> NYHEDER 2017

 

 

NYHEDSARKIV

 

Kæmpe MatchDay lørdag

07/09/18:
Gug BK's tribuner bliver pakket som sild i en tønde eller en indisk banegård i Mumbais myldretid, når der lørdag blændes op for endnu en Matchday. Alle tre seniorhold selvantænder (plastic-)græstæppet for at forsvare de blå-røde trøjer. Og uden for grønsværen er der gevinster at hente (for de heldige). Du kan på dagen bl.a. vinde gavekort fra en af de faste sponsorer Klitgaard Ure.

Læs optakten...


JS: Triumf på Provstejorden

02/09/18:
I en tæt og chancerig affære var det nok engang ikke ovre før 'den fede dame havde sunget', da Gug BK nappede alle tre point med fra Provstejorden. Lasse ’Point Break’ Effersø sikrede sejren med ti minutter igen, da han løb en stikning fra indskiftede Emil Melgaard op og køligt vippede den over en fremstormende Chang-målmand.

Følg med på facebook...


Sol og regn over markedsdagen

02/09/18: Regn drillede endnu en gang, da Vennernes årlige markedsdag blev holdt for nylig på Gug Stadion. Regn for tredje år i træk, i øvrigt. Denne gang dog først lidt hen på eftermiddagen, men alligevel nok til, at mange besøgende for tidligt trak hjemover. De der var forbi fik dog alle en god oplevelse ud af det.


Læs mere...


Ny målmandstræner i klubben

29/08/18: Gug BK kan løfte sløret for, at det nu er lykkes at finde en ny kompetent målmandstræner til vores seniorafdeling. Vi har længe ledt efter den rette person. Valget er faldet på Mads Aastrup (foto t.v.), der selv har haft en lang og meget flot karriere mellem stængerne.


Læs mere...


Markedsdag: Tak til sponsorerne

28/08/18: En perlerække af lokale og knap så lokale firmaer bakkede massivt op om Gug Boldklubs Venners stort anlagte markedsdag den 18/8. Se rækken af firmaer her og husk navnene næste gang du handler ude i byen !

Læs mere...


JS: Skarpe fotos klar

26/08/18: Gug BK's førende fotograf - Bo. L. Andersen - var forbi stadion fredag aften for at overvære JS-holdets kamp mod ligareserverne fra Hobro IK. Selvom kampen endte med et snert nederlag, kan vi jo godt nyde fotografens mange pletskud.
(PS. Husk at kreditere Bo L. Andersen hvis du bruger billederne).

Se fotos...


JS: Nederlag i tæt kamp

25/08/18:
En scoring af Hobro IK i præcist det 30. minut afgjorde topkampen på Gug's kunstbane. Kampen, der blev overværet af et stort publikum fredag aften, var et jævnbyrdigt opgør med Hobro IK en anelse i førersædet. Topscorer Strandberg måtte udgå med en hovedskade, hvilket svækkede Gug BK på den forreste halvdel af banen. Kampens spiller blev ret suverænt Gug BKs unge keeper Jacob Bæk (foto). Flot kamp af ham.

Følg med på facebook...


JS sikkert fra land mod Freja

11/08/18:
Efterårets første MatchDay bød på en sikker JS-sejr mod Aalborg Freja. 4-0 (1-0) blev det på kunstbanen efter Gug-dominans det meste af vejen. Lasse Stranberg (foto) fortsætte formkurven fra foråret og scorede to gange undervejs. Som vanligt kan du følge holdet med trupsammensætning, kampreferater etc. på klubbens facebooksider.

Følg med på facebook...


Markedsdag den 18. august - Programmet er klar

06/08/18:
Efter den dejlige lange sommer kan et lille ekstra besøg på vores lokale Gug Stadion vel være ret så afslappende - og hyggeligt. Benyt derfor lejligheden til at opleve årets markedsdag, når Gug Boldklubs Venner igen byder på den gode tradition - nummer 46 af slagsen, lørdag den 18/8.

Læs mere...


Seniorstatus - Og et kig fremad

20/07/18:
Afslutningen af en sæson er som bekendt en anledning til at gøre status og seniorudvalget har gjort status på forårssæsonen, dvælet lidt ved MatchDay-konceptet, samt kigget frem mod den nye sæson. Flere ting er i vente og bl.a. vender dameholdet nu tilbage.

Læs mere...


Glæd dig - Markedsdag den 18. august
08/07/18: Gug Boldklubs Venner gennemfører atter en lokal markedsdag lørdag den 18/8. Siden 1972 - og med et enkelt års undtagelse - har Vennerne stået bag arrangementet, som har til formål at lave en begivenhed for lokalbefolkningen med forskellige aktiviteter, der traditionelt er interesse for.

