OM GUGBOLDKLUB.DK

Gugboldklub.dk er Gug Boldklubs officielle website.

Siden har ud over en række faktasider løbende nyheder fra alle sider af klublivet.

Artikler og indlæg på siden er skrevet af privatpersoner og derfor ikke nødvendigvis lig med klubbens officielle holdning.

Bidrag er velkomne
Artikler, korte nyheder, fotos, facts, gode ideer m.v. er meget velkomne. Indsendte artikler må meget gerne suppleres med fotos. Fotos bedes vedhæftet separat og ikke indsat i textdokument af hensyn til den videre bearbejdelse.

Send materialet til webredaktøren, der vil foretage sig det fornødne.

Når det drejer sig om artikler, bedes du som forfatter selv sørge for korrekturen. Af tidshensyn vil der normalt ikke blive læst korrektur af redaktøren. Det er dit eget ansvar, at artiklen er, som den skal være ved præsentationen på siden.

Statistik
Siden er velbesøgt af klubmedlemmer og andre med interesse for klublivet. Siden havde sidste år (2017) i alt 32.488 besøgende (hits) på indgangssiden.

Annoncering
Det er muligt at tegne bannerannoncer på siden til rimelige priser. Kontakt venligst i første omgang sponsoransvarlig Henrik Studsbjerg fra S-Sport (se info her)
.

Med sportslig hilsen