Af cheftræner Kasper Stiller.

JS: 01/05/21

Skive IK - Gug BK : 3 - 0

JS tabte lørdag 3-0 ude mod Skive.

Første halvleg, startede som forventet. Skive bankede lange bolde i bagrummet og vi forsøgte at spille os igennem et kompakt Skive mandskab.
Ca. 10 minutter inde i kampen, får Skive et frispark helt ude i venstre side, et par meter fra feltet. Den bliver lidt uventet sparket direkte i mål ved nærmeste stolpe og jeg fornærmer ikke Simon ved at sige den burde han have.
Det rystede os lidt, vi blev usikre når vores bagrum blev trykket, men vi forsøgte dog stadig at få vores offensiv sat i scene. 20 min. inde i kampen kører vi en god kontra hvor vi kommer igennem i Venstre side. Et cutback inde i feltet ender for fødderne af unge Fupper, men desværre hopper bolden halvt over foden da han afslutter. Det var vores største chance i første halvleg.
Efter 30 min. spil har Skive hjørne. Den bliver sparket hårdt mod bagerst, hvor vi nok må erkende Serup tog sig en lille powernap. De sidste 15 min. af første halvleg sejler vi Big time og har store problemer.

I halvlegen får vi hvisket tavlen ren, Marc Dahl og Waarst kommer på banen og vi kommer ud til 2. halvleg med et markant bedre udtryk. Vi får skabt 4 store chancer, men brænder desværre alle sammen. Skive får lukket og slukket til sidst og kampen ender 3-0.

Vi skal glemme første halvleg, det var noget skrammel og arbejde videre ud fra 2. halvleg.

Marc Dahl (foto) blev man of the match med 11 stemmer.

På lørdag venter Frederikshavn og der skal vi tilbage på sporet med tre point.