4-2 (89.) Tommi Fabricius

Kampfacts.

Text: Cheftræner Kasper Stiller.

I lørdags var der top kamp på Skjøtt Arena. Gug BK tog imod rækkens nr. 1 Hobro IK. Så der var lagt op til et brag af en kamp.

Kampen startede i et hæsblæsende tempo, med saft og kraft i samtlige dueller. Begge hold virkede godt organiseret, men efter 17 min. kikser den defensive organisation i vores venstre side. Hobro kommer fri i halvrummet og finder derefter en Hobro-fod inde foran mål. 0-1 til Hobro.

Efter 30 min.’s spil får Hobro hjørnespark. Bolden sendes over i bagerste område, hvor den meget talentfulde og tidligere Gug-spiller Laurits Nørby, header gæsterne i front 0-2.
Bagud 0-2 og der skal nu graves ekstra dybt for at vende skuden. Spillerne viser for alvor, hvad de er lavet af og hvor stærkt et sammenhold der er i truppen. Vi fortsætter ufortrøden, strammer endnu mere op i defensiven og bliver mere dominerende på bolden.

5 min. før pausen sender Jens Joe Klagenberg, Tommi Fabricius afsted i venstresiden. Han afdribler Hobro-forsvaren og sender bolden ind ved nærmeste stang, 1-2!
I det 44. min. dribler Marc Dahl på tværs ved kanten af feltet. Han klapper til kuglen og helt efter planen strejfer bolden en Hobro-spiller, snyder målmanden og 2-2 ved halvleg! Vigtigt!!!

2. halvleg starter, som vi slap første halvleg, med os i teten og en defensiv organisation, der står snore lige. Efter lidt mere end en times spil, spiller Joe, Mads Stidstrup Larsen helt fri i venstre side af feltet. Mads hamrer os i front til 3-2.
De sidste 20 min. af kampen bliver præget af gule kort til begge hold.  I det 89. min. bliver det sidste søm hakket i kisten. Anton Langagergaard sendes afsted i en kontra. Heldigvis sender han bolden over til Tommi F, der afdribler Hobro-forsvaret og lukker og slukker til 4-2.

Dermed topper vi rækken med 3 point ned til Hobro IK og Vejgaard B.

Klasse-comeback og en virkelig stærk holdpræstation. Det er kraftedme klasse gutter.

MVP: Marc Dahl (foto) efter en toppræstation.

Næste kamp er torsdag 16.00 ude mod Vejgaard B.