JS: Djurslands målmand blev kampens spiller

FC Djursland - Gug BK 2-1 (1-1)

2’ 1-0
36’ 1-1 Fupper (Nick)
78’ 2-1

Af cheftræner Michael Hjortkjær.

27/08/23: Djursland startede kampen bedst, hvor vi havde nogle aftaler, der lige skulle på plads. Efter 10 minutter, sad vi på kampen, men der var vi kommet bagud.
Vi var i dag i lidt lavere pres end sædvanligt, hvilket gav rigtig mange chancer til os, efter dybe stikninger.

Efter 36 minutter modtog Nick bolden foran Djurslands bagkæde, og med en flot stikning til Fupper (kampens spiller), fik vi dermed udlignet til 1-1.
Vi fortsatte med en lave kæmpe chancer, hvor vi tæller over fire afslutninger, hvor vi er alene med deres keeper. I alt blev det til 11-8 i afslutninger til os, men det var ikke nok i dag, til at tage de tre point.

Efter 78 minutter scorede Djursland til 2-1 efter et indlæg fra vores venstre side, der blev headet ind fra straffesparkspletten.
Positivt at vi kommer frem til rigtig mange store chancer, men sådan en kamp bør vindes.

På lørdag tager vi imod storsatsende Jetsmark, så vi skal have alle mand til stadion, så vi igen har 12. mand bag os.