JS: Sejr i Sæby – Gug BK fastholder førstepladsen

IF Skjold Sæby – Gug BK    1-2 (1-1)

1-0
1-1 (45.) Nikolaj Lyngø
1-2 (66.) Daniel Olsen

Kampfakta


Af cheftræner Kasper Stiller.

JS spillede lørdag topopgør ude mod rækkens nr. 2 fra Sæby.

Det første kvarter tilspiller vi os et par gode chancer og har ok kvalitet i vores spil. Desværre er det Sæby, der bringer sig i front efter vi ikke får clearet bolden i venstre side, erobrer Sæby bolden, spiller den ind centralt og et par meter udenfor feltet sparker Sæby spilleren første gang og bolden sejler over i langt hjørne. 1-0.
Vores spil blev herefter lidt krampagtigt, men alligevel får vi tilspillet os et par gode muligheder, hvor skarpheden desværre manglede.
Efter 35 min. får vi spillet igennem deres midtbanekæde centralt. Jacob Søndergaard lægger bolden af til en fremadtromlende Nikolaj Lyngø, der hamrer til læderet med sit “kolde” venstreben og udlignerjs

til halvlegsresultatet 1-1.

2. halvleg starter bedre, vi er mere aggressive i vores udtryk og har mere kvalitet på bolden. Det betyder, at Sæby bliver presset langt tilbage og ordet Powerplay kommer vist til sin ret .
Efter lidt mere end en times spil bryder Tommi Fabricius endnu en gang igennem på venstrekanten, afslutningen bliver reddet, men heldigvis er Daniel Olsen (foto) over returbolden og sender os i front 1-2.
Til sidst presser Sæby på, men dog uden rigtig at blive farlige.

Vi er nu halvvejs i turneringen og 19 point efter 7 kampe er godkendt. Vi har skabt et lille hul, men vi er også bevidste om, at der er lang vej endnu.

Kampens spiller blev Søren Astrup.

Næste kamp er lørdag ude mod Jetsmark kl. 15.00.