Forrygende sæson for U14 Drenge

Af træner Maikel Agha.

U14 drengene er efter en forrygende 2021 sæson rykket op i U15 Liga 3. Derudover spillede de sig op til en flot semifinaleplacering i Jysk kredsmesterskabet mod de andre Liga 3 oprykkere.

Holdet har gennem hele sæsonen spillet med en fighterånd, som har resulteret i 11 ubesejrede kampe, hvoraf de 7 har været clean sheet, en målscore på +40, samt et enkelt nederlag.2020 sæsonens resultater gav anledning til at der i vinter-/ COVID 19 pausen skulle gennemføres et træningsprogram, hvor grundformen kunne blive optimeret, så holdet til træningsstart 2021 kunne bygge videre på de tekniske færdigheder og spilforståelse. Holdet har taget alle mine input og krav til sig, hvilket har resulteret i, at det har gennemgået en fantastisk udvikling. Det har været imponerende at se dem vokse som hold og se hvordan drengene har opbygget et stærkt sammenhold,  som samlet har været med til at gøre holdet stærkere og stærkere.

Jeg ser frem til at udvikle holdet endnu mere og ser frem til U15 Liga 3 udfordrerne.

Drengene kan nu holde sig en velfortjent sommerferie, så de kan være klar til at give gas i efterårets træning og kampe.  

Stort tillykke til drengene fra trænerteamet.