> RESULTATER / KAMPE   > BANEPLAN   > GUG BY   > INDMELDELSE   > ARKIV

> BOOKING KUNSTGRÆSBANE


 

 
SENESTE NYT

Nyt initiativ: Matchday

15/03/18:
Foråret er over os, hvormed sæsonstarten og årets første MatchDay nærmer sig med hastige skridt. MatchDay er et nyt tiltag i seniorafdelingen, hvor der afvikles 2 kampe på samme dag og hvor der laves et større set-up omkring dagens Jyllandsseriekamp og en efterfølgende U19-/seniorkamp. 

Læs mere
...


Det tog kun 36 minutter
13/03/18:
36 minutter, dvs. fem minutter længere end sidste år, så var årets generalforsamling i Gug Boldklubs Venner en stille mandag aften her i marts gennemført i klubhuset. Effektivt og kompetent styret af den tidligere formand for både Gug Boldklub og Gug Boldklubs Venner, Johs. Knudsen.

Læs mere
...


Jobopslag: Gug BK søger inspektør
11/03/18:
Da vores inspektør gennem en årrække har valgt at søge nye udfordringer, søger vi en ny inspektør. Gug Boldklub er en af de største klubber i Aalborg området med knap 600 medlemmer. Du vil som den nye inspektør få mulighed for at sætte dit præg på klubben og blive en meget vigtig del af den fortsatte udvikling.

Læs mere
...


Henrik Uttrup stopper i Gug

09/03/18:
Henrik Uttrup har efter 5 år i klubben valgt at stoppe som stadioninspektør i Gug Boldklub. Henrik har fået nyt arbejde på Aalborg Universitetshospital og ønsker at fratræde sin stilling hurtigst muligt.

Læs mere
...


Ove Christensen kigger forbi

09/03/18:
De store navne vælter ned til Gug BK for tiden. For nylig var Morten Wieghorst forbi den populære Veteranaften. Denne gang byder JS på en ny  spændende gæstetræner. En tidligere bordtennislandstræner skal nemlig piske Gug BK's Jyllandsseriedrenge klar til sæsonstarten. Verdens bedste Ove Christensen, en af Danmarks absolut mest rutinerede trænere, kigger forbi den 13/3.

Læs mere
...


Se tidligere nyheder...

 

ADRESSE
Vissevej 26
9210 Aalborg SØ

KONTAKT
T: -
Mail
 
WEBREDAKTØR
Kristian Møller Andersen
Mail

FORMAND
Henrik Sørensen
Mail
COPYRIGHT
Gug Boldklub

 
FØLG GUG BOLDKLUB
OM GUGBOLDKLUB.DK
SPORTMASTER . SPAR NORD . HUMMEL . ROYAL UNIBREW
test