1-1 (55.) Nicklas Sørensen
1-2 (71.) Magnus Lind

Af coach Kasper Stiller.

Med en skadesliste der fortsat er uhyggelig lang, afbud fra Man of the Match fra sidste weekend, Daniel Olsen, stillede vi med en Joe, der havde ligget syg hele ugen og en Marc, der kun havde 30 min. træning i benene.

Kampen i sig selv var ikke noget at råbe hurra for spillemæssigt. Skive slog diagonaler mod deres venstre kant, men heldigvis havde Nicolai Holm Andersen trænet tyrenakken op til dagens kamp, så han afværgede rigtig fint.
Vi fik ikke rigtig rytme eller tempo i spillet og spillede for direkte i alt for lange perioder. Dermed havde vi ikke samme kontrol over kampen som i de foregående.

Første halvleg kommer Skive til et par halve chancer, men Jakob Bæk Jensen var en sikker sidste skanse. Første halvlegs største chance tilfalder dog vores velspillende og ikke mindst hårdtarbejdende Kaptajn Kaalbye. En flad hård og bevidst 35 m lang pasning fra Kristoffer Bruun splittede Skive forsvaret ad og sendte Andreas Kaalbye afsted mod mål. Desværre blevet lænestolen skudt helt i bund og bolden gik over mål.

I halvlegen bliver vi enige om at tempoet i spillet skal skruet gevaldigt op. 2. Halvleg er dog knap nok begyndt, før vi laver et håbløst straffe. 1-0 til Skive. Kort tid efter 1-0 målet får Skives bedste spiller et tyndt gult kort. Øjeblikkelig sætter vi os tungt på spillet og efter 55 min. trækker Nicklas Sørensen ind i banen og sender et flot langskud op i det lange hjørne. 1-1.
Efter 71 min. viser Magnus Lind, at han besidder en lækker højre skøjte. Han trækker ind i banen lidt uden for feltet og sparker bolden ind ved fjerneste stolpe. 2-1.
I de døende minutter har Skive et godt hovedstød, men til vores held går bolden på stolpen; vi får clearet og de tre point er i hus.

Vi rykkede for alvor sammen i bussen og den blev fightet hjem. Jacob Rundh laver et flot indhop og stod imod, da det blev hårdt og hektisk. Vi formår at være afgørende, selvom vi ikke spiller verdens bedste kamp.

Nu er der 2 kampe igen. Vi skal spille vores chance og gøre rent bord. Thisted får forhåbentlig gummiben her til sidst og så skal vi være klar.