Læs mere...


Har du glemt det...?
03/07/18: Status i Gug BK er, at kun 30% af klubbens medlemmer har aktiveret deres fodboldpas. DBU's nye fodboldpas skal aktiveres inden den 1. august - ellers bliver man spærret på holdkortet.

Læs mere...


S3 er i pulje med Nordens Paris

30/06/18: Efterårets puljer i seniorafdelingen er offentliggjort. JS-holdet kommer i pulje med interessante modstandere som Hjørring IF, Hobro IK og Skjold Sæby, men S3 lander i en pulje med lutter lokale hold; bl.a. Nordens Paris FC (!), som de så smukt hedder. Et spændende efterår er i vente.

Se puljer
...


Årets træner/leder: Niels Brisson

26/06/18: Den prestigefyldte
Spar Nord Bank Leder/træner pris som årets træner/leder i Gug BK gik denne gang til Niels Brisson fra U11 Drenge-afdelingen. Niels har ydet en kæmpe indsats på træningsbanen og har gjort det igennem en lang årrække. Han er derudover et samlingspunkt som træner i sin årgang.

Læs mere
...


Status quo hos seniorerne

24/06/18: Vores JS-hold var sikret en plads i rækken til næste sæson før kampen i Spjald, der derfor ikke blev den skæbnekamp, som nogen havde frygtet. Nederlaget på 1-3 var derfor ganske ligegyldigt. Også S3 fastholdt sin position og endte som nummer seks af otte hold og dermed plads til forbedring. Endelig endte S5 som treer i en række på seks hold. Så alt i alt en godkendt halvsæson i Gug BK's seniorafdeling.

Se slutstillinger
...


Husk ungdomsafdelingens afslutning

20/06/18:
Husk nu ungdomsafdelingens sommerafslutning på fredag fra kl. 17. Aftenen krydres af træner Flemming Johnsen som “topspeaker” og en JM kamp på bane 1 for vores U15 piger. Grillen bliver tændt og solen har også lovet at være klar. Du er i øvrigt også selv velkommen til at medbringe mad. Vel mødt til en hyggelig aften!

Mere info på facebook
...


Savner du spænding? Tag med JS-bussen til Spjald

18/06/18: Ta' med i spillerbussen til udebanekamp i Spjald og giv din støtte til holdet i sæsonens sidste og alt afgørende kamp. Vi håber rigtig mange vil bakke op om holdet og om konceptet. Vel mødt til en rigtig god tur for vores gode fællesskab.

Tilmeld dig her
...


JS: Fotografen var på plads

18/06/18: Gug BK's førende fotograf - Bo L. Andersen - var forbi Gug Stadion, da Gug BK tabte til Morsø FC lørdag eftermiddag. Og selv om Gug BK skuffede og tabte, ja så leverede fotografen heldigvis varen med en række fantatiske fotos.

Se de mange fotos
...


JS: Nu strammer det til

17/06/18: Vores JS-hold tabte den livsvigtige kamp mod Morsø FC på hjemmebane lørdag 1-4. Morsø FC passerer derfor Gug BK i tabellen og Gug BK skal derfor formentlig vinde den sidste kamp i Spjald for at undgå nedrykning til S1. Den dårligste af firerne i de to JS2-kredse rykker ud. Spjald IF er rykket ned.

Se tabellen
...


JS: Sponsorer på plads

17/06/18: Lørdagens kampsponsorer ifm JS-holdets kamp mod Morsø IF var hhv. SELECT og London Pub på Boulevarden. Her præsenteret af et par af Gug BK's profiler.


JS-holdet endnu ikke i sikkerhed

12/06/18: Trods den øjeblikkelige pæne placering i rækken er vores JS-hold lidt overraskende endnu ikke sikre på at undgå nedrykning. I yderste fald kan en fjerdeplads faktisk også betyde nedrykning pga. en større nedrykningskabale hos DBU. En sejr i en af de sidste to kampe vil dog helt sikkert gøre udslaget.

Læs mere
...


Pigeraketten på besøg

10/06/18:
Torsdag den 7/6 var 36 piger i alderen 5-11 år samlet til DBU’s Pigerraketten i Gug Boldklub. Der deltog en god blanding af nuværende spillere og piger, der ville ned og prøve at besøge Pigeraketten og se hvad fodbold også kan være. Pigerne var meget ivrige på de forskellige stationer, som klubbens U15-U16 piger stod for.

Læs mere
...


