> RESULTATER / KAMPE   > BANEPLAN   > GUG BY   > INDMELDELSE   > ARKIV

> BOOKING KUNSTGRÆSBANE


 

SENESTE NYT

Glæd dig - Markedsdag den 18. august
08/07/18: Gug Boldklubs Venner gennemfører atter en lokal markedsdag lørdag den 18/8. Siden 1972 - og med et enkelt års undtagelse - har Vennerne stået bag arrangementet, som har til formål at lave en begivenhed for lokalbefolkningen med forskellige aktiviteter, der traditionelt er interesse for.

Læs mere...


Har du glemt det...?
03/07/18: Status i Gug BK er, at kun 30% af klubbens medlemmer har aktiveret deres fodboldpas. DBU's nye fodboldpas skal aktiveres inden den 1. august - ellers bliver man spærret på holdkortet.

Læs mere...


S3 er i pulje med Nordens Paris

30/06/18: Efterårets puljer i seniorafdelingen er offentliggjort. JS-holdet kommer i pulje med interessante modstandere som Hjørring IF, Hobro IK og Skjold Sæby, men S3 lander i en pulje med lutter lokale hold; bl.a. Nordens Paris FC (!), som de så smukt hedder. Et spændende efterår er i vente.

Se puljer
...


Årets træner/leder: Niels Brisson

26/06/18: Den prestigefyldte
Spar Nord Bank Leder/træner pris som årets træner/leder i Gug BK gik denne gang til Niels Brisson fra U11 Drenge-afdelingen. Niels har ydet en kæmpe indsats på træningsbanen og har gjort det igennem en lang årrække. Han er derudover et samlingspunkt som træner i sin årgang.

Læs mere
...


Status quo hos seniorerne

24/06/18: Vores JS-hold var sikret en plads i rækken til næste sæson før kampen i Spjald, der derfor ikke blev den skæbnekamp, som nogen havde frygtet. Nederlaget på 1-3 var derfor ganske ligegyldigt. Også S3 fastholdt sin position og endte som nummer seks af otte hold og dermed plads til forbedring. Endelig endte S5 som treer i en række på seks hold. Så alt i alt en godkendt halvsæson i Gug BK's seniorafdeling.

Se slutstillinger
...


Se tidligere nyheder...

 

  /// GAVESPONSOR ///

  /// BOLDSPONSOR ///

 

ADRESSE
Vissevej 26
9210 Aalborg SØ

KONTAKT
Stadioninspektør
T:
27737377
Mail
 
WEBREDAKTØR
Kristian Møller Andersen
Mail

FORMAND
Henrik Sørensen
Mail
COPYRIGHT
Gug Boldklub

 
FØLG GUG BOLDKLUB
OM GUGBOLDKLUB.DK
SPORTMASTER . SPAR NORD . HUMMEL . ROYAL UNIBREW