> RESULTATER / KAMPE   > BANEPLAN   > GUG BY   > INDMELDELSE   > ARKIV

> BOOKING KUNSTGRÆSBANE


 

 
SENESTE NYT

JS: Støvring fik stryg

19/08/18:
Den på papiret svære kamp i Støvring mod Kim Rays tropper blev flot vundet med 4-3 (2-2). Også selvom der var spænding på til sidst med to gule kort til Gug BK. Lasse Strandberg slog til igen med tre fine kasser, men også Jens Joe Klagenberg (foto) viste sig frem med mål og flere assists. Næste kamp er braget fredag aften hjemme i 'hulen' mod Hobros ligareserver.

Følg med på facebook...


JS sikkert fra land mod Freja

11/08/18:
Efterårets første MatchDay bød på en sikker JS-sejr mod Aalborg Freja. 4-0 (1-0) blev det på kunstbanen efter Gug-dominans det meste af vejen. Lasse Stranberg (foto) fortsætte formkurven fra foråret og scorede to gange undervejs. Som vanligt kan du følge holdet med trupsammensætning, kampreferater etc. på klubbens facebooksider.

Følg med på facebook...


Markedsdag den 18. august - Programmet er klar

06/08/18:
Efter den dejlige lange sommer kan et lille ekstra besøg på vores lokale Gug Stadion vel være ret så afslappende - og hyggeligt. Benyt derfor lejligheden til at opleve årets markedsdag, når Gug Boldklubs Venner igen byder på den gode tradition - nummer 46 af slagsen, lørdag den 18/8.

Læs mere...


Seniorstatus - Og et kig fremad

20/07/18:
Afslutningen af en sæson er som bekendt en anledning til at gøre status og seniorudvalget har gjort status på forårssæsonen, dvælet lidt ved MatchDay-konceptet, samt kigget frem mod den nye sæson. Flere ting er i vente og bl.a. vender dameholdet nu tilbage.

Læs mere...


Glæd dig - Markedsdag den 18. august
08/07/18: Gug Boldklubs Venner gennemfører atter en lokal markedsdag lørdag den 18/8. Siden 1972 - og med et enkelt års undtagelse - har Vennerne stået bag arrangementet, som har til formål at lave en begivenhed for lokalbefolkningen med forskellige aktiviteter, der traditionelt er interesse for.

Læs mere...


Se tidligere nyheder...

 

  /// GAVESPONSOR ///

  /// BOLDSPONSOR ///

 

ADRESSE
Vissevej 26
9210 Aalborg SØ

KONTAKT
Stadioninspektør
T:
27737377
Mail
 
WEBREDAKTØR
Kristian Møller Andersen
Mail

FORMAND
Henrik Sørensen
Mail
COPYRIGHT
Gug Boldklub

 
FØLG GUG BOLDKLUB
OM GUGBOLDKLUB.DK
SPORTMASTER . SPAR NORD . HUMMEL . ROYAL UNIBREW