DBU Pokalen: Kim Ray kommer forbi

10/06/18: Vores JS-hold får ikke megen hvile. Allerede tirsdag kommer den tidligere Gug-træner Kim Rays (foto) hold fra Støvring IF forbi til lidt af en revanchematch i DBU Pokalen. Støvring havde overtaget i efteråret i JS og med en tidligere Gug-træner på bænken, må man forvente sig et toptændt Gug-hold. Det er tirsdag aften kl. 19 det sker. På Gug Stadion.


JS: Tenniscifre i Mejrup

09/06/18: JS-holdet havde ikke problemer med bundholdet fra Mejrup, der blev besejret med sikre 1-6 fredag aften. Efter en koldstart og en Mejrup-føring kom Gug BK dog i omdrejninger og efter to scoringer af Lasse Strandberg var der ikke tvivl om udfaldet af kampen. Som det ses var fanbussen fyldt godt op til udekampen.

Følg JS på facebook
...


Køreskole sponsor i Gug BK
09/06/18: Den nye køreskole i Gug - Pihls Køreskole - er ny annoncesponsor i Gug BK. Pihls Køreskole har udover sponsoratet også lavet den aftale, at de giver kr. 200 til klubben, hvis man gør opmærksom på, at man er medlem i Gug BK, når man skal tage kørekort. Klubben siger tak for sponsoratet.

Mød Pihls Køreskole
...


Bliv kunde hos OK og støt klubben
06/06/18: Gug BK har lavet klubaftale med OK. Få OK EL, OK Benzin og OK Mobil og støt på den måde klubben med at fast ørebeløb gjort op efter forbrug.

Bliv OK kunde
...


Louis Nielsen var med
05/06/18: Gug BK's naboer fra optikerkæden Louis Nielsen var med, da der fredag var JS-brag mod Aalborg Chang. Louis Nielsen var på dagen både bold- og gavesponsor. Der blev udloddet tre gavekort af hele kr. 800.


100 sponsorer og frivillige til arrangement
04/06/18: Fredag deltog ca. 70 trænere og ledere, samt omkring 30 sponsorer i et festligt arrangement på stadion. Efter bespisning med diverse salater og grillmad var alle inviteret til JS-lokalbrag mod Chang efterfulgt af en peptalk af tidligere AaB-træner Allan Kuhn. Undervejs blev også overrakt blomster til det nye æresmedlem Claus Willadsen.

Se fotos
...


JS: Uafgjort i lokalbrag
03/06/18: Fredagens lokalbrag mod topholdet fra Aalborg Chang endte 2-2 efter to scoringer i de sidste minutter. Lasse Strandberg var igen på pletten og gav Gug BK en føring tidligt i første halvleg. Jesper Amstrup (foto) udlignede Changs føring kort før slutfløjt. Pladsen i JS efter sommerferien er endnu ikke sikret, men det snerper.

Følg JS på facebook
...


Tag med JS til Mejrup
02/06/18: Så er der igen mulighed for at komme med i spillerbussen til JS-holdets udebanekamp. Denne gang til Mejrup på fredag. Bussen afgår fra klubhuset og prisen er kun kr. 100 inkl. sandwich og en øl/vand. Vi håber, at rigtig mange vil bakke op om konceptet.

Tilmelding kan ske her
...


Fodboldpasset er lanceret
02/06/18: DBU har fra netop lanceret deres nye fodboldpas, som alle medlemmer skal ind og aktivere inden 1. august. Ellers bliver man spærret på holdkortet. I løbet af de næste par uger vil alle medlemmer få en mail om aktivering af fodboldpasset.

Læs mere...


Persondatapolitik i Gug BK
31/05/18: Bestyrelsen har været i arbejdstøjet og har nu Gug BK's vilkår for behandling af persondata
på plads. Gug BK behandler personoplysninger ansvarligt og har derfor vedtaget en privatlivspolitik, der kort fortæller, hvordan personoplysninger behandles til sikring af en fair og gennemsigtig behandling.

Læs mere
...


Rengros er ny bandesponsor
31/05/18:
Rengros, som har alt til rengøring, er blevet ny bandesponsor og samarbejdspartner med Gug Boldklub. Klubben ser frem til samarbejdet og glæder sig over at Rengros' støtte.


Dobbelt op mod Chang fredag
30/05/18: Fredag aften er der dobbelt op på lokalbrag mod Aalborg Chang. På bane 1 kan du opleve vores JS-hold spille for oprejsning for det forsmædelige nederlag i Hjørring. Og på bane 2 skal S3 på en svær opgave mod topholdet i puljen. Gug Boldklubs Venner byder som vanligt på kolde fadøl og lune pølser. Det er kl. 18.30 det sker. KIG FORBI!


