Kunstgræsbane i Gug Boldklub

Kunstgræsbanen på Gug Stadion er en fullsize bane og er 3. generation af kunstgræsbaner. Banen er indhegnet af et 2 meter højt hegn. Bag mål er hegnet 4 meter højt. Der er installeret et lysanlæg med 125/250 lux.

Vedligehold. Banen vedligeholdes dagligt og er således spilbar året rundt.
Reglement. Se reglement for brug af banen herunder.
Ledige tider. På oversigten her kan du se de ledige tider [ Oversigt ].
Booking. Booking af bane foregår ved klubbens stadioninspektør:
Kasper Krogh via t: 27737377 /
inspektoer@gugboldklub.dk.

Pris. Hverdage (1,5 time).
Kl. 10-15 uden lys: Kr. 700
Kl. 15-22 med lys (125 lux): Kr. 1.000
Kl. 15-22 med lys (250 lux): Kr. 1.200

Pris. Weekend (2 timer).
Uden lys: Kr. 900
Med lys (125 lux): Kr. 1.300
Med lys (250 lux): Kr. 1.400

Reglement for brug af banen

Denne fullsize bane er 3. generation af kunstgræsbaner. På denne type af baner opfører bolden sig mere naturligt i forhold til tidligere generationer af kunstgræsbaner. Desuden er underlaget mere stødabsorberende og dermed mere skånsom for spillere. Banen er indhegnet af et 2 meter højt hegn. Bag mål er hegnet 4 meter højt. Der er installeret et lysanlæg med 125/250 lux.

Banen vedligeholdes dagligt og er således spilbar året rundt.

Anvendelse  af banen / reglement:
* Ved banen forstås arealet inden for hegnet af kunstgræsbanen.
* Mad og drikkevarer må ikke nydes på banen.
* Rygning er ikke tilladt på banen.
* Der må ikke opsættes stole, borde, bænke eller lignende på banen.
* Der må ikke efterlades affald, tape, tyggegummi eller lignende på banen.
* Når banen forlades skal kegler, bolde eller lignende være ryddet.
* Der må ikke kravles på hegnet. Hegnet må ikke benyttes som skydebande.

Fodboldstøvler:
Der må kun anvendes fodboldstøvler med gummiknopper. Metalknopper må ikke anvendes. Fodboldstøvlerne skal være rene inden banen betrædes.

Materiel:
Målene må ikke slæbes på banen, da det kan skade banen. Mål og andet tilbehør skal køres på hjul eller bæres. Inden banen forlades skal alle 5 og 8 mandsmål sættes på fliserne op mod klubhuset.

Omklædning:
Det er muligt at klæde om / tage bad i Gug Boldklubs lokaler.

Overtrædelse:
Overtrædelse af ovennævnte regler eller anvendelse af banen uden tilladelse, vil medføre bortvisning samt krav om erstatning, betaling af leje mv.

Annullering / aflysning / udeblivelse:
Ved annullering, aflysning eller udeblivelse af lejer, refunderes beløbet ikke. Ved uforudsete hændelser forbeholder Gug Boldklub sig ret til at aflyse og betale lejebeløb tilbage.

Lejebetingelser / priser:
Booking af banen forgår via Gug Boldklubs hjemmeside. Bemærk at det kun er muligt at booke en uge frem. Banen udlejes på hverdage minimum 1½ time og i weekender minimum 2 timer.
Priser (se ovenfor).

Diverse oplysninger:
Lysanlægget tændes automatisk 5 minutter før bookede tid og slukkes 10 minutter efter bookede tid.
Adgang til banen skal kun ske via døren, som findes på langsiden mod klubhuset. Døren åbnes og låses automatisk sammen med lysanlægget. Sørg for at døren er lukket hvis man er den sidste bruger af banen.
Såfremt at ovenstående reglement ikke er overholdt, kan lejer blive faktureret for det ekstra arbejde Gug Boldklub har haft i forbindelse med oprydning efter lejer. Gug Boldklub forbeholder sig ret til at nægte fremtidig adgang til banen, hvis reglementet misligholdes.
Ved fejl eller mangler på kunstgræsbanen, rettes henvendelse til kantine@gb.dk eller på tlf.: 20823160

Booking af bane:
Se ovenfor.
Bemærk: Banen er IKKE booket før der er svaret på den kvitteringsmail, som Gug Boldklub sender til den email-adresse, der bestiller banen.
Herefter fremsendes en kode til banen, der låser lågerne op samt evt. tænder for lyset.
Regning for baneleje sendes altid til kasseren i den klub der lejer banen.