JS har fået en god opstart

Nyhedssitet Seriesport:nu har haft fat i vores nye JS-træner Michael Hjortkjær og taget temperaturen på Gug BK lige nu.

Anders Thomsen fra Seriesport:nu har talt med Michael Hjortkjær:

Hvordan er I kommet i gang med forberedelserne til den nye sæson?
- Vi er kommet rigtig godt i gang med forberedelserne til den nye sæson i JS1, efter oprykningen fra JS2. Vi startede 19. januar og har første træningskamp mod AaB i næste weekend. Spillerne er kommet i en god fysisk forfatning, så vi har kunnet træne med en høj intensitet i lang tid.

Hvem står med ansvaret ude på sidelinjen i denne sæson?
- Der har været en udskiftning af trænerteamet, hvor jeg er kommet til som cheftræner, og jeg har fået to hamrende dygtige assistenter i Thorsten Breiding, der i sidste sæson var assistent i Aalborg Freja, og Povl Hansen som målmandstræner, der tidligere har været i bl.a. AaB og Jammerbugt.

Hvis du ser på den trup du har til rådighed, har der så været udskiftning i denne?
- Truppen fra efteråret er stort set uændret. Et par stykker er trappet ned, og et par stykker et væk med langtidsskader.
Vi har ikke taget spillere ind udefra, da vi er tilfredse med truppen, og da vi har mange spændende spillere fra U19 og 2. senior, som vi skal se mere til. Hvis den helt rigtige spiller kommer, der både kan være tæt på start 11, samt være en del af et meget stærkt og socialt omklædningsrum, så er vi ikke afvisende, men det skal give mening.

Hvad er målsætning for jeres forårssæson 2023?
- Vi har ikke lavet en målsætning for foråret, men vi kommer til at have et mindset til hver kamp, at vi går efter at vinde. Så må vi se, hvor langt det tager os.

Følg med i landsdelens seriesport på Det Nordjyske Mediehus' site Seriesport:nu.