JS: Effektive Vorup straffede Gug BK

Gug BK - Vorup FB    1-4 (0-1)

1-3 (straffe) Mads Larsen

Af cheftræner Michael Hjortkjær.

17-11 i chancer til os, hvor deres tre sidste scoringer skyldes store fejl fra os. Det var stolpe ud, og vi arbejder hen imod, at få scoret på en større del af vores chancer.

Kampen var kun lige begyndt, da Vorups nr 10 blev sendt flot i dybden til en friløber; 0-1.
Resten af 1. halvleg var vores, hvor vores erobringsspil var rigtig godt, og vi fandt mange gode muligheder med bolden.
Mads Larsen var tilbage, efter en skadespause. Herfra var der mange gode dybdeløb og chancer - især i 1. halvleg.

I starten af 2. halvleg scorede Vorup igen - denne gang efter en for kort tilbagelægning og igen scoring af deres nr 10. Op ad bakke, men vi blev ved med at skabe chancer.
Efter en time var der straffe til os. Godt spark af Mads Larsen, og nu havde vi igen spilovertaget.
Indskiftede Gasberg fik angrebet rum, og med et flot skud fra distancen ramte han indersiden af stolen. 2-2 ville ikke have været ufortjent.
I bagerste kæde gjorde vi det godt i størstedelen af kampen, og Søren Astrup (foto) blev igen kåret til vores bedste spiller.
Efter 86 og 91 minutter scorede Vorup på to store fejl fra os. Irriterende, da vi havde mulighederne til 1 eller 3 point.

Vi fortsætter med at holde fast i de ting vi er gode til, og samtidig har vi ekstra fokus på, at vi bliver skarpere på den sidste fjerdedel.

Onsdag tager vi til Hobro, hvor vi spiller mod rækkens nr 2 kl 19. Næste hjemmekamp er allerede på lørdag, hvor Aarhus 1900 kommer forbi til Match Day kl. 13.