> RESULTATER / KAMPE   > BANEPLAN   > GUG BY   > INDMELDELSE   > ARKIV

> BOOKING KUNSTGRÆSBANE


 

 
SENESTE NYT

Penge fra Spar Nord Fonden

21/10
/18: Afdelingsdirektør Peer Kristensen fra Spar Nord Vejgaard var forbi stadion ifm. jyllandsserieholdets kamp mod Aalborg Chang. Anledningen var tildelingen et pænt beløb fra  Spar Nord Fonden til Gug Boldklubs Venner.

Læs mere...


Stor lørdag på Gug Stadion

21/10
/18: Lørdagen var en stor en af slagsen i Gug BK's seniorafdeling. JS slog Aalborg Chang 6-3 i et rent målshow og er sikret en plads i JS1 efter nytår. S3 vandt opgøret mod storebor fra AaB med 4-2 efter et underholdende opgør. Og endelig sikrede S5 sig en fortjent oprykning efter en stensikker 3-0'er over Aalborgstudenternes IF. Det er sgu' dejligt at være fra Gug!

Se stillinger...


U13-talenter i nyt tøj

15/10
/18: De talentfulde U13 Drenge har haft vokseværk og er vokset ud af deres kampsæt. Heldigvis var der nogle virksomheder som gerne ville hjælpe med at sponsorer noget nyt kamptøj til drengene. Tusind tak til: Malergrossisten – Aalborg, Frederiksdal Ejendomme I/S, Advokatfirmaet Vingaardshus for at støtte drengene og Gug Boldklub.

Læs mere...


Gug BK's kvinder er i serie 1

14/10
/18: Med en stensikker 5-0 sejr hjemme over Astrup/Arden sikrede Gug BK's kvinder i S2 sig en flot oprykning. En kamp resterer, men den er ganske ligegyldig. 9 kampe, 8 sejre og en score på 42-10 vidner om en stor-stor sæson. TILLYKKE med det!

Se stilling...


Se tidligere nyheder...

  /// GAVESPONSOR ///

  /// BOLDSPONSOR ///

 

ADRESSE
Vissevej 26
9210 Aalborg SØ

KONTAKT
Stadioninspektør
T:
27737377
Mail
 
WEBREDAKTØR
Kristian Møller Andersen
Mail

FORMAND
Henrik Sørensen
Mail
COPYRIGHT
Gug Boldklub

 
FØLG GUG BOLDKLUB
OM GUGBOLDKLUB.DK
SPORTMASTER . SPAR NORD . HUMMEL . FAXE KONDI