Mariendal Electrics er ny sponsor
30/05/18: Mariendal Electrics har været så venlige at hjælpe med et sponsorat på nye trænerdragter i seniorafdelingen, samt derudover blive bandesponsor på Gug Stadion. På billedet ses vores JS-trænerteam cheftræner Kasper Studsbjerg Stiller og assistenttræner Jesper Nielsen præsentere den nye sponsor.


Ny bandesponsor på stadion
29/05/18: Aalborg Murermester Aut. Kloakmester er ny bandesponsor på Gug Stadion. Gug Boldklub siger tusind tak for støtten!


Nye JS-sponsorer på plads
29/05/18: Vores superstærke Jyllandsseriehold har fået nye sponsorer på deres spilletrøjer. De 2 nye sponsorer er Crossfit North i Aalborg og Revisionsfirmaet Beierholm, som har valgt at støtte Gug Boldklub. Fra klubben og drengene skal der lyde et stort tak.

Læs mere
...


JS: Bøllebank i Hjørring
27/05/18: Gug BK
fik en fodboldlektion af de større, blev skilt af og tabte med hele 5-0 i Hjørring fredag aften. Med til historien hører, at Hjørring IF allerede efter 40 sekunder havde haft en kæmpe chance og bragt sig foran 1-0. Gug BK var bare ikke klar fra start og haltede bagefter hele kampen.

Følg med på facebook
...


JS: Sejr i dramatisk kamp
21/05/18: Trods føringer på 2-0 og 3-1 skulle vi helt hen til sidste minut, før Gug BK lukkede kampen mod Hirtshals. Coach Kasper Stiller, der var med for en skadet Jesper Amstrup, fandt med et super indlæg Kristoffer Frank (foto) ved fjerneste stolpe og vupti, så stod der 4-3. Flot mål af Gug BK. Næste opgave hedder Hjørring IF på fredag.


Følg med på facebook
...


JS: Vigtig kamp 2. pinsedag
20/05/18:
Rækken er stadig forholdsvis tæt og vigtigheden af kampen mod Hirtshals kan ikke overdrives. En sejr lægger god afstand til nedrykningspladserne, som vel er målsætningen for sæsonen. Trænerteamet og spillerne er klar til kamp - Hva' med dig!?

Følg med på facebook
...


Husk nu træner/leder-event

19/05/18:
Alle trænere/ledere med familie inviteres til træner/leder arrangement fredag den 1/6 kl. 17.00. Der bydes på spisning inden jyllandsserieholdet spiller kamp kl. 18.30 mod Aalborg Chang. Efter kampen vil Allan Kuhn komme og holde et oplæg.

Mere information på facebook
...


JS: Nederlag til stærke Thisted FC
13/05/18:
Søndagsudflugten til Thisted endte desværre med et et nederlag. Thisted FC vandt med 2-0 - en ganske fortjent sejr. Gug BK var på dagen oppe imod et hold, som i alle spillets faser var bedst. Gug BK var pænt med i 1. halvleg, men som kampen skred frem, fik Thisted FC et større og større overtag.

Følg med på facebook
...


JS-sponsorer i fokus

13/05/18:
Bedre sent end aldrig! Til hver JS-kamp er der hver gang en bold- og en gavesponsor. Torsdagens to af slagsen - Select og Gug Boldklubs Venner - præsenteres her af JS-profilerne Nikolai Holm og Jesper Amstrup.


S5: Flot spil - Ærgerligt nederlag

12/05/18:
Det er ikke kun Jyllandsserieholdet, der viser flot fodbold og sørger for spænding på de nye baner i Gug. Tirsdag aften i strålende sol viste serie 5, at de kan spille pasningsspil i højt tempo på de grønne tæpper.

Læs mere
...


U14 Drenge imponerer

11/05/18:
U14 er i gang med en rigtig stærk sæson. Drengene stiller her i foråret op med tre hold og i skrivende stund ligger alle hold på 1. pladsen i de respektive puljer. Godt gået drenge. Fotoet herover er fra seneste 8-mandskamp, som i øvrigt gav en sikker 5-0 sejr over Svenstrup.


Se drengene i stort format
...


JS: Spjald IF blev knust

11/05/18: Kristi Himmelfarts Dag bød på JS-kamp mod Spjald IF fra det midtjyske. Efter en chancerig første halvleg uden mål, hvor begge hold havde flere direktører, kom der efter pausen gang i scoringerne. Gug BK scorede således hele fem gange og hentede således en sikker sejr. Lørdag skal Gug BK til Thisted, der pludselig er vågnet op. Ikke en let kamp.

Følg med på facebook
...


U14 og U19 i nyt tøj

09/05/18:
Gug BK's store skare af sponsorer har igen været på spil. Denne gang har U14 Drenge og U19 Drenge fået nyt smart tøj sponseret af Kronborgs Køreskole, Aalborg Handelsskole, KT Elektric og Louis Nielsen.

Læs mere
...


U13 Drenge i nyt spilletøj

08/05/18:
De seje U13 drenge har fået nyt spilletøj til den nye sæson. På billedet ses drengene sammen med Kim Steen Pedersen fra ARKI Nord A/S, som sammen med SPAR i Visse, er nye sponsorer på drengenes flotte spilledragter.

Læs mere
...


JS: Uafgjort i Morsø

06/05/18: Vores JS-hold hentede en fortjent uafgjort i Morsø søndag eftermiddag. Morsø IF tog føringen i det 62. minut inden Lasse Strandberg udlignede. Gug BK ligger treer i tabellen før den spændende kamp torsdag kl. 13 mod Spjald IF. BE THERE!

Følg med på facebook
...


JS: Fanbus på vej til Morsø

05/05/18: Man kan ikke beskylde seniorudvalget for at ligge på den lade side, som det så smukt hedder. Som et nyt initiativ arrangeres der nu bustur til udekampen mod Morsø IF den 6/5. Der er afgang fra klubhuset kl. 11 og prisen er rimelige kr. 75. Mere information finder du på Gug BK's facebookside.

Læs mere
...


Præsten flytter

05/05/18: Gugs fodboldinteresserede præst Jens Brun, der gennem årene har været en flittig gæst på Gug Stadion, har sendt denne hilsen til klubfolket. Han flytter nemlig, men lader døren være åben for gæster. Helt som sædvanlig.

Læs mere
...


Tag med pigeraketten en tur i rummet

01/05/18: Den 7/6 præsenterer Gug Boldklub i samarbejde med DBU Pigeraketten for alle 5-11 årige piger. Pigerne kan på dagen prøve evner og lyst af ift fodboldens verden. Målet er at tage pigerne på 'en tur i rummet' og via nogen forskellige fodboldstationer inspirere pigerne til at begynde med fodbold.

Læs mere
...


Klubblad: Højt humør hos S3

29/04/18: Højt humør må være betegnelsen for stemningen på vores S3-hold, der pryder forsiden af klubbladet denne gang. Ellers er fokus naturligt nok på seniorafdelingens MatchDay-satsning og bestyrelsens nye udvalgs-/ansvarskoncept. Foruden selvfølgelig artikler fra vores velfungerende ungdomsafdeling. Bladet er på vej til din postkasse. Ellers kan du læse det her.

Læs bladet
...


JS: Kæmpesejr mod Mejrup

29/04/18:
Selvom Gug BK ikke spillemæssigt var helt oppe at ringe, blev Mejrup GU fuldstændigt skilt af og måtte forlade Gug Stadion med en røvfuld på 7-1. Gug BK var jævnt overlegne igennem hele kampen og kunne sagtens have scoret flere mål end de syv, som det blev til.


Følg med på facebook
...


U7 afdelingen i nye hættetrøjer

29/04/18:
Vores store U7 afd. har fået flotte nye Hummel hættetrøjer - købt i Sportsmaster, Aalborg Storcenter. Til at hjælpe med trøjerne har Aalborg Bilglas, Frisør Klip & Form og The Meat Club budt sig til med et sponsorat.

Læs mere
...


U13 Piger - nu i pink

28/04/18:
Vores dygtige U13 piger har til denne sæson fået flotte nye udebane spillesæt til at repræsentere Gug Boldklub. Dette har kun kunnet lade sig gøre, fordi to virksomheder - Sleipner Mechanical A/S og Rabo Tricycles A/S - har været så venlige, at være sponsorer på spilletøjet.

Læs mere
...


Ungdomsafdeling: Allan Kuhn kommer forbi

21/04/18: Fredag den 1/6 afholdes der træner-/ledermøde i ungdomsafdelingen med spisning, JS-bold og besøg af ingen ringere end ex-AaB-træner Allan Kuhn. Alle trænere og ledere i afdelingen - inkl. familie - er inviteret. Følg med på afdelingens facebookside.
(foto: aabsport.dk).


JS: Mikkel Holm - Er han rækkens giftigste angriber?

21/04/18: Vores JS-hold hentede en lidt ufortjent sejr på Provstejorden hos Aalborg Chang torsdag aften. Holdet ligger derfor lige nu på en flot-flot andenplads i rækken efter netop Chang. Mikkel Holm - måske rækkens giftigste angriber - kom igen på måltavlen. Denne gang som første målscorer. Glæd dig allerede nu til næste kamp hjemme på Gug Stadium mod Mejrup GU. Det kan ikke undgå at blive en fest!


Se stilling i rækken
...


Statistik: Amstrup runder 150

15/04/18: Henrik 'StatsMan' Schnoor har igen haft regnemaskinen fremme og klargjort en dugfrisk statistik med antal spillede førsteholdskampe gennem tiderne. Statistikken er udarbejdet før lørdagens JS-kamp, hvor Jesper Amstrup rundede 150 kampe. Næste jubilar er formentlig Nicolai Holm Andersen, der snart runder 50 kampe
.

Se statistik
...


Banerne åbner mandag

10/04/18: På mandag åbner græsbanerne igen. Tjek banefordelingen på infoskærmene. Alle træningstider bliver lagt ud på træner-/ledergruppens facebookside. Alle skulle have fået tider som ønsket.


Nyt fra bestyrelsen
09/04/18: Bestyrelsen har de seneste måneder arbejdet med en ny struktur med en række nye udvalg og ansvarsområder for en række personer i klubben. Udvalgene er nedsat dels for at lette presset på bestyrelsen, dels for at inddrage så mange så muligt i klubbens daglige drift.

Læs mere
...


Gug BK hyrer målmandstræner

07/04/18:
Som den sidste træneransættelse for denne halvsæson har seniorudvalget tilknyttet Steffen Vestergård (foto t.v.) til at varetage træningen og udviklingen af klubbens 4 bedste målmænd. Derudover er der enkelte ændringer i trænerbemandingen.

Læs mere
...


Kampsponsor på plads

04/04/18:
Ifm med det nye initiativ MatchDay findes der hver gang både en bold- og en gavesponsor. Ved mandagens JS-kamp mod Thisted FC var såvel bold- som gavesponsor SELECT Technica Football. Her præsenteret ved et par af JS' stjernespillere. Har du lyst til at være kampsponsor, så henvend dig til seniorudvalget.


Perfekt start for nyt koncept

02/04/18:
Det nye MatchDay-koncept skulle stå sin prøve ifm jyllandsserieholdets første kamp i sæsonen mod divisionsreserverne fra Thisted FC. Seniorudvalget og de mange hjælpere var i gang flere timer i forvejen i strålende sol med fejning, opstilling af bannere og meget andet. Og vores JS-hold... ja de vandt skam 3-1.

Læs mere
...


Slut med sodavand og pølser

01/04/18:
Gug BK bliver fra den kommende sæson forsøgsklub for DBU's 'Bliv Sund'-kampagne. Det betyder, at sodavand, øl, pommes frites, pølser m.m. udfases til fordel for smoothies, kildevand, frugt og salater af forskellig karakter. Gug BK har selv budt sig til og regner med at blive en rollemodel for klubber i hele landet.


Første JS-kamp 2. påskedag

01/04/18:
Det er med stor fornøjelse, at der bydes op til sæsonens første MatchDay. JS-holdet har haft en dejlig lang opstart, som er brugt flittigt til at indarbejde de nye idéer, som trænerne er kommet med. Og nu er det alvor. Gug BK møder Thisted FC på Gug Stadion kl. 13 mandag i påsken.

Læs mere
...


Succesfuld standerhejsning i børneafdelingen

25/03/18:
Lørdag den 24/3 var op mod 150 drenge og piger i alderen 5-11 år samlet til standerhejsning. Efter en kort velkomst ved bestyrelsesmedlem Maria V. Knøss blev flaget hejst af Rosa og William. Herefter var der træning på kunstgræsbanen i en god times tid.

Læs mere
...


God nyhed: Kasper Krogh er ny stadioninspektør

24/03/18:
Det er med stor glæde, at klubben kan meddele, at Kasper Krogh er ny stadioninspektør i Gug Boldklub. Der er indgået en aftale om, at Kasper starter delvis op i starten af april og det forventes, at han er på fuld tid med udgangen af april måned.

Læs mere
...


Deadline nærmer sig

21/03/18: Nu har du igen mulighed for at det glade budskab om, hvad der sker i lige netop din afdeling kommer rundt i hele bydelen. Klubbladet skal ud slut april og som altid efterlyser vi lige netop DIT indlæg, skarpe foto eller gode idé til hvad der skal med i bladet denne gang
. Deadline for materiale er den 14/4. 

Læs mere
...


Nyt initiativ: Matchday

15/03/18:
Foråret er over os, hvormed sæsonstarten og årets første MatchDay nærmer sig med hastige skridt. MatchDay er et nyt tiltag i seniorafdelingen, hvor der afvikles 2 kampe på samme dag og hvor der laves et større set-up omkring dagens Jyllandsseriekamp og en efterfølgende U19-/seniorkamp. 

Læs mere
...


Det tog kun 36 minutter
13/03/18:
36 minutter, dvs. fem minutter længere end sidste år, så var årets generalforsamling i Gug Boldklubs Venner en stille mandag aften her i marts gennemført i klubhuset. Effektivt og kompetent styret af den tidligere formand for både Gug Boldklub og Gug Boldklubs Venner, Johs. Knudsen.

Læs mere
...


Jobopslag: Gug BK søger inspektør
11/03/18:
Da vores inspektør gennem en årrække har valgt at søge nye udfordringer, søger vi en ny inspektør. Gug Boldklub er en af de største klubber i Aalborg området med knap 600 medlemmer. Du vil som den nye inspektør få mulighed for at sætte dit præg på klubben og blive en meget vigtig del af den fortsatte udvikling.

Læs mere
...


Henrik Uttrup stopper i Gug

09/03/18: Henrik Uttrup har efter 5 år i klubben valgt at stoppe som stadioninspektør i Gug Boldklub. Henrik har fået nyt arbejde på Aalborg Universitetshospital og ønsker at fratræde sin stilling hurtigst muligt.

Læs mere
...


Ove Christensen kigger forbi

09/03/18: De store navne vælter ned til Gug BK for tiden. For nylig var Morten Wieghorst forbi den populære Veteranaften. Denne gang byder JS på en ny  spændende gæstetræner. En tidligere bordtennislandstræner skal nemlig piske Gug BK's Jyllandsseriedrenge klar til sæsonstarten. Verdens bedste Ove Christensen, en af Danmarks absolut mest rutinerede trænere, kigger forbi den 13/3.

Læs mere
...


Vennepris til Preben Skov

05/03/18: Som noget nyt valgte Gug Boldklubs Venner at uddele Venneprisen ifm. veteranaftenen. I år gik prisen til Preben Skov (til venstre) for hans store arbejde i seniorafdelingen gennem årene. Et populært valg som høstede store klapsalver. Venneformand Jørn Axelsen overrakte en flot kurv i dagens anledning.


Se oversigten
...


Seniorhåndbogen klar til brug

04/03/18: Så er Gug BK's seniorhåndbog klar til brug. Håndbogens formål er at tegne en organisatorisk ramme og ska
be overblik over arbejdsopgaver og ansvarsområder fra U19 til og med alle dame- og herrehold i afdelingen.

Læs håndbogen
...


Veteranaften: En gentleman kom på besøg

03/03/18: Kalenderen pegede på forår, men vinteren viste sig alligevel fra sin noget barske side en stille mørk mandag aften.
På trods heraf mødte knap 90 tidligere spillere og andet godtfolk op til årets traditionelle veteranaften. Ganske pænt, specielt i betragtning af, at den hærgende influenza-epidemi også havde ramt arrangementet med en del sidste øjebliks-frafald.

Læs mere
...


Generalforsamling 2018
01/03/18: Årets generalforsamling blev en interessant affære. Klubben er generelt i fin form og bl.a. blev der fremlagt et  nyt 'årshjul'  og præsenteret en række udvalg. Kasserer Niels Beck-Holtebo trak sig, hvilket gav anledning til rokeringer i bestyrelsen og nyvalg af Henrik Gaardsøe til bestyrelsesmedlem.


Læs referat...


Nyt æresmedlem: Claus Willadsen
28/02/18: På tirsdagen generalforsamling blev tidligere formand Claus Willadsen udnævnt til æresmedlem. Den kun tredje i rækken efter Johs. Knudsen og Benny Nygaard.

Se oversigt...

 


Toptræner med på et afbud

28/02/18: Han kom med på et afbud, men leverede varen. Morten Wieghorst var aftenens gæst til veteranaftenen, da Lynge Jakobsen var forhindret. Morten Wieghorst leverede et medrivende foredrag om livet som topspiller og -træner. Mere om den vellykkede aften følger inden så længe.
(foto: aabsport.dk)


Alle hold er nu tilmeldt
26/02/18: Så er oversigten med forårets tilmeldte hold klar. Er der fejl eller mangler skal klubbens kampfordeler hurtigst muligt kontaktes
.

Se oversigt...


Miniprofil: Mød Frederik Mehlbye
25/02/18: Han har været i Gug Boldklub siden 5-årsalderen og er klubmand ud over det sædvanlige. Mød jyllandsserieholdets populære holdleder, manden med klubbens største skæg: Frederik Mehlbye
.

Læs mere...


Stærk trænerduo til serie 5 er klar

22/02/18:
Det er med stor stolthed og en masse positive forventninger, at vi i dag kan offentliggøre, at vi har fået tilsagn fra Jonas Hyllested og Rasmus Dahl Larsen om at fungere som trænere for klubbens serie 5-hold. Aftalen er forudsat af, at der er tilstrækkelig spilleropbakning til, at der om en måned kan mønstres en trup, der kan spille med i toppen af rækken.

Læs mere...


Jyllandsseriens største talent er fra Gug BK

22/02/18:
Andreas 'Raketten' Kaalbye vandt LigaBold.coms afstemning om at blive årets talent og Gug BK-stjernen kan nu løfte vintertræningens CrossFit-hærgede arme som Tom Kristensen efter Le Mans. Ønsk 'Raketten' tillykke med den flotte hæder på vores facebookside.

Læs mere
...


Sidste udkald til veteranaftenen

19/02/18:
Alt er klar til årets veteranaften, næsten. Bort set fra, at vi måske lige mangler at få dig med på holdet! Det kan dog nås endnu - heldigvis. 75 har allerede tilmeldt sig, så du vil utvivlsomt få lejlighed til at møde flere af dine gamle venner fra klubben. En hyggelig aften ganske givet.

Læs mere
...


Ung Gug-spiller takker tidligere træner
16/02/18: Gug BK's JS-spiller Andreas Kaalbye er nomineret til årets LigaBold Awards af ligabold.dk. Andreas har fået en snak med LigaBold.dk om sin nominering og hvad den betyder for ham. Og ikke mindst hvordan han selv ser tilbage på året, der er gået.
(foto: Visse Junior- & Ungdomsklub).

Læs mere
...


Søren Kusk vender tilbage

05/02/18: Også i 2018 fortsætter succesen med gæstetrænere fra øverste hylde til klubbens JS-mandsskab. Det er på torsdag den 8/2 kl. 19, at den nyvalgte kommunalpolitiker skal svinge pisken over Marc Dahl, Rasmus Hornbæk, Joe Klagenberg og co. Og hvem ved - måske får JS' nye træner, Kasper Stiller, et fif fra da 'SK' var chef for Stillers venstrefod!

Læs mere
...


Trods kulde gik standeren op
04/02/18: Knap 50 spillere og trænere havde trodset kulden og så standeren stryge til tops. Seniorspillerne Jesper Amstrup og Steffen Holt (foto) sørgede for 'hejsningen' og seniorformand Jonas Jensbye bød velkommen. Efter en god gang træning var der suppe i klubhuset. Sæsonen er nu for alvor i gang.


Standerhejsning nu på lørdag

31/01/18: En spændende sæson står for døren. Gug Boldklubs seniorafdeling har skiftet det meste af trænerstaben ud og starter næsten fra scratch. Første chance for at møde de nye trænere er standerhejsningen på lørdag kl. 13.30. Nye spillere er meget velkomne!.

Se program for dagen
...


Fire U19-trænere på plads

29/01/18: Klubbens seniorudvalg har i flere måneder arbejdet ihærdigt på at finde de nye trænere til klubbens dygtige U19-afdeling, og udvalget har nu alle trænere klar til begge klubbens to U19-hold.

Læs mere
...


Klar til veteranaften med Lynge Jakobsen som gæst

29/01/18: Gug Boldklubs Venner har igen samlet brikkerne i puslespillet til årets veteranaften den 26/2. Årets gæst offentliggøres mod sædvane i år og er AaB's populære og tidligere sportsdirektør Lynge Jakobsen. Glæd dig til det!

Læs mere
...


Indkaldelse til Generalforsamling

28/01/18: Årets generalforsamling i Gug Boldklub af 1954 afholdes i år den 27/2 på Loftet i klubhuset. På valg er bl.a. kasserer og næstformand. Mød op og gør din indflydelse gældende!

Læs indkaldelse
...


Fodboldpas på vej

28/01/18: Fra sæsonopstart august 2018 vil et aktivt Fodboldpas være obligatorisk for alle registrerede fodboldspillere i Danmark. Fodboldpasset skal bl.a. gøre det lettere for spillere og klubber at se, hvor den enkelte spiller er spilleberettiget. Fodboldpasset indsluses langsomt i foråret 2018.

Læs mere
...


U14 opruster

20/01/18: To nye trænere har valgt at sige ja tak til at blive en del af U14's set up. Vi siger velkommen til Flemming Beyer Sørensen og Martin Thinggard Tøttrup.  Begge har selv spillet fodbold og trænergerningen er ikke fremmed for dem, senest med erfaring fra Støvring IF.

Læs mere
...


Nyheder 2017...