Bak kvinderne op i oprykningsræset onsdag

Efter endnu en fantastisk præstation kan Gugs kvinder nu rykke op i Jyllandsserien. Støt dem i topopgøret mod Vejgaard i morgen (onsdag 9/6) kl. 19.00 på Skjøtt Arena i Gug.

Mandag aften mødte Gugs serie 1-kvinder RKG på udebane. Der var lagt op til en meget fysisk kamp mod et RKG-hold, der historisk set er kendt for at kæmpe til sidste slutfløjt. Vi mødte op til kampen med højt humør og masser af selvtillid, hvilket afspejlede sig under opvarmning samt i de 90 minutter kampen blev spillet. Grundet koncentration, og den konstante sult til at blive bedre for hver kamp, vi spiller, kunne vi køre fra RKG med en sejr på 1-12, hvilket understreger, at når vi møder op til kamp, så spiller vi til sidste dommerfløjt. Målscoreren på 45-3 og maksimumpoint efter 7 kampe taler også sit tydelige sprog – og man skal lige huske, at holde rykkede op i serie 1 ved årsskiftet!

Nu er alt fokus på vores næste kamp i morgen d. 9/6 kampstart 19:00, hvor vi får fint besøg af Vejgaards kvinder. Vi vil derfor gerne opfordre folk til at komme og støtte holdet på onsdag i kampen, som kan gå hen og sikre en oprykning til Jyllandsserien.

Mvh Trænerteamet