JS: Indianerbold gav sejr

11/04/21: Holstebro B - Gug BK 1-2

0-1 Mads Serup Hansen
1-1 Kasper Hedegaard
1-2 Tommi Fabricius


Af cheftræner Kasper Stiller.

JS vandt 90 min. indianerbold, i et hæsblæsende tempo 2-1.8-3 havde måske været mere retvisende, men en stærk Holstebro keeper og manglende skarphed resulterede i en lidt for spændende 2-1 sejr.

Holstebros offensiv havde fart og var aggressive og dygtige i deres pres i starten. Det gjorde at vi var lidt Shaky i opspillet i første halvleg. Til gengæld kom vi utrolig nemt til store kontra chancer, desværre manglede skarpheden. Men efter 5-6 STORE chancer lykkes det os endelig. Joe sender Tommi Fabriciusi dybden, han tager et kluntet træk forbi keeperen, ender i en gang kludder med en forsvarsspiller. Men i bedste Tommi stil, får han alligevel sendt bolden i kassen 1-0 Kort tid efter får Jacob Balleby et dumt gult kort og dermed blev vi sat under et lille pres af Holstebros offensiv. Dog ikke mere end at tommi fik holdt holstebro keeperen varm i et par kontraer.
Jelle aka Jesper Amstrup var op til kampen blevet beordret til at blive hjemme på hjørne, for at spare lidt på ilten. Om det var utilfredsheden, der gav ham trangen til at kanonerer et hovedstød på overlæggeren i eget felt eller det bare var en præcis clearing, det skal jeg være usagt, men væk det kom bolden heldigvis og Stokbros pulsur kom på overarbejde!!

Anden halvleg, vi er fuldtallig og får lidt bedre fat. Tempoet er det samme, chancerne er næsten også det samme. Vi får dog lukket fint af inde foran mål hvor klit og jelle i midterforsvaret virkelig får stemplet ind. Indianer bolden kører dog stadig for fulde gardiner. Efter nogle store chancer for vores vedkommende, sker det, der så tit sker når man ikke får lukket kampen. En Holstebro spiller tager et træk på tværs af banen lidt ude fra feltet og kanonerer den ind til 1-1 bag en chanceløs Simon Steffensen.
Vi presser på men det ligner en kamp hvor den bare ikke vil ind og Holstebro kommer alarmerende tæt på i den anden ende. Heldigvis får vi kørt en (af vanvittigt mange) kontra hvor Marc, Sune og serup flyver afsted i en 3 mod to situation. Marc serverer køligt bolden for fødderne af Serup der stensikkert hakker bolden i kassen til 2-1.
I bund og grund sikrer vi os en flot 2-1 sejr på en virkelig god arbejdsindsats af hele holdet. Stor ros til de tre udskiftere Sune Breum Kristense,Mads Serup Hansen og debutantenKevin Kaleb Nielsen der alle kom ind og satte deres præg på kampen.

Anton Langagergaard (foto) blev fortjent man of the match med ti stemmer, efter en flot arbejdsindsats på den centrale midt.