Løgstør IF - Gug BK   1-2  (0-2)

0-1 Tommi Fabricius
0-2 Nicklas Sørensen

Af coach Kasper Stiller.

JS spillede torsdag i Løgstør og vandt 2-1. Fra første fløjt sætter vi os på spillet og allerede efter 5 min. slår vi kontra efter et Løgstør hjørnespark. Bolden bliver hurtigt sendt i skoene på Tommi Fabricius. Han finder Nicklas Sørensen (foto) og de to suser mod mål. Tæt på feltet bliver Tommi stukket mod mål, han sender den sikkert i kassen til 1-0.
Efter 20 min. spil, viser Nicklas, at han besidder rækkens bedste venstreben. Efter fine kombinationer får han den et par meter ude fra feltet og smasker den tørt i lang hjørne. 2-0.
Løgstør kombinerer sig et par gange fri i deres venstre side og truer dybden nogen gange, men vi er i kontrol og får det afviklet inden det rigtigt bliver farligt. Ellers stod der Gug på halvlegen. Vi spiller klogt og med tempo, så Løgstør ikke når tæt på os og fører fortjent ved halvleg 2-0.

2. halvleg står Løgstør mere kompakt og presser mere sammenhængende. Vi får ikke udnyttet de huller de efterlader. Dermed kommer kampen lidt for meget over på Løgstørs præmisser. Allerede efter 46 min. sender Løgstør et hårdt fladt indlæg ind i boksen. Den uheldige/målfarlige Christian Klitgaard Pedersen dirigerer elegant bolden over en chanceløs Mads Aastrup, 2-1.
Det ryster os lidt og vi bliver lidt for nervøse på bolden, hvilket resulterer i mange lange bolde og manglende kvalitet i opspillet.
Løgstør prøver at trykke os i kontraspillet, men vi står fint imod. Til allersidst er det dog tæt på at gå galt, men heroisk forsvarsspil og målmandsspil får heldigvis afværget situationen og de tre point kom i hus.
Ærgerligt at vi stopper med at spille i 2. Halvleg, det skal vi have kigget på, men dejligt at indstillingen og attituden kører sejren hjem.

Kampens spiller blev Nicklas Sørensen med 8 stemmer.