JS: Stærk sejr i Thisted

Thisted FC - Gug BK   1-4 (1-2)

0-1 (5.) Mads Stidstrup Larsen
0-2 (32.) Mads Stidstrup Larsen
1-2 (45.)
1-3 (64.) Nicklas Sørensen
1-4 (71.) Tommi Fabricius

Stilling


Af cheftræner Kasper Stiller.

Det var et stærkt Thisted hold vi mødte tirsdag. Et ungt hold suppleret med spillere oppe fra, gjorde dem til en slagkraftig cocktail.

Allerede efter 5 min. bringer vi os foran, da den ivrige Mads Stidstrup Larsen (foto) hamrer bolden i lang hjørne et stykke udenfor feltet. 0-1.
De første 10 min er vi enormt godt organiserede og bliver hurtigt farlige i kontrafasen. Herefter bliver der lidt for lang afstand og Thisted kommer mere på bolden. Efter vandpausen slår vi over i vores vanlige høje pres og vi får lagt et større tryk på dem og overtager kontrollen.
I det 35. min. bliver den evige kilde til uro i Thisted forsvaret, hr. Larsen, sendt afsted i dybden. Thistedforsvaren vælter Mads omkuld i feltet og han modtager korrekt et rødt kort. Straffesparket eksekverer Mads selv og sender os i front 0-2.

Få sekunder inden halvleg kommer Thisted igennem i vores højreside, bolden bliver sendt ind over, lige i pandebrasken af en Thisted spiller som udligner til 1-2.
Efter 60 min. finder Daniel O Nicklas Sørensen, som skyder på mål, keeperen kikser sin redning og vi er i front 1-3.10 min. senere viser Tommi Fabricius sin målfarlighed, da han lukker kampen til 1-4.

Stærk hold præstation hele vejen igennem.

MVP deler Mads Larsen og Daniel Olsen, der hver fik 4 stemmer.

Næste kamp er fredag d. 26/8 i Hjørring.