JS: Stor præstation af Gug BK mod Jetsmark

Gug BK - Jetsmark IF 1-1 (0-1)

31’ 0-1
61’ 1-1 Jalle (Marc)

Af cheftræner Michael Hjortkjær.

Vi startede kampen i kraftig modvind, men kunne alligevel holde kampen lige. Faktisk havde vi flere og større chance end Jetsmark i 1. halvleg.
Jetsmark startede med tre gamle kendinge af Gug med Mads Larsen (højre kant), Lyngø (offensiv midt) og Gasberg (defensiv midt). Vi syntes, at vi havde styr på kampen, men et uheldigt boldtab ved vores bagkæde i opbygningsspillet, gav Jetsmark en friløber, som de scorede på.

Grundet et gult kort, startede vi 2. halvleg med 10 mand, men afviste Jetsmark fint. Derefter lagde vi tryk på, og med en kort assist fra Marc, kunne Jalle (kampens spiller), sparke den ind fra distancen - 1-1 efter 63 min.
Et minut efter udligningen fik vi endnu et gult kort, så vi måtte holde kampen i skak, i de efterfølgende 10 min.

I de sidste kvarter var vi igen dominerende, og havde også store og små chancer. I alt blev det til 11-7 i afslutninger til os.
Kampen viste, at vi har et rigtig højt niveau, og det vil fremover være vores pejlemærke.

Allerede på tirsdag tager vi til Fuglebakken i Aarhus, og på lørdag er der derby imod Aalborg Freja.