JS: Gug BK tabte på Provstejorden

Skuffelsen var stor hos cheftræner Kasper Stiller & co., da Gug BKs JS-hold tabte finalekampen lørdag på Provstejorden mod ærkerivalerne fra Aalborg Chang om pladsen i Jyllandsserie 1.

Gug BK fik en katastrofal start og kom bagud efter sløj opdækning på et hjørnespark efter bare 1 minut. Gug BK var spilstyrende i store dele af første halvleg, men udlignede først med cirka et kvarter igen ved formstærke Niklas Sørensen efter et fint indlæg af indskiftede Casper Serup.
Kort tid efter blev Gug BK fanget i en unødvendig omstilling og Chang gjorde det kynisk til 2-1.
Resten af kampen valgte Chang, måske naturligt nok, at sparke lange udspark direkte til Gug BKs keeper.

Gug BK spillede en rigtig god kamp, kom frem til en række store chancer i begge halvlege og havde et stort spilovertag i det meste af kampen mod et velorganiseret defensivt hold fra Aalborg Chang. Changs keeper stod en brandkamp og fik afværget mange farlige situationer, særligt i 2. halvleg, hvor Gug BK pressede voldsomt på.

Et ærgerligt nederlag, der gør at Gug BK igen i foråret ’22 må nøjes med en plads i den næstbedste jyllandsserierække. Ikke helt efter planen, Gug BK’s ambitiøse setup og forventninger til egen formåen.