Gult kort: Søren Astrup, Emil Vognsen
Rødt kort: Nicklas Sørensen

Af Simon Frederiksen.

Det kræver ikke noget matematisk geni, som eksempelvis Jacob Balleby eller Stephen Hawking, at tælle Gug Boldklubs Flagskib i Jyllandsseriens pointsnit efter tre runder.
Facit er et rundt 0(n-u-l), og hvor de to første opgør mod FFI Fodbold og Aalborg Freja sagtens kunne have endt anderledes, så var tirsdagens klare 1-5-nederlag til AaB Jyllandsserien ikke til at snige sig udenom.

Allerede inden for de første 10 minutter gik det galt, da bundrutinerede Daniel Moth, der ellers igen er igang efter en drilsk skade, gav sin version af Dynamitlansholdets ‘Jesper Olsen’. 0-1.

Herefter var kampen lige som AaB ønskede sig. I sommerpausen har Casper Fallingborg afløst den tidligere Gug-træner Nickolaj Jonstrup i trænerstolen og minsandten om ikke Fallingborg er fætter til vores skadede profil, Raketten Kaalbye. Om det var en familiefest, der gjorde AaB taktisk godt indstillet på de blå-røde vides ikke, men farlige var AaB i hvert fald.

Meeeeeen med røven parkeret på klichéernes parkeringsplads, så var Gug heller ikke heldige; et bundholds lod. Simon ‘Traktor’ Frederiksen skulle have gemt krudtet fra sit mål mod Freja i en træningskamp, for på en næsten identisk chance spilles han fri i feltet, men efter et træk får han kun sendt et forkølet skud af sted. Assisten kom fra Nicklas Sørensen, der selv var farlig med et flot, krøllet frispark fra Demetervejs Jesper Mikkelsen. Desværre hiver AaBs keeper en Jimmy Nielsen redning frem. Og bum, fem minutter efter Gugs to fine udligningsmuligheder står der 0-2. I en totalt identisk situation som Nick’s frispark - gult kort, frispark på kanten af feltet, men forskellen er bare: AaB scorer på det flotte forsøg, det gjorde Gug ikke.

Og så klaskede kagen ellers sammen. Føj. Det gav mindelser om både Hobro IK og Frederikshavn, så denne kamp også fik sit eget albumcover: Absolute Nedsmeltning vol. III. Der var simpelthen ikke plads nok i kummen til alt lortet i første halvleg.
Det blev således 0-4 inden pausen efter miserabelt forsvarsspil og derfor tændte Coach Stiller for Ove Christensen-knappen i pausen og skruede op på flymotor-frekvens: Hold op, der blev råbt højt.

Anden halvleg var pletvask mod et - må vi også indrømme - rigtig stærkt og velspillende AaB-hold, der kommer til at tage mange point. Genrejsningen fik et skud viagra af mærket Tommi TopTændt. Den hurtige angriber er ved at få form i stængerne igen og på en omstilling - endda i undertal - spilles han fri af Nicklas Sørensen, inden Tommi køligt laver en signatur-afslutning a la Thierry Henry.

Selvom Gug løftede niveauet, var AaB dog stadig farlige, men Simon Steffensen hævede sig gevaldigt efter en svær første halvleg. Det er klasse, at rejse sig som den unge keeper, når man mest har lyst til at cykle hjem til Gug sammen med resten af holdet. Simon redder tre-fire friløbere, men kan dog intet gøre, da AaB scorer til 1-5 efter hjørnespark.

Med ti minutter igen bliver derouten total, da Nicklas Sørensen modtager et direkte rødt kort, til undren for alt fra linjevogter, AaB-bænk til Herren i skyen. Kun Jonas P. siger: “Den er god nok”, indtil han finder ud af farven på kortet er rød og ikke gul #fredeerikkedenenestefarveblinde

Kampens spiller blev Simon ‘Traktor’ Frederiksen, der var tilbage efter en uge blandt overvægtige i H20-sandaler på et all-inclusive hotel på Kreta. Tror I han var tung? En uge med alt-du-kan-drikke-uso gjorde ham kun hurtig i baren…

På lørdag til #MatchDay lover vi i den grad smæk for skillingen, ild i øjnene og sang i taklingerne. Her kommer Aabybro Fodbold - AAIF på besøg, som vi tidligere har spillet dramatiske opgør mod i serie 2 og 1.
Kampen spilles på årets Markedsdag, så kig ned til ‘kræm' og kamp - der bliver masser af folk og Hjallerup Marked-stemning. Vi går selv efter fuld pointplade!