JS: Debutant blev kampens spiller

Vejgaard B – Gug BK   3-3 (1-0)

1-1 Anders Broe
2-2 Jens ’Joe’ Klagenberg
2-3 Anders Broe


Af coach Kasper Stiller.

Første halvleg starter fint, vi sætter os på spillet og afværger Vejgaards kontraer. Efter 24 min. clearer vi klodset en bold næsten fra midten og ud til hjørnespark. På hjørnesparket står vi og sover i vores markering og efter et flot hovedstød er Vejgaard i front, 1-0.
Herefter skruer vi tempoet lidt op. Vi mangler dog kvalitet på den sidste tredjedel, så helt farligt bliver det generelt ikke. Det hurtige spil centralt har Vejgaard svært ved at håndtere og det resulterer i to gule kort til Vejgaard.
Vi satser derfor og sender den unge debutant Anders Broe (foto) på banen kort før pausen. Lige inden pausen får vi flyttet det hurtige kombinationsspil ind i Vejgaards felt og pludselig ligger bolden for fødderne af unge Broe, der resolut hakker bolden i kassen til 1-1.

Anden halvleg er lidt det samme, vi har bolden mest, men får ikke spillet chancerne store nok. Efter en times spil har Vejgaards Benjamin Engelbrektsen fået nok af Marc Dahl’s julelege og modtager sit 2. gule kort i kampen.
Nu er vi i overtal og bør skrue tempoet op og mose dem. Men 3 min. efter får Vejgaard et frispark på kanten af feltet. Frisparket rammer muren og ender i en duel i feltet, der ender i handskerne på Jakob Bæk Jensen. Desværre havde Kasper Krogh givet den gas med sæben i torsdagsvasken, så bolden smutter ud af hænderne og hen i fødderne på en Vejgaard-spiller, 2-1.
Efter 75 min. spil kommer Marc til en afslutning fra kanten af feltet. Den går desværre snært forbi det ene målhjørne.
Vi kæmper lidt med at komme frem til de helt store chancer, men i det 85. Minut, kanonerer Jens Joe Klagenberg bolden ind fra kanten af feltet. 2-2.
I det 88. min. ender bolden efter snævre driblinger hos Marc Dahl, der finder Andreas Kaalbye, som endnu en gang serverer bolden for fødderne af Anders Broe og nok engang hamrer han bolden i kassen. 3-2 og nu skal sejren bare køres hjem.

Men i det 93. min. får vi gummiben. Vejgaard kommer fri i vores venstre side i feltet, Bæk stormer ud, Vejgaard-spilleren sender den på tværs inde i feltet, hvor Nicolai Holm Andersen en meter fra linjen kikser en clearing, så bolden meget uheldigt rammer støttebenet og hopper det sidste stykke ind i kassen. 3-3, hvilket også blev kampens slutresultat.

En hård nød at knække men også en kamp hvor vi giver dem tre mål og samtidig mangler skarphed og tempo i spillet på sidste tredjedel.

’Man of the match’ blev Anders Broe med hele 10 stemmer efter en rigtig flot debut.