JS: Sejrsmål i overtiden

Gug BK - Løgstør IF   2-1

2-1 (90.)   Mads Serup-Hansen
1-1 (33.)   Tommi Fabricius


Text fra facebook-sitet Nordjysk Fodbold For-Fan.

Interview efter kampen med Gug BK's assistenttræner Casper Stokbro.

Casper Stokbro, assistenttræner hos Gug Boldklub har talt med Nordjysk Fodbold For-Fan efter holdets kamp mod Løgstør IF

Sidste spillerunde i efteråret er nu afviklet og det endte med en sejr over Løgstør, føler du det er et retfærdig billede af kampen som helhed?

Vi vandt kampen på en scoring i overtiden. Så set over 90 minutter synes jeg godt Løgstør kunne have fortjent et point. De havde ændret en del taktisk siden sidste kamp, og det virkede som om de var mere tændte de første 30 min af kampen. De kom også fortjent foran, men vi fik heldigvis scoret lige efter. I pausen fik vi snakket om deres spillestil, og hvad vi skulle gøre anderledes i forhold til de to hurtige angribere. Det løste spillerne fremragende i 2. halvleg halvleg, og det var ikke meget de kom til.

Hvis du nu her efter kampen er afviklet kunne have gjort noget anderledes, hvad ville du så potentielt have ønsket, at I havde gjort anderledes i løbet af kampen?

Vi skulle have sat vores anfører på bænken. Han gik ud efter 2 minutter med en forstrækning i baglåret, så han er tvivlsom til play off kampen på lørdag. Vi fik rettet de ting i halvlegen der ikke fungerede, og det tippede kampen over til vores fordel.

Set over 90 minutter, hvad føler du så var kampens højdepunkt – set med dine øjne og hvorfor vælger du at pege netop denne sekvens ud?

Vores scoring i overtiden. Det blev scoret af Mads Serup der igennem hele kampen var uvenner med bolden. Jeg har sjældent set ham smide så mange bolde væk. Så lidt komisk det også var med højre benet han scorede, da det ellers plejer at være Aalborg koldeste fod.

I ender på en flot 2. plads - er du overrasket over jeres flotte efterårssæson?

Både ja og nej. Inden sæson starten var vores mål at rykke op i JS1. Vi har dog været sindssygt ramt af skader, og derfor har det også været svært til tider bare at kunne stille hold. Med vi har formået at rykke tættere sammen og bare bygge videre på det vi var i gang med. Så jeg har kun ros tilovers for alle de spillere der har været med. Så håber jeg vi vinder play off kampen på lørdag, og synes også det vil være fuldt fortjent hvis vi rykker op i JS1.