> RESULTATER / KAMPE   > BANEPLAN   > GUG BY   > INDMELDELSE   > ARKIV

> BOOKING KUNSTGRÆSBANE


 

 
SENESTE NYT

Status quo hos seniorerne

24/06/18: Vores JS-hold var sikret en plads i rækken til næste sæson før kampen i Spjald, der derfor ikke blev den skæbnekamp, som nogen havde frygtet. Nederlaget på 1-3 var derfor ganske ligegyldigt. Også S3 fastholdt sin position og endte som nummer seks af otte hold og dermed plads til forbedring. Endelig endte S5 som treer i en række på seks hold. Så alt i alt en godkendt halvsæson i Gug BK's seniorafdeling.

Se slutstillinger
...


Husk ungdomsafdelingens afslutning

20/06/18:
Husk nu ungdomsafdelingens sommerafslutning på fredag fra kl. 17. Aftenen krydres af træner Flemming Johnsen som “topspeaker” og en JM kamp på bane 1 for vores U15 piger. Grillen bliver tændt og solen har også lovet at være klar. Du er i øvrigt også selv velkommen til at medbringe mad. Vel mødt til en hyggelig aften!

Mere info på facebook
...


Savner du spænding? Tag med JS-bussen til Spjald

18/06/18: Ta' med i spillerbussen til udebanekamp i Spjald og giv din støtte til holdet i sæsonens sidste og alt afgørende kamp. Vi håber rigtig mange vil bakke op om holdet og om konceptet. Vel mødt til en rigtig god tur for vores gode fællesskab.

Tilmeld dig her
...


JS: Fotografen var på plads

18/06/18: Gug BK's førende fotograf - Bo L. Andersen - var forbi Gug Stadion, da Gug BK tabte til Morsø FC lørdag eftermiddag. Og selv om Gug BK skuffede og tabte, ja så leverede fotografen heldigvis varen med en række fantatiske fotos.

Se de mange fotos
...


Se tidligere nyheder...

 

  /// GAVESPONSOR ///

  /// BOLDSPONSOR ///

 

ADRESSE
Vissevej 26
9210 Aalborg SØ

KONTAKT
Stadioninspektør
T:
27737377
Mail
 
WEBREDAKTØR
Kristian Møller Andersen
Mail

FORMAND
Henrik Sørensen
Mail
COPYRIGHT
Gug Boldklub

 
FØLG GUG BOLDKLUB
OM GUGBOLDKLUB.DK
SPORTMASTER . SPAR NORD . HUMMEL . ROYAL UNIBREW