1-3 (89.) Nikolaj Lyngø

Kampfacts

Text: Cheftræner Kasper Stiller.

JS spillede torsdag aften ude mod Kristrup. En svær udebane mod et hold der blandt andet havde vundet over Vejgaard og Hobro.

Lige fra kampens start satte vi os på spillet og allerede efter 3 min. spil sender Kasper Skov Nielsen Mads Stidstrup Larsen fri mod mål i venstre side og han hamrer sikkert kuglen i kassen til 1-0. Kongestart!!!

Vi sidder faktisk rigtig godt på spillet og er hurtige i vores genpres. Dermed holder vi et konstant tryk på Kristrup hele 1. halvleg.
Vi skaber en del “lige ved og næsten” chancer, men rammer ikke målet eller får lige taget et træk for meget, så vores slutprodukt manglede den sidste kvalitet.

Kort før pausen mister vi bolden centralt, et ellers stærkt spillende forsvar koger desværre i opbakningen og pludselig er Kristrup-spilleren fri, men Jakob Bæk Jensen redder afslutningen. Desværre når en anden Kristrup-spiller returen før os og udligner til 1-1 lige før pausen.
Den gjorde av, for vi havde vel egentlig holdt dem fra de store chancer hele 1. halvleg og selv siddet tungt på spillet og produceret fine chancer.

2. halvleg starter fint. Kasper Skov kommer igennem lidt i venstre side og ender i en 50/50 med Kristrups keeper, der i bedste Casper Stokbro Høien stil, kommer flyvende i en såkaldt kiste/to-fods direkte ind i Skov. Dommeren dømmer korrekt straffe. Nicklas Sørensen brænder desværre og kampen er fortsat åben.

Vi stresser desværre lidt for meget i jagten på scoringen, Alligevel kommer vi til et par store chancer som vi desværre misser. Den indskiftede Sune Breum Kristensen var en evig trussel med sit drev og fanden i voldskhed.
I det 83. min. får vi et hjørnespark, som Mads Larsen sender tæt ind foran mål og her stiger en stærkt spillende Sune til vejrs og header os i front til 2-1.
I det 89. min. er det igen Sune, der er på spil. Med to mand på nakken vrister han sig fri på baglinjen i højre side, finder en helt fri Nikolaj Lyngø, der med sin størrelse 49 2/3 sender kuglen sikkert i kassen og dermed lukker og slukker til 3-1.