JS: Gug BK fik point mod Fuglebakken KFUM

JS1: Gug BK - Fuglebakken KFUM 1-1 (0-1)

42’ 0-1
87’ 1-1 Jacob “Jalle” Søndergaard

Af cheftræner Michael Hjortkjær.

Med gode præstationer, så kommer pointene. Og vi er i dag stolte over vores præstation, der godt kunne have givet os alle tre point.

I 1. halvleg havde Fuglebakken primært små chancer, hvor vi havde de største. Bl.a var Kaalbye alene med deres keeper, men en interessant finte var ikke tilstrækkelig.
Fuglebakken havde i dag tre spillere, som leverede på et rigtig højt niveau. Deres højre wingback kom flere gange afsted med sin høje fart, deres målmand havde flere gode redninger og deres angriber var flere gange en trussel.
Efter 41 minutter blev deres angriber retvendt ca. 10 m udenfor vores straffesparksfelt, og med stort overblik og en flot afslutning, blev det til 0-1 på en ellers ufarlig situation.

I pausen skiftede Gasberg og Fupper med Larsen og Jalle, og begge fik hurtigt sat deres aftryk på kampen.
Allerede ét minut inde i 2. halvleg kom Larsen til en stor chance, og der kom mange flere. Bl.a havde Larsen en afslutning fra kanten af straffesparksfeltet, men deres målmand kom imponerende ud i fuld længde og pillede den helt oppe i krogen.
Der var chancer i begge ender, hvor vi nu skabte både de fleste og de største.
Vi skulle helt hen til 87. minut, før vi fik som fortjent. Et frispark til os, lidt udenfor deres straffesparksfelt. Jalle har flere gange vist eksempler på sin fremragende sparketeknik til træning, og i dag tog han ansvaret for at eksekvere - og hvilket spark! Direkte op i venstre hjørne, uden chance for deres keeper.

Kort efter havde vi en situation, hvor de fleste troede, at det var meget alvorligt, og flere ude på sidelinjen havde alarmcentralen i røret. En spiller fra Fuglebakken røg ud i hegnet bag vores mål, hvor hans fod sad fast mellem hegnet og fliserne. Med hjælp fra flere blev hegnet løftet op, og deres spiller slap uden større skrammer.
Lidt efter var kampen forbi, og vi er glade for præstationen. Vi leverede en solid indsats, hvor især 2. halvleg var velspillet. Hvis vi fortsætter med samme niveau og intensitet, så vil vi blive ved med at komme til chancer, målene vil komme, og så vil resultaterne falde ud i vores favør.
Jalle kom ind og leverede en virkelig flot halvleg, og han blev af truppen kåret til kampens spiller.

På lørdag tager vi til Søften i Aarhus, hvor vi kl 12:30 vil kæmpe for, at vi fortjener de tre point.