0-1 (49.) Mads Stidstrup Larsen
0-2 (53.) Tommi Fabricius

Kampfacts.

Text: Cheftræner Kasper Stiller.

JS spillede topkamp torsdag aften ude mod Vejgaard. Første halvleg var meget chance fattig. Vi kommer frem til lidt, men mangler lige den sidste aflevering eller kvalitet i første berøringen, før det bliver rigtig farligt. Generelt havde vi for lidt tempo i vores spil og skabte derfor heller ikke nogen nævneværdige chancer. Til gengæld holder vi fint Vejgaard fra fadet i den anden ende og går derfor til pause med 0-0.

Vi går ud til anden halvleg, med en bevidsthed om, at der skal mere tempo i bolden. Deres mellemrum skal trues mere og vi skal være mere aggressive i genpresset.
Efter små 4 min.’s spil af 2. halvleg får vi et frispark 3-4 meter fra feltet og her har vi fået os en specialist. Mads Stidstrup Larsen (foto) krøller den ind til 1-0.

Lidt efter kommer Tommi Fabricius helt fri med målmanden. Desværre lyttede han til assistentens råd og forsøgte at sende den gennem benene på keeperen, som desværre flot parerer. Her skulle han måske have lyttet til den mangeårige holdleder og Gug-legende Benny Nygaard, der på det varmeste anbefaler en god gammeldags tåhyler.
Til gengæld er Tommi ikke så let at slå ud. Efter 53 min. spillet, sender Nicklas Sørensen (i øvrigt fremragende spillet) ham netop af sted mod mål i venstre side og fra en meget spids vinkel sender han kuglen i kassen til 2-0. Dermed topper Tommi suverænt topscorerlisten med hele 12 kasser.

Generelt en kamp hvor vi aldrig rigtig kom op på den store klinge. Men trods det synes jeg, gutterne skal have stor ros for stort set at holde Vejgaard fra chancer og at vi kender vores besøgelsestid. Vi begynder at ligne et tophold. Jens Brun, jeg beklager mit ordvalg, ’men det er fandeme lækkert’!

MVP gik suverænt til Jens Joe Klagenberg med hele 13 stemmer. Han spillede en fremragende kamp. Han var vores playmaker i dagens kamp og spillede utrolig modent hele kampen igennem.