JS: Anden halvleg var en magtdemonstration

‘70 2-3 Larsen (str)
‘87 2-4 Fupper (Larsen)
‘92 2-5 Kaalbye (Nick)

Af cheftræner Michael Hjortkjær.

Første halvleg var en pose blandede bolcher. Vi var i kraftig modvind, og fik ikke spillet ordentligt forbi deres høje pres nok gange. De gange vi lykkedes, var vi farlige. Fair at vi gik til pause bagud 2-1.
Efter 26 minutter kom vi flot igennem i højre side, hvor Mads Larsen (kampens spiller/foto) fandt Kaalbye, der havde en god afslutning, som blev reddet. Snu som en slagterhund var Fupper ved bagerste stolpe, og han udlignede.

Der blev talt med store bogstaver i pausen, og godt for alles velbefindende, så lagde drengene et kæmpe tryk på KFUM, som aldrig kom ind i kampen igen.

Larsen udlignede efter 59 minutter på et fremragende langskud. Det blev 2-3, hvor Larsen scorede på det straffespark, som var begået i mod ham selv.
Kampen blev først afgjort efter 87 minutter, da Fupper med sit andet mål, gjorde det til 2-4. Et flot lop over målmanden.
I overtiden blev Kaalbye sendt dybt, hvor han sparkede bolden ind i krogen.

Det var en stor forløsning at se drengenes præstation i 2. halvleg og den energiudladning tager vi med til næste JS1 kamp lørdag den 10/6, hvor Søften kommer på besøg.
Inden da tager vi til Frederikshavn, hvor vi på tirsdag spiller pokalkamp.