JS: Storsejr over Skive IK

JS: Gug BK - Skive IK     5-0

1-0 + 2-0 (straffe): Tommi Fabricius
3-0 + 4-0: Daniel Olsen
5-0: Andreas Kaalbye

KAMPFOTOS. Se masser af fotos fra kampen her.
Fotograf Bo L. Andersen. Husk at kreditere fotografen hvis du bruger fotos i anden sammenhæng.


Text: Coach Kasper Stiller.

JS spillede fredag hjemme mod Skive. Det var et meget tændt Gug-mandskab, der gik på banen fredag aften. Det var tydeligt, at spillerne var opsatte på at vaske skampletten fra sidste uge væk. Paratheden, attituden og kvaliteten på boldomgangen var i fokus og den sad lige i skabet.

Allerede fra første fløjt får vi sat os på spillet, vores høje pres var rigtig godt afstemt, så generelt var det ikke langt Skive nåede med bolden, før den igen var på Gugs fødder.
De første 25 min. får vi skabt 2-3 store chancer og tanken om en af de dage, hvor bolden bare ikke ville ind, havde allerede strejfet vores kære holdleder Villy Jellesen.
Efter 26 min. bliver Joe sendt afsted i venstresiden med sit karakteristiske drev og fart kommer Skive lidt på hælene, han sender den fladt ind over til Tommi Fabricius, der stensikkert lægger den fladt ind midt i målet. 1-0.
Kort før tid, bliver vi igen farlige i mellemrummet og pludselig er Andreas Kaalbye fri igennem, men bliver nedlagt i feltet. Straffe!
Det tager Tommi Fabricius sig af. Endnu en gang placerer han bolden fladt og lige midt i målet, 2-0, og det er også stillingen til halvleg.

2. halvleg starter Skive ud med et højere pres, der giver os masse bagrum og indenfor de første par minutter har vi flere gode kontraer, som desværre manglede de sidste for at blive helt farlig.
Efter 48 min. har vi endnu engang gang et af vores mange powerplays. Den kropumulige (for Skives vedkommende) Jens Joe Klagenberg får sendt Tommi afsted tæt på mål. Efter et enkelt træk afslutter han, men keeperen parerer, heldigt for os har Daniel Olsen lugtet lunten, han kaster sig ind i returen og glider bolden i mål. 3-0.
Da uret Runder 70 min. finder vi Nicklas Sørensen via en flad bold frem i banen, han vender flot og kommer i drev ned mod bagkæden. I højre side kommer en fremadstormende Joe, det har Nicklas selvfølgelig set, han stikker Joe en flad tempereret pasning. Joe har selvtillid og er i hopla, så han sender første gang en flad sukker bold på tværs (til lyden af Casper Stokbro Høiien: NEJ JOE!!!) til en fremadstormende O, der sikkert afslutter det flotte angreb. 4-0.
Efter 89 min., og et halvt Skivehold, der er sendt i pølsevognen mere end hvad madpyramiden anbefaler, har vi gang i endnu et powerplay. Nok engang er det Joe, der er arkitekten. Denne gang finder han Kaalbye, der lusker i ryggen på forsvaret og kommer helt fri foran mål. Helt køligt tipper han bolden over en ellers godt spillende Skivekeeper. 5-0.

En kanon indsats over hele linjen. Vi holder nullet takket være en fremragende Jakob Bæk Jensen, der hiver en dobbelt redning ud af ærmet midt i anden halvleg.

Vi spiller med stor tålmodig, hvilket giver os kræfter til pres og mere ro og kvalitet på den sidste 1/3 af banen.

Kampens spiller blev fortjent Jens Joe Klagenberg med hele 13 stemmer.