0-3 (79.) Jens ’Joe’ Klagenberg

Af cheftræner Kasper Stiller.

JS spillede lørdag lokalopgør mod LKB Gistrup.

Lige fra første fløjt satte vi os på spillet. Vi spillede med mere tålmodighed, tempo og rytme end i sidste weekend og det klædte vores spil.

Allerede efter 7 minutter bringer vi os i front. Mads Stidstrup Larsen spiller Daniel Olsen fri og han sender kuglen sikkert i kassen til 1-0. Havde der stået 3-0 ved halvleg, havde det ikke været ufortjent, men med manglende skarphed og en stærkt spillende Gistrup keeper, måtte vi nøjes med 1-0.

I 2. halvleg strammer vi grebet endnu mere. Vi er dygtige på bolden og hurtige i genpresset, men skarpheden mangler.
Det forløsende 2-0 mål kommer efter 63 min. spil. Tommi Fabricius, assistkongen, finder Mads Larsen inde foran mål og han eksekverer denne gang bolden sikkert i kassen.
I det 79. min. smutter Jens Joe Klagenberg på en solotur og lukker kampen til 3-0.

MVP: Frederik Olsen (foto midterst) med 8 stemmer.

Næste kamp er allerede tirsdag ude mod Thisted.