> NYHEDER 2017

 

 

NYHEDSARKIV

 

JS-sponsorer i fokus

13/05/18:
Bedre sent end aldrig! Til hver JS-kamp er der hver gang en bold- og en gavesponsor. Torsdagens to af slagsen - Select og Gug Boldklubs Venner - præsenteres her af JS-profilerne Nikolai Holm og Jesper Amstrup.


S5: Flot spil - Ærgerligt nederlag

12/05/18:
Det er ikke kun Jyllandsserieholdet, der viser flot fodbold og sørger for spænding på de nye baner i Gug. Tirsdag aften i strålende sol viste serie 5, at de kan spille pasningsspil i højt tempo på de grønne tæpper.

Læs mere
...


U14 Drenge imponerer

11/05/18:
U14 er i gang med en rigtig stærk sæson. Drengene stiller her i foråret op med tre hold og i skrivende stund ligger alle hold på 1. pladsen i de respektive puljer. Godt gået drenge. Fotoet herover er fra seneste 8-mandskamp, som i øvrigt gav en sikker 5-0 sejr over Svenstrup.


Se drengene i stort format
...


JS: Spjald IF blev knust

11/05/18: Kristi Himmelfarts Dag bød på JS-kamp mod Spjald IF fra det midtjyske. Efter en chancerig første halvleg uden mål, hvor begge hold havde flere direktører, kom der efter pausen gang i scoringerne. Gug BK scorede således hele fem gange og hentede således en sikker sejr. Lørdag skal Gug BK til Thisted, der pludselig er vågnet op. Ikke en let kamp.

Følg med på facebook
...


U14 og U19 i nyt tøj

09/05/18:
Gug BK's store skare af sponsorer har igen været på spil. Denne gang har U14 Drenge og U19 Drenge fået nyt smart tøj sponseret af Kronborgs Køreskole, Aalborg Handelsskole, KT Elektric og Louis Nielsen.

Læs mere
...


U13 Drenge i nyt spilletøj

08/05/18:
De seje U13 drenge har fået nyt spilletøj til den nye sæson. På billedet ses drengene sammen med Kim Steen Pedersen fra ARKI Nord A/S, som sammen med SPAR i Visse, er nye sponsorer på drengenes flotte spilledragter.

Læs mere
...


JS: Uafgjort i Morsø

06/05/18: Vores JS-hold hentede en fortjent uafgjort i Morsø søndag eftermiddag. Morsø IF tog føringen i det 62. minut inden Lasse Strandberg udlignede. Gug BK ligger treer i tabellen før den spændende kamp torsdag kl. 13 mod Spjald IF. BE THERE!

Følg med på facebook
...


JS: Fanbus på vej til Morsø

05/05/18: Man kan ikke beskylde seniorudvalget for at ligge på den lade side, som det så smukt hedder. Som et nyt initiativ arrangeres der nu bustur til udekampen mod Morsø IF den 6/5. Der er afgang fra klubhuset kl. 11 og prisen er rimelige kr. 75. Mere information finder du på Gug BK's facebookside.

Læs mere
...


Præsten flytter

05/05/18: Gugs fodboldinteresserede præst Jens Brun, der gennem årene har været en flittig gæst på Gug Stadion, har sendt denne hilsen til klubfolket. Han flytter nemlig, men lader døren være åben for gæster. Helt som sædvanlig.

Læs mere
...


Tag med pigeraketten en tur i rummet

01/05/18: Den 7/6 præsenterer Gug Boldklub i samarbejde med DBU Pigeraketten for alle 5-11 årige piger. Pigerne kan på dagen prøve evner og lyst af ift fodboldens verden. Målet er at tage pigerne på 'en tur i rummet' og via nogen forskellige fodboldstationer inspirere pigerne til at begynde med fodbold.

Læs mere
...


Klubblad: Højt humør hos S3

29/04/18: Højt humør må være betegnelsen for stemningen på vores S3-hold, der pryder forsiden af klubbladet denne gang. Ellers er fokus naturligt nok på seniorafdelingens MatchDay-satsning og bestyrelsens nye udvalgs-/ansvarskoncept. Foruden selvfølgelig artikler fra vores velfungerende ungdomsafdeling. Bladet er på vej til din postkasse. Ellers kan du læse det her.

Læs bladet
...


JS: Kæmpesejr mod Mejrup

29/04/18:
Selvom Gug BK ikke spillemæssigt var helt oppe at ringe, blev Mejrup GU fuldstændigt skilt af og måtte forlade Gug Stadion med en røvfuld på 7-1. Gug BK var jævnt overlegne igennem hele kampen og kunne sagtens have scoret flere mål end de syv, som det blev til.


Følg med på facebook
...


U7 afdelingen i nye hættetrøjer

29/04/18:
Vores store U7 afd. har fået flotte nye Hummel hættetrøjer - købt i Sportsmaster, Aalborg Storcenter. Til at hjælpe med trøjerne har Aalborg Bilglas, Frisør Klip & Form og The Meat Club budt sig til med et sponsorat.

Læs mere
...


U13 Piger - nu i pink

28/04/18:
Vores dygtige U13 piger har til denne sæson fået flotte nye udebane spillesæt til at repræsentere Gug Boldklub. Dette har kun kunnet lade sig gøre, fordi to virksomheder - Sleipner Mechanical A/S og Rabo Tricycles A/S - har været så venlige, at være sponsorer på spilletøjet.

Læs mere
...


Ungdomsafdeling: Allan Kuhn kommer forbi

21/04/18: Fredag den 1/6 afholdes der træner-/ledermøde i ungdomsafdelingen med spisning, JS-bold og besøg af ingen ringere end ex-AaB-træner Allan Kuhn. Alle trænere og ledere i afdelingen - inkl. familie - er inviteret. Følg med på afdelingens facebookside.
(foto: aabsport.dk).


JS: Mikkel Holm - Er han rækkens giftigste angriber?

21/04/18: Vores JS-hold hentede en lidt ufortjent sejr på Provstejorden hos Aalborg Chang torsdag aften. Holdet ligger derfor lige nu på en flot-flot andenplads i rækken efter netop Chang. Mikkel Holm - måske rækkens giftigste angriber - kom igen på måltavlen. Denne gang som første målscorer. Glæd dig allerede nu til næste kamp hjemme på Gug Stadium mod Mejrup GU. Det kan ikke undgå at blive en fest!


Se stilling i rækken
...


Statistik: Amstrup runder 150

15/04/18: Henrik 'StatsMan' Schnoor har igen haft regnemaskinen fremme og klargjort en dugfrisk statistik med antal spillede førsteholdskampe gennem tiderne. Statistikken er udarbejdet før lørdagens JS-kamp, hvor Jesper Amstrup rundede 150 kampe. Næste jubilar er formentlig Nicolai Holm Andersen, der snart runder 50 kampe
.

Se statistik
...


Banerne åbner mandag

10/04/18: På mandag åbner græsbanerne igen. Tjek banefordelingen på infoskærmene. Alle træningstider bliver lagt ud på træner-/ledergruppens facebookside. Alle skulle have fået tider som ønsket.


Nyt fra bestyrelsen
09/04/18: Bestyrelsen har de seneste måneder arbejdet med en ny struktur med en række nye udvalg og ansvarsområder for en række personer i klubben. Udvalgene er nedsat dels for at lette presset på bestyrelsen, dels for at inddrage så mange så muligt i klubbens daglige drift.

Læs mere
...


Gug BK hyrer målmandstræner

07/04/18:
Som den sidste træneransættelse for denne halvsæson har seniorudvalget tilknyttet Steffen Vestergård (foto t.v.) til at varetage træningen og udviklingen af klubbens 4 bedste målmænd. Derudover er der enkelte ændringer i trænerbemandingen.

Læs mere
...


Kampsponsor på plads

04/04/18:
Ifm med det nye initiativ MatchDay findes der hver gang både en bold- og en gavesponsor. Ved mandagens JS-kamp mod Thisted FC var såvel bold- som gavesponsor SELECT Technica Football. Her præsenteret ved et par af JS' stjernespillere. Har du lyst til at være kampsponsor, så henvend dig til seniorudvalget.


Perfekt start for nyt koncept

02/04/18:
Det nye MatchDay-koncept skulle stå sin prøve ifm jyllandsserieholdets første kamp i sæsonen mod divisionsreserverne fra Thisted FC. Seniorudvalget og de mange hjælpere var i gang flere timer i forvejen i strålende sol med fejning, opstilling af bannere og meget andet. Og vores JS-hold... ja de vandt skam 3-1.

Læs mere
...


Slut med sodavand og pølser

01/04/18:
Gug BK bliver fra den kommende sæson forsøgsklub for DBU's 'Bliv Sund'-kampagne. Det betyder, at sodavand, øl, pommes frites, pølser m.m. udfases til fordel for smoothies, kildevand, frugt og salater af forskellig karakter. Gug BK har selv budt sig til og regner med at blive en rollemodel for klubber i hele landet.


Første JS-kamp 2. påskedag

01/04/18:
Det er med stor fornøjelse, at der bydes op til sæsonens første MatchDay. JS-holdet har haft en dejlig lang opstart, som er brugt flittigt til at indarbejde de nye idéer, som trænerne er kommet med. Og nu er det alvor. Gug BK møder Thisted FC på Gug Stadion kl. 13 mandag i påsken.

Læs mere
...


Succesfuld standerhejsning i børneafdelingen

25/03/18:
Lørdag den 24/3 var op mod 150 drenge og piger i alderen 5-11 år samlet til standerhejsning. Efter en kort velkomst ved bestyrelsesmedlem Maria V. Knøss blev flaget hejst af Rosa og William. Herefter var der træning på kunstgræsbanen i en god times tid.

Læs mere
...


God nyhed: Kasper Krogh er ny stadioninspektør

24/03/18:
Det er med stor glæde, at klubben kan meddele, at Kasper Krogh er ny stadioninspektør i Gug Boldklub. Der er indgået en aftale om, at Kasper starter delvis op i starten af april og det forventes, at han er på fuld tid med udgangen af april måned.

Læs mere
...


Deadline nærmer sig

21/03/18: Nu har du igen mulighed for at det glade budskab om, hvad der sker i lige netop din afdeling kommer rundt i hele bydelen. Klubbladet skal ud slut april og som altid efterlyser vi lige netop DIT indlæg, skarpe foto eller gode idé til hvad der skal med i bladet denne gang
. Deadline for materiale er den 14/4. 

Læs mere
...


Nyt initiativ: Matchday

15/03/18:
Foråret er over os, hvormed sæsonstarten og årets første MatchDay nærmer sig med hastige skridt. MatchDay er et nyt tiltag i seniorafdelingen, hvor der afvikles 2 kampe på samme dag og hvor der laves et større set-up omkring dagens Jyllandsseriekamp og en efterfølgende U19-/seniorkamp. 

Læs mere
...


Det tog kun 36 minutter
13/03/18:
36 minutter, dvs. fem minutter længere end sidste år, så var årets generalforsamling i Gug Boldklubs Venner en stille mandag aften her i marts gennemført i klubhuset. Effektivt og kompetent styret af den tidligere formand for både Gug Boldklub og Gug Boldklubs Venner, Johs. Knudsen.

Læs mere
...


Jobopslag: Gug BK søger inspektør
11/03/18:
Da vores inspektør gennem en årrække har valgt at søge nye udfordringer, søger vi en ny inspektør. Gug Boldklub er en af de største klubber i Aalborg området med knap 600 medlemmer. Du vil som den nye inspektør få mulighed for at sætte dit præg på klubben og blive en meget vigtig del af den fortsatte udvikling.

Læs mere
...


Henrik Uttrup stopper i Gug

09/03/18: Henrik Uttrup har efter 5 år i klubben valgt at stoppe som stadioninspektør i Gug Boldklub. Henrik har fået nyt arbejde på Aalborg Universitetshospital og ønsker at fratræde sin stilling hurtigst muligt.

Læs mere
...


Ove Christensen kigger forbi

09/03/18: De store navne vælter ned til Gug BK for tiden. For nylig var Morten Wieghorst forbi den populære Veteranaften. Denne gang byder JS på en ny  spændende gæstetræner. En tidligere bordtennislandstræner skal nemlig piske Gug BK's Jyllandsseriedrenge klar til sæsonstarten. Verdens bedste Ove Christensen, en af Danmarks absolut mest rutinerede trænere, kigger forbi den 13/3.

Læs mere
...


Vennepris til Preben Skov

05/03/18: Som noget nyt valgte Gug Boldklubs Venner at uddele Venneprisen ifm. veteranaftenen. I år gik prisen til Preben Skov (til venstre) for hans store arbejde i seniorafdelingen gennem årene. Et populært valg som høstede store klapsalver. Venneformand Jørn Axelsen overrakte en flot kurv i dagens anledning.


Se oversigten
...


Seniorhåndbogen klar til brug

04/03/18: Så er Gug BK's seniorhåndbog klar til brug. Håndbogens formål er at tegne en organisatorisk ramme og ska
be overblik over arbejdsopgaver og ansvarsområder fra U19 til og med alle dame- og herrehold i afdelingen.

Læs håndbogen
...


Veteranaften: En gentleman kom på besøg

03/03/18: Kalenderen pegede på forår, men vinteren viste sig alligevel fra sin noget barske side en stille mørk mandag aften.
På trods heraf mødte knap 90 tidligere spillere og andet godtfolk op til årets traditionelle veteranaften. Ganske pænt, specielt i betragtning af, at den hærgende influenza-epidemi også havde ramt arrangementet med en del sidste øjebliks-frafald.

Læs mere
...


Generalforsamling 2018
01/03/18: Årets generalforsamling blev en interessant affære. Klubben er generelt i fin form og bl.a. blev der fremlagt et  nyt 'årshjul'  og præsenteret en række udvalg. Kasserer Niels Beck-Holtebo trak sig, hvilket gav anledning til rokeringer i bestyrelsen og nyvalg af Henrik Gaardsøe til bestyrelsesmedlem.


Læs referat...


Nyt æresmedlem: Claus Willadsen
28/02/18: På tirsdagen generalforsamling blev tidligere formand Claus Willadsen udnævnt til æresmedlem. Den kun tredje i rækken efter Johs. Knudsen og Benny Nygaard.

Se oversigt...

 


Toptræner med på et afbud

28/02/18: Han kom med på et afbud, men leverede varen. Morten Wieghorst var aftenens gæst til veteranaftenen, da Lynge Jakobsen var forhindret. Morten Wieghorst leverede et medrivende foredrag om livet som topspiller og -træner. Mere om den vellykkede aften følger inden så længe.
(foto: aabsport.dk)


Alle hold er nu tilmeldt
26/02/18: Så er oversigten med forårets tilmeldte hold klar. Er der fejl eller mangler skal klubbens kampfordeler hurtigst muligt kontaktes
.

Se oversigt...


Miniprofil: Mød Frederik Mehlbye
25/02/18: Han har været i Gug Boldklub siden 5-årsalderen og er klubmand ud over det sædvanlige. Mød jyllandsserieholdets populære holdleder, manden med klubbens største skæg: Frederik Mehlbye
.

Læs mere...


Stærk trænerduo til serie 5 er klar

22/02/18:
Det er med stor stolthed og en masse positive forventninger, at vi i dag kan offentliggøre, at vi har fået tilsagn fra Jonas Hyllested og Rasmus Dahl Larsen om at fungere som trænere for klubbens serie 5-hold. Aftalen er forudsat af, at der er tilstrækkelig spilleropbakning til, at der om en måned kan mønstres en trup, der kan spille med i toppen af rækken.

Læs mere...


Jyllandsseriens største talent er fra Gug BK

22/02/18:
Andreas 'Raketten' Kaalbye vandt LigaBold.coms afstemning om at blive årets talent og Gug BK-stjernen kan nu løfte vintertræningens CrossFit-hærgede arme som Tom Kristensen efter Le Mans. Ønsk 'Raketten' tillykke med den flotte hæder på vores facebookside.

Læs mere
...


Sidste udkald til veteranaftenen

19/02/18:
Alt er klar til årets veteranaften, næsten. Bort set fra, at vi måske lige mangler at få dig med på holdet! Det kan dog nås endnu - heldigvis. 75 har allerede tilmeldt sig, så du vil utvivlsomt få lejlighed til at møde flere af dine gamle venner fra klubben. En hyggelig aften ganske givet.

Læs mere
...


Ung Gug-spiller takker tidligere træner
16/02/18: Gug BK's JS-spiller Andreas Kaalbye er nomineret til årets LigaBold Awards af ligabold.dk. Andreas har fået en snak med LigaBold.dk om sin nominering og hvad den betyder for ham. Og ikke mindst hvordan han selv ser tilbage på året, der er gået.
(foto: Visse Junior- & Ungdomsklub).

Læs mere
...


Søren Kusk vender tilbage

05/02/18: Også i 2018 fortsætter succesen med gæstetrænere fra øverste hylde til klubbens JS-mandsskab. Det er på torsdag den 8/2 kl. 19, at den nyvalgte kommunalpolitiker skal svinge pisken over Marc Dahl, Rasmus Hornbæk, Joe Klagenberg og co. Og hvem ved - måske får JS' nye træner, Kasper Stiller, et fif fra da 'SK' var chef for Stillers venstrefod!

Læs mere
...


Trods kulde gik standeren op
04/02/18: Knap 50 spillere og trænere havde trodset kulden og så standeren stryge til tops. Seniorspillerne Jesper Amstrup og Steffen Holt (foto) sørgede for 'hejsningen' og seniorformand Jonas Jensbye bød velkommen. Efter en god gang træning var der suppe i klubhuset. Sæsonen er nu for alvor i gang.


Standerhejsning nu på lørdag

31/01/18: En spændende sæson står for døren. Gug Boldklubs seniorafdeling har skiftet det meste af trænerstaben ud og starter næsten fra scratch. Første chance for at møde de nye trænere er standerhejsningen på lørdag kl. 13.30. Nye spillere er meget velkomne!.

Se program for dagen
...


Fire U19-trænere på plads

29/01/18: Klubbens seniorudvalg har i flere måneder arbejdet ihærdigt på at finde de nye trænere til klubbens dygtige U19-afdeling, og udvalget har nu alle trænere klar til begge klubbens to U19-hold.

Læs mere
...


Klar til veteranaften med Lynge Jakobsen som gæst

29/01/18: Gug Boldklubs Venner har igen samlet brikkerne i puslespillet til årets veteranaften den 26/2. Årets gæst offentliggøres mod sædvane i år og er AaB's populære og tidligere sportsdirektør Lynge Jakobsen. Glæd dig til det!

Læs mere
...


Indkaldelse til Generalforsamling

28/01/18: Årets generalforsamling i Gug Boldklub af 1954 afholdes i år den 27/2 på Loftet i klubhuset. På valg er bl.a. kasserer og næstformand. Mød op og gør din indflydelse gældende!

Læs indkaldelse
...


Fodboldpas på vej

28/01/18: Fra sæsonopstart august 2018 vil et aktivt Fodboldpas være obligatorisk for alle registrerede fodboldspillere i Danmark. Fodboldpasset skal bl.a. gøre det lettere for spillere og klubber at se, hvor den enkelte spiller er spilleberettiget. Fodboldpasset indsluses langsomt i foråret 2018.

Læs mere
...


U14 opruster

20/01/18: To nye trænere har valgt at sige ja tak til at blive en del af U14's set up. Vi siger velkommen til Flemming Beyer Sørensen og Martin Thinggard Tøttrup.  Begge har selv spillet fodbold og trænergerningen er ikke fremmed for dem, senest med erfaring fra Støvring IF.

Læs mere
...


Nyheder 2017...