Gug BK - Jetsmark IF   2-1 (0-1)

0-1
1-1 (57) Mads Larsen
2-1 (65) Andreas Kaalbye

Første halvleg var ikke vores bedste. Vi hænger og kommer til at se dovne ud. Vi reagerer i stedet for at agere. Alligevel skaber vi en 3 halvstore chancer i første halvleg. Den klart største tilfalder Mads Stidstrup Larsen, der i dagens anledning var skubbet op i angrebet. Ikke for at træde i det eller at gå i detaljer, men han var helt nøgen inde i feltet og han trykker bare lænestolen helt i bund og sender kuglen over mål.

Det er dog gæsterne der bringer sig i front. På et millimeter præcis fladt indlæg, som lige nøjagtigt finder vej til bagefter stang, hvor Jetsmark spilleren sender den sikkert i kassen. 0-1 ved pausen.

2. halvleg. Vi får medvind og kommer i overtal da Jetsmark snupper et gult kort. Herefter dominerer vi og det brænder på foran Jetsmarks mål.
I det 57. min snupper Mads en solotur og fra en halvspids vinkel i venstre side, sender han bolden lækkert op i det lange hjørne.
I det 65. min finder Kristoffer Bruun Andreas Kaalbye, der sikkert sender os i front, til slutresultatet 2-1.

Dejligt at komme fra land med tre point og en fornøjelse at se debutant og Man of the Match Jacob Søndergaard folde sig ud.

Næste kamp er lørdag d. 13/8 mod LKB Gistrup.