JS-brag lørdag mod Randers

Gug Stadion byder lørdag kl. 13 på (endnu) et brag i jyllandsserie 1, pulje 1, når Gug BK's kuld af unge talenter (og et par med rutine) byder Randers Freja velkommen.

Både Gug BK og Randers Freja er med i subtoppen i rækken med hhv. 7 og 8 point og skal man hægte sig på topholdene fra IF Skjold Sæby og Herning Fremad, tja, så er 3 point nok en nødvendighed.
Vi drømmer jo alle om Gug BK i danmarksserien. Læs det igen: Gug BK i danmarksserien!

Gug BK varmede op med en imponerende 6-2'er mod Vildbjerg SF Elite sidste weekend, hvor Kaalbye, Fabricius, Balleby & co. smaskede bolde i mål næsten efter behag. Der var sgu' helt ærligt ikke meget elite over drengene fra det østjyske. Spørgsmålet er om Gug BK nu er i gang for alvor og har vænnet sig til JS1-tempoet.

Randers Freja styres i øvrigt af spillende træner og ”Danmarks flinkeste mand”, ifølge Niklas Sørensen, den tidligere landsholdsspiller Chris Sørensen, der sidste år slog hele verdenseliten til Star Sixes. Om han kan matche Stiller på taktik-brættet er nok tvivlsomt, men der er nok ikke tvivl om, at han har et par esser i ærmet til den vigtige kamp.

Det er vanen tro kl. 13, der fløjtes op og der forventes en tætpakket 'Benny Nygaard Stand'. Vil du frem i første række - så kom tidligt!

Forza Gug !

[ Se aktuel stilling i rækken ]

[ Mød spillerne ]