Gug BK's Damesenior søger spillere

Hvem er vi?
Vi er en flok unge, glade, friske piger i alderen 16-22 år. Vi har alle spillet fodbold lige så lang tid, som vi kan huske, og har en god erfaring bag os, med både seriøs fodbold og høje ambitioner end bare hyggebold. Lige nu er vi en gruppe på 12-14 spillere, som ønsker et bedre og stærkere hold, det er her i kommer ind i billedet!
Socialt er vi meget engageret. Vi elsker sociale arrangementer, hvor der er plads til alle, uanset hvilke niveau du besidder på fodboldbanen.

Hvad er vores ambitioner?
For lige at opsummere, er det ikke en hemmelighed, at vi har haft et enormt svingende år fodboldmæssigt. Vi spillede i efteråret 2018 i serie 2, hvor vi vandt overlegent, vi havde ambitioner om en Jyllandsserieplads til denne sommer 2019. I foråret 2019 lå vi nummer 2 i serie 1 langt hen af vejen, indtil vi lidt over halvvejs kom ind i en dårlig stime, mistede hovederne, og desværre starter vi nu op i serie 2 igen efter sommer. MEN MEN MEN vi er mere end klar til at samle os, og nikke det en skalle og vise, hvad vi dur til dette forår.

Så derfor søger vi jer!
Vi søger ambitiøse fodboldspillere med en fortid indenfor fodbold, og kan mærke deres fodbold tid er langt fra slut endnu. Vi søger sociale og glade mennesker i alle aldre. Vores hold er ambitiøst, og vi går efter at vinde hver gang, og derfor også at vise, at vi er langt bedre rangeret end serie 2, VI VIL OP AD! Vores drømme scenarie ville være at samle nok spillere til 2 hold (eventuelt to 11 mands eller et 11 mands og et 7 mands hold), hvor alle spillere spiller på det niveau, de hver især ønsker, og vigtigst af alt, at vi alle har det socialt fantastisk sammen.
Vi træner lige nu 2 gange om ugen, mandag og torsdag, plus kampe.

Hvis dette lyder som en klub for dig, kan du kontakte:
Frederikke Lind Kristensen på facebook eller på 22921248 og eller Jens Ole Klitgaard på facebook eller på 28116794, som begge vil stå klar til en god snak og yderligere informationer om holdet.

Vi glæder os meget til at høre fra en masse fodbold piger, og forhåbentligt se en masse nye hoveder til træning!