46’ 0-1
50’ 0-2

Af cheftræner Michael Hjortkjær.

Vi var gode i de fleste perioder, men skarpheden manglede i begge ender.
Freja startede kampen bedst, men langsomt fik vi overtaget, selvom at vi ikke var overbevisende. Tættest på i 1. halvleg var Nick med et flot langskud, men også Freja havde deres chancer, hvor de bl.a. ramte overliggeren.

I pausen fik vi rettet noget om vores pres og opbygningsspil, samtidig med at vi skulle spille hurtigere.
25 sek inde i 2. halvleg scorede Freja til 0-1 - vi fik ikke clearet ordentligt. Fem minutter senere blev det 0-2, og så var det op ad bakke.

Det var som om, at vi øgede tempoet, efter den dårlige start på 2. halvleg. Vi fik store chancer til Kaalbye, Jalle (kampens spiller), Nick og Krogh, men tættest var Hjalte, der kom frem til en direktør. Vi ramte også stolpen i 2. halvleg, og vi havde igen flest chancer.

Pointmæssigt har vi ryggen mod muren, men resultaterne kommer snart.
Tillykke til Emil Brix med debuten.

På lørdag tager imod Randers Freja kl. 14, og med en sejr begynder det at lysne.