalver. Venneformand Jørn Axelsen overrakte en flot kurv i dagens anledning.


Se oversigten
...


Seniorhåndbogen klar til brug

04/03/18: Så er Gug BK's seniorhåndbog klar til brug. Håndbogens formål er at tegne en organisatorisk ramme og ska
be overblik over arbejdsopgaver og ansvarsområder fra U19 til og med alle dame- og herrehold i afdelingen.

Læs håndbogen
...


Veteranaften: En gentleman kom på besøg

03/03/18: Kalenderen pegede på forår, men vinteren viste sig alligevel fra sin noget barske side en stille mørk mandag aften.
På trods heraf mødte knap 90 tidligere spillere og andet godtfolk op til årets traditionelle veteranaften. Ganske pænt, specielt i betragtning af, at den hærgende influenza-epidemi også havde ramt arrangementet med en del sidste øjebliks-frafald.

Læs mere
...


Generalforsamling 2018
01/03/18: Årets generalforsamling blev en interessant affære. Klubben er generelt i fin form og bl.a. blev der fremlagt et  nyt 'årshjul'  og præsenteret en række udvalg. Kasserer Niels Beck-Holtebo trak sig, hvilket gav anledning til rokeringer i bestyrelsen og nyvalg af Henrik Gaardsøe til bestyrelsesmedlem.


Læs referat...


Nyt æresmedlem: Claus Willadsen
28/02/18: På tirsdagen generalforsamling blev tidligere formand Claus Willadsen udnævnt til æresmedlem. Den kun tredje i rækken efter Johs. Knudsen og Benny Nygaard.

Se oversigt...

 


Toptræner med på et afbud

28/02/18: Han kom med på et afbud, men leverede varen. Morten Wieghorst var aftenens gæst til veteranaftenen, da Lynge Jakobsen var forhindret. Morten Wieghorst leverede et medrivende foredrag om livet som topspiller og -træner. Mere om den vellykkede aften følger inden så længe.
(foto: aabsport.dk)


Alle hold er nu tilmeldt
26/02/18: Så er oversigten med forårets tilmeldte hold klar. Er der fejl eller mangler skal klubbens kampfordeler hurtigst muligt kontaktes
.

Se oversigt...


Miniprofil: Mød Frederik Mehlbye
25/02/18: Han har været i Gug Boldklub siden 5-årsalderen og er klubmand ud over det sædvanlige. Mød jyllandsserieholdets populære holdleder, manden med klubbens største skæg: Frederik Mehlbye
.

Læs mere...


Stærk trænerduo til serie 5 er klar

22/02/18:
Det er med stor stolthed og en masse positive forventninger, at vi i dag kan offentliggøre, at vi har fået tilsagn fra Jonas Hyllested og Rasmus Dahl Larsen om at fungere som trænere for klubbens serie 5-hold. Aftalen er forudsat af, at der er tilstrækkelig spilleropbakning til, at der om en måned kan mønstres en trup, der kan spille med i toppen af rækken.

Læs mere...


Jyllandsseriens største talent er fra Gug BK

22/02/18:
Andreas 'Raketten' Kaalbye vandt LigaBold.coms afstemning om at blive årets talent og Gug BK-stjernen kan nu løfte vintertræningens CrossFit-hærgede arme som Tom Kristensen efter Le Mans. Ønsk 'Raketten' tillykke med den flotte hæder på vores facebookside.

Læs mere
...


Sidste udkald til veteranaftenen

19/02/18:
Alt er klar til årets veteranaften, næsten. Bort set fra, at vi måske lige mangler at få dig med på holdet! Det kan dog nås endnu - heldigvis. 75 har allerede tilmeldt sig, så du vil utvivlsomt få lejlighed til at møde flere af dine gamle venner fra klubben. En hyggelig aften ganske givet.

Læs mere
...


Ung Gug-spiller takker tidligere træner
16/02/18: Gug BK's JS-spiller Andreas Kaalbye er nomineret til årets LigaBold Awards af ligabold.dk. Andreas har fået en snak med LigaBold.dk om sin nominering og hvad den betyder for ham. Og ikke mindst hvordan han selv ser tilbage på året, der er gået.
(foto: Visse Junior- & Ungdomsklub).

Læs mere
...


Søren Kusk vender tilbage

05/02/18: Også i 2018 fortsætter succesen med gæstetrænere fra øverste hylde til klubbens JS-mandsskab. Det er på torsdag den 8/2 kl. 19, at den nyvalgte kommunalpolitiker skal svinge pisken over Marc Dahl, Rasmus Hornbæk, Joe Klagenberg og co. Og hvem ved - måske får JS' nye træner, Kasper Stiller, et fif fra da 'SK' var chef for Stillers venstrefod!

Læs mere
...


Trods kulde gik standeren op
04/02/18: Knap 50 spillere og trænere havde trodset kulden og så standeren stryge til tops. Seniorspillerne Jesper Amstrup og Steffen Holt (foto) sørgede for 'hejsningen' og seniorformand Jonas Jensbye bød velkommen. Efter en god gang træning var der suppe i klubhuset. Sæsonen er nu for alvor i gang.


Standerhejsning nu på lørdag

31/01/18: En spændende sæson står for døren. Gug Boldklubs seniorafdeling har skiftet det meste af trænerstaben ud og starter næsten fra scratch. Første chance for at møde de nye trænere er standerhejsningen på lørdag kl. 13.30. Nye spillere er meget velkomne!.

Se program for dagen
...


Fire U19-trænere på plads

29/01/18: Klubbens seniorudvalg har i flere måneder arbejdet ihærdigt på at finde de nye trænere til klubbens dygtige U19-afdeling, og udvalget har nu alle trænere klar til begge klubbens to U19-hold.

Læs mere
...


Klar til veteranaften med Lynge Jakobsen som gæst

29/01/18: Gug Boldklubs Venner har igen samlet brikkerne i puslespillet til årets veteranaften den 26/2. Årets gæst offentliggøres mod sædvane i år og er AaB's populære og tidligere sportsdirektør Lynge Jakobsen. Glæd dig til det!

Læs mere
...


Indkaldelse til Generalforsamling

28/01/18: Årets generalforsamling i Gug Boldklub af 1954 afholdes i år den 27/2 på Loftet i klubhuset. På valg er bl.a. kasserer og næstformand. Mød op og gør din indflydelse gældende!

Læs indkaldelse
...


Fodboldpas på vej

28/01/18: Fra sæsonopstart august 2018 vil et aktivt Fodboldpas være obligatorisk for alle registrerede fodboldspillere i Danmark. Fodboldpasset skal bl.a. gøre det lettere for spillere og klubber at se, hvor den enkelte spiller er spilleberettiget. Fodboldpasset indsluses langsomt i foråret 2018.

Læs mere
...


U14 opruster

20/01/18: To nye trænere har valgt at sige ja tak til at blive en del af U14's set up. Vi siger velkommen til Flemming Beyer Sørensen og Martin Thinggard Tøttrup.  Begge har selv spillet fodbold og trænergerningen er ikke fremmed for dem, senest med erfaring fra Støvring IF.

Læs mere
...


Nyheder 2017...