JS: Snæver sejr over Vejgaard

Af coach Kasper Stiller.

JS spillede i går hjemme mod Vejgaard. Det blev en fysisk kamp med mange dueller og desværre ikke det polerede fodboldspil vi havde håbet.

Fra kampens start har vi lidt svært ved at få vores spil i gang. Vi har for mange berøringer og sparker for mange lange bolde. Men jo længere tid der går, jo mere får vi arbejdet os ind i kampen.
Efter 21 minutter fanger vi dem højt på banen, Jens Joe Klagenberg sender Tommi Fabricius afsted i dybden, han sprinter fra forsvaret og sender bolden sikkert i kassen til kampens slut resultat 1-0.

En klog mand (Johan Cruyff) sagde engang: Det sværeste ved at være træner, er at få gode spillere til at spille simpelt. Det var vores udfordring i går.
De sidste 10 minutter af første halvleg, begynder vi at sætte nogle 1-2 kombinationer sammen centralt og der skiller vi dem ad. Det er en kunst og en hård fin balance som vi skal finpudse.

Når det så er sagt, så bliver der bare arbejdet over hele linjen. Alle mand kæmper en hvis del ud af bukserne og vores forsvar får virkelig taget fra da det brænder på til sidst.

Det var en rigtig god hold præstation og vigtigt at vi får vist overfor os selv, at den slags kampe kan vi også vinde.

Man of the match blev Nicolai Holm Andersen (foto) med 8 stemmer 🔥💪🏻.