> RESULTATER / KAMPE   > BANEPLAN   > GUG BY   > INDMELDELSE   > ARKIV

> BOOKING KUNSTGRÆSBANE


 

 
SENESTE NYT

Statistik: Amstrup runder 150

15/04/18: Henrik 'StatsMan' Schnoor har igen haft regnemaskinen fremme og klargjort en dugfrisk statistik med antal spillede førsteholdskampe gennem tiderne. Statistikken er udarbejdet før lørdagens JS-kamp, hvor Jesper Amstrup rundede 150 kampe. Næste jubilar er formentlig Nicolai Holm Andersen, der snart runder 50 kampe
.

Se statistik
...


Banerne åbner mandag

10/04/18: På mandag åbner græsbanerne igen. Tjek banefordelingen på infoskærmene. Alle træningstider bliver lagt ud på træner-/ledergruppens facebookside. Alle skulle have fået tider som ønsket.


Nyt fra bestyrelsen
09/04/18: Bestyrelsen har de seneste måneder arbejdet med en ny struktur med en række nye udvalg og ansvarsområder for en række personer i klubben. Udvalgene er nedsat dels for at lette presset på bestyrelsen, dels for at inddrage så mange så muligt i klubbens daglige drift.

Læs mere
...


Gug BK hyrer målmandstræner

07/04/18:
Som den sidste træneransættelse for denne halvsæson har seniorudvalget tilknyttet Steffen Vestergård (foto t.v.) til at varetage træningen og udviklingen af klubbens 4 bedste målmænd. Derudover er der enkelte ændringer i trænerbemandingen.

Læs mere
...


Kampsponsor på plads

04/04/18:
Ifm med det nye initiativ MatchDay findes der hver gang både en bold- og en gavesponsor. Ved mandagens JS-kamp mod Thisted FC var såvel bold- som gavesponsor SELECT Technica Football. Her præsenteret ved et par af JS' stjernespillere. Har du lyst til at være kampsponsor, så henvend dig til seniorudvalget.


Se tidligere nyheder...

  /// GAVESPONSOR ///

  /// BOLDSPONSOR ///

 

ADRESSE
Vissevej 26
9210 Aalborg SØ

KONTAKT
Stadioninspektør
T:
27737377
Mail
 
WEBREDAKTØR
Kristian Møller Andersen
Mail

FORMAND
Henrik Sørensen
Mail
COPYRIGHT
Gug Boldklub

 
FØLG GUG BOLDKLUB
OM GUGBOLDKLUB.DK
SPORTMASTER . SPAR NORD . HUMMEL . ROYAL UNIBREW