JS: Lovende premieresejr

Af cheftræner Kasper Stiller.

05/04/21: Gug BK - Hjørring IF    2-1

0-1 Ruben Winther
1-1 Jens Joe Klagenberg
2-1 Frederik Olsen

JS spillede i går første turneringskamp. Det var en kamp med mange overskrifter. Debut til vores nye spiller Sune Breum. Ny midtbanekonstallation bestod med bravour. Comeback til Kaptajnen efter 10 måneders fravær og debut til Marc Dahl som anfører.

I forhold til sidste år, har vi sagt farvel til Daniel Moth der har valgt at tage en pause med fodbolden. Simon Frederiksen og Daniel Olsen er trappet ned og gør sig nu som en vigtig del af vores serie 3 hold.
Jonas Pedersen blev ramt af en slem knæskade i opstarten, Nicolai Holm gik i stykker til en træning i sidste uge og Andreas Kaalbye havde karantæne i første kamp. Det var nogle tunge herre at miste og nogle spillere der har gået forrest på holdet. Specielt Jonas og Moth var i efteråret to meget markante ledere på holdet.
Men når nogen træder ud af holdet, kommer der nye ind. Der er nye der skal tage dirigentstokken og det har vi arbejdet meget med her i opstarten.

Første halvleg sidder vi generelt på. Hjørring står meget kompakt og vi har i de første 10 min svært ved at spille os igennem til chancer.
Efter 8min slår Hjørring kontra, da de erobre bolden efter sjusket opspil fra vores side af. William Rams får driblet på tværs af felt og kommer til en afslutning, men Simon er på plads og parerer bolden til hjørnespark.
Efter 10 min spil clearer eller spiller klit et indkast lige op i skoene af tommi, der laver en skarp bande med Marc Dahl som sender tommi fri i dybden. Han sender bolden på tværs til fupper, men afleveringen manglede desværre den sidste skarphed til at nå frem. Dette var første gang vi havde tempo og kvalitet i spillet og det var nødvendigt mod en modstander der forsvarede dygtigt.
Efter 17min har vi presset dem i bund, Anton Marc og Joe har sat tempo i spillet. Joe sender en skarp bold i fødderne på Marc Dahl der stikker tommi flat i dybden inde i feltet, men desværre løber den gode mulighed ud i sandet.
Det var det overordnet billede af første halvleg, vi styrer begivenhederne, men mangler den sidste skarphed.

2. Halvleg bliver en mere jævn affære. Hjørring starter aggressivt ud og efter 3 min giver det pote.
Hjørring fanger bolden på midten af banen og kommer i drev mod vores bagkæde. En pasning ind i banen bliver rettet af, snyder klit så han mister et skridt og Hjørrings Ruben Winther kommer til en fri afslutning i vores højre side af feltet. Han lægger desværre bolden let ind ved forreste stolpe og dermed 0-1 til Hjørring.
Nu skulle der graves dybt og vi skulle vise karakter.
Vi får hurtigt fat i spillet igen og efter 55min bliver et indlæg fra Marc Dahl rettet af og lander lige for fødderne af Joe, der kanonerer bolden ind til 1-1.
65min spil gør jelle comeback. I det 75. Min stempler han for alvor ind, da han kaster sig ind i bragende ren tackling og den sølle Hjørring spiller bliver sendt i gulvet. Velkommen tilbage Jelle, det har vi savnet.
Generelt bliver der ikke skabt mange chancer i anden halvleg, den sidste skarphed i angrebet for begge holds vedkommende, manglede ganske enkelt.
Men da der mangler 10 min sender Klitgaard den unge Fupper i dybden, der sætter turbo på og ræser både forbi forsvar og målmand og sender bolden sikkert i kassen til 2-1.
Den sidste del af kampen pressede Hjørring mere på, men Vi stod distancen og fik en vigtig og flot sejr på 2-1

Jens Joe Klagenberg (foto) blev Man of the Match med 6 stemmer skarpt efterfulgt af sine midtbane kollegaer Marc og Anton.