13 april 2021

JS: Indianerbold gav sejr

JS vandt 90 min. indianerbold i Holstebro. En stærk keeper og manglende skarphed resulterede i en lidt for spændende 2-1 sejr.

07 april 2021

JS: Lovende premieresejr

JS spillede mandag første turneringskamp mod et stærkt Hjørring IF-hold. Debut til Sune Breum. Ny midtbanekonstallation bestod med bravour.

05 april 2021

Husk livestream fra Skjøtt Arena

Link til livestream af dagens superspændende kampe er nu tilgængelige. Forza Gug BK!

02 april 2021

Livestream fra Skjøtt Arena mandag

Ingen tilskuere til kampe eller træning = ingen MatchDay. Til gengæld livestreames JS1-premieren vs. Hjørring IF mandag.

01 april 2021

Gug BK skifter til spilletrøjer i pink

Gug BK's tøjsponsor fra CRAFT har insisteret på, at vi fra den 1. april og 2 år frem skal spille i spritny trøjer i pink.

30 marts 2021

Gug Footballcamp er åben for tilmelding

Gug Footballcamp er nu åben for tilmelding til årets arrangement i juni-juli måned. Tilmeld dig allerede idag!

26 marts 2021

Ny facebookside for børn- og ungeafdelingen

Gug Small Stars er en ny facebookside for spillere, trænere og ledere fra Gug Boldklubs store børn- og ungeafdeling.

20 marts 2021

Fan- og eventzone undervejs

Så er vi i gang! En frisk arbejdsgruppe satte klubbens nye projekt i gang med en kæmpe arbejdsindsats, hvormed vi fik påbegyndt nyetableringen og forskønnelsen af vores udemiljø omkring klubben.

17 marts 2021

SKJØTT Tømrer & Snedker bliver ny stadionsponsor

Vi skal de næste 5 år vænne os til at sige SKJØTT ARENA i Gug Boldklub. Ny stor sponsoraftale er indgået.

16 marts 2021

Gug BK udskyder standerhejsning for de mindste

Bestyrelsen i Gug Boldklub har besluttet, at udskyde dette indtil restriktioner og forsamlingsforbud igen vil være til at afholde dette på en måde, hvor vores medlemmer får mest muligt ud af det.

13 marts 2021

Gratis prøveperiode i Gug BK resten af marts

Gug BK vil hjælpe flere i gang efter corona-nedlukning. I Gug BK har vi heldigvis fået lov til at åbne op i igen med restriktioner på lige vilkår med en del andre udendørs idrætstilbud.

12 marts 2021

Bestyrelsen arbejder

Så er der et referat tilgængeligt fra seneste bestyrelsesmøde. Læs